0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی انواع پری‌بیوتیک‌ها و نقش آن‌ها در حفظ سلامت انسان
زهرا نظیری - شهرزاد یونسیان
نانوتکنولوژی برای بهبود کیفیت، خواص و ایمنی مواد غذایی و کشاورزی: روندهای اخیر و آینده
نادیا ترقی خواه - شهرک واتگر - پریا حسین زاده
مدیریت و توسعه رویشگاه گیاه دارویی باارزش Zataria multiflora Boiss. در جنوب استان کهگیلویه و بویراحمد
وحید کریمیان
مروری کوتاه بر کاربرد هوش مصنوعی در پرورش طیور
ساره افتخاری کنزرکی
بررسی اثر پیش تیمار بذر با قارچ میکوریز بر شاخص‌های جوانه‌زنی در گیاه کینوا تحت تنش شوری
زهرا مسعود - فرزانه نجفی - کبری توفیقی - زهره شیرخانی
نقش کشاورزی ارگانیک در دستیابی به کشاورزی پایدار :اثرات زیست‌ محیطی و اجتماعی- اقتصادی
محمد سعید وقار
Efficient Bioethanol Production from Waste Bread Employing Zymomonas mobilis
Davood Mazaheri
مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بررسی مزیت‌های آرد سه واریته کینوا با نگاه به راهبردهای امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران
مسعود تقی زاده - حسام الدین آخوندزاده
اثرات تغییر اقلیم و تنش‌های محیطی بر روند تولید محصولات کشاورزی و محیط زیست (مطالعه موردی: شهرستان اردکان)
مریم مروتی - فاطمه قطب زاده اردکانی
اثر دما، خشکی و شوری بر صفات فیزیولوژیکی گیاهان دارویی خرفه (Portulaca oleracea L.)، شنبلیه (Borago officinalis L.)، گل گاو زبان (Borago officinalis L.) و گل راعی (Hypericum perforatum L.)
رضا میرزائیان دهکردی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2