0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثر کاربرد ترکیبی کود دامی همراه با کود مرغی بر رشد و عملکرد سیب‌زمینی رقم بامبا در شرایط مزرعه‌ای
اصغر مارزی زاده - صاحبعلی بلندنظر
بررسي کارایی هیستامین در ارزیابی کیفیت ماهي یلی خط کمانی در طي نگهداري در يخ
سراج بیتا
بخار فوق گرم: رویکردی جدید برای کاهش بار میکروبی و متابولیت‌ها در فرآوری مواد غذایی
هدیه صادق احمدی - هادی ابراهیم نژاد - فاطمه سرکوهی
بررسی میزان آلودگی به بروسلوز گاوی به روش تست حلقه شیر در استان مازندران طی سال‌های اخیر
محمودرضا اثناعشری
ارزیابی چرخه عمر (LCA) و نقش آن در بهبود پایداری محیط زیست
اعظم تبیانیان - محمد طلائیان عراقی - مریم شاه بابای آشتیانی - حسین طوری
بررسی تقلب گونه‌ای در محصولات غذایی دریایی: یک نگرانی ایمنی مواد غذایی در جهان
هاشم خندان بارانی - نرجس سنچولی
امکان‌سنجی تولید امولسیون پیکرینگ و کاربرد آن در تولید بسته‌بندی مواد غذایی
کوثر تقوی - ندا نریمانی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
بررسی اپیدمیولوژیک و راهکارهای کنترلی تب مالت به عنوان یک بیماری زئونوز در انسان و دام
مارال نیستانی - احسان صادقی - محیا سلطانی
اثرات تغییر اقلیم و تنش‌های محیطی بر روند تولید محصولات کشاورزی و محیط زیست (مطالعه موردی: شهرستان اردکان)
مریم مروتی - فاطمه قطب زاده اردکانی
القای مکانیسم‌های دفاعی در برابر سفیدک پودری خیار با عصارۀ فلاونوئیدی اسفناج
هاجر سلیمانی - رضا مستوفی‌زاده قلمفرسا
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2