0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نوآوریها و کاربردهای خشککن غلتکی برای خشککردن مواد غذایی
نویسندگان :
فخرالدین صالحی
1
1- دانشگاه بوعلی سینا
کلمات کلیدی :
پوره غذایی،خشککردن،سرعت چرخش،محصولات کشاورزی
چکیده :
خشککردن یکی از روشهای کاهش مقدار رطوبت محصولات کشاورزی و مواد غذایی است که باعث کاهش فعالیت آبی و افزایش زمان نگهداری محصول میشود. در خشککن غلتکی یک مایع غلیظ، خمیر، پالپ میوه/سبزی یا پوره غذایی بر سطح یک یا دو غلتک گردان که از داخل توسط هوای داغ یا بخار گرم شدهاند، پخش میشود. بعد از چرخش غلتک و خشک شدن ماده، محصول خشک با استفاده از تیغههای تراشنده از سطح غلتک جدا و با استفاده از آسیاب، خرد و پودر میشود. ظرفیت خشککن غلتکی به مساحت سطح، سرعت چرخش و دمای سطح غلتک بستگی دارد. علاوه بر اینها، سرعت خشک شدن یک لایه نازک از ماده اولیه، به ضریب انتقال حرارت هدایتی، خصوصیات ساختاری و میزان چسبندگی محصول به سطح خشککن نیز بستگی دارد. در این مقاله پژوهشهایی که اخیراً در زمینه استفاده از خشککنهای غلتکی در صنایع غذایی انجام شده است، بررسی و نتایج آنها جمعبندی و گزارش شده است. خشککنهای غلتکی برای خشککردن محصولات با ویسکوزیته بالا بسیار کارآمد است. این خشککنها بهطور گستردهای در صنایع غذایی برای تولید محصولاتی مانند شیر خشک، پودر نشاسته ژلاتینهشده، سوپهای فوری، پودر پالپ میوه/سبزی، غذای کودک و غلات صبحانه استفاده میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
هوش مصنوعی: راهکار نوین برای مقابله با تغییرات اقلیمی و بهینهسازی منابع
اعظم نیک بخت - محمد حسین صیادی - عادله راه نشین - معصومه اسدی پور
Novel Approaches in Insect Usage in the Field of Plant Protection
Marzieh Kashkouli
تاثیر بیوچار هسته خرما و کود شیمیایی بر صفات رشدی گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare L.)
ریحانه حسنی پور - محدثه شمس الدین سعید
اولین گزارش از رديابی ویروس چروکیدگی قهوهای میوه گوجه فرنگی (Tobamovirus fructirugosum,ToBRFV ) از گلخانه هيدروپونیک گوجه فرنگی در جنوب استان کرمان
اسرا سالاری - جهاد باقری
Nano-Biosensors: Revolutionizing Smart Food Packaging for Enhanced Safety and Quality Monitoring
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
Study of Tecomella undulata Vegetative Parameters and Human Destructive Factors in Jiroft County, Kerman Province, Iran
Somayeh Zangiabadi - Hannah Owens - Ahmad Pourmirzaie - Mohammad Sadra Mijani
بهبود چقرمگی فیلمهای خوراکی سدیم کربوکسی متیل سلولز با استفاده از ترکیبات طبیعی غنی از امگا ۳
آرین نهال کار - احمد رجایی نجف آبادی - حسین میرزایی مقدم
Universal Cardinium Infection and Absence of Wolbachia in Iranian Rhizoglyphus robini: Evolutionary and Agricultural Implications
Marzieh Kashkouli - Jahangir Khajehali - Hosein Samadieh - Sanaz Rahnama
مفهوم خدمات اکوسیستمی و اهمیت آن در پایداری محیط زیست
مینا بهنود - زهرا سلطانی - ثریا محمدحسینی
اصول اساسی و دامنه کاربرد استاندارد 90-1995 کدکس پیرامون ماهی گیزشده
رضا رضانژاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2