0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نوآوریها و کاربردهای خشککن غلتکی برای خشککردن مواد غذایی
نویسندگان :
فخرالدین صالحی
1
1- دانشگاه بوعلی سینا
کلمات کلیدی :
پوره غذایی،خشککردن،سرعت چرخش،محصولات کشاورزی
چکیده :
خشککردن یکی از روشهای کاهش مقدار رطوبت محصولات کشاورزی و مواد غذایی است که باعث کاهش فعالیت آبی و افزایش زمان نگهداری محصول میشود. در خشککن غلتکی یک مایع غلیظ، خمیر، پالپ میوه/سبزی یا پوره غذایی بر سطح یک یا دو غلتک گردان که از داخل توسط هوای داغ یا بخار گرم شدهاند، پخش میشود. بعد از چرخش غلتک و خشک شدن ماده، محصول خشک با استفاده از تیغههای تراشنده از سطح غلتک جدا و با استفاده از آسیاب، خرد و پودر میشود. ظرفیت خشککن غلتکی به مساحت سطح، سرعت چرخش و دمای سطح غلتک بستگی دارد. علاوه بر اینها، سرعت خشک شدن یک لایه نازک از ماده اولیه، به ضریب انتقال حرارت هدایتی، خصوصیات ساختاری و میزان چسبندگی محصول به سطح خشککن نیز بستگی دارد. در این مقاله پژوهشهایی که اخیراً در زمینه استفاده از خشککنهای غلتکی در صنایع غذایی انجام شده است، بررسی و نتایج آنها جمعبندی و گزارش شده است. خشککنهای غلتکی برای خشککردن محصولات با ویسکوزیته بالا بسیار کارآمد است. این خشککنها بهطور گستردهای در صنایع غذایی برای تولید محصولاتی مانند شیر خشک، پودر نشاسته ژلاتینهشده، سوپهای فوری، پودر پالپ میوه/سبزی، غذای کودک و غلات صبحانه استفاده میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
واکاوی مفهوم معادله مدل بلک- شولز در فرایند قیمت گذاری اختیار معامله محصولات کشاورزی
نرگس سریع القلم - محمدرضا نوروزی
ارزیابی تناسب بخشی از اراضی شهرستان هوراند برای گندم با رویکرد فازی-نقطهایدهآل
حسین رضائی - سمیرا رسولی - مسلم ثروتی - علی اصغر جعفرزاده
بررسی خصوصیات حسی و عملکردی پنیر صبحانه فرآوری شده با زیتون
اهدا نوری زاده - علیرضا مهرگان نیکو
مطالعه اثر هضم مشترک بیهوازی فضولات مرغی با باگاس نیشکر پیشفرآوری شده با هیدروژن پراکسید بر نرخ تولید بیوگاز
میلاد احمدیان - اسماعیل مهریار - حمید زیلویی
Effectiveness of Sodium Alginate Edible Coating in Preserving the Quality of Citrus Fruit (Citrus clementina) during Storage
Golrokh Heidari krush - Somayeh Rastegar - Asghar Ramezanian - Hadi Hashemi gahruie
پیشتیمار بذرها با عصارههای گیاهی؛ یکی از راهکارهای کاهش آلودگی خاک ناشی از کاربرد مواد شیمیایی خطرناک (مطالعه موردی، گیاه فلفل زینتی)
مهرداد باباربیع - پروین ذوالفقاری - آتوسا دانیائی
بهبود طراحی بستهبندی انجیر خشک بر اساس الگوها و شیوههای مصرف: فرصتها و چالشها
محرم قهرمانی درویش - محمد حسین مقدسی
The Effect of Nano Emulsions to Extend the Life of Rose Cuttings Flowers
Fatemeh Amini
مروری بر کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی (به ویژه آبزی پروری)
مهین ریگی
مدیریت تنش آب با TDS بالا در جوجههای گوشتی: تعامل سلنیوم آلی و سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون (RAAS)
محمد دیانی - شیرین هنربخش - سیدداود شریفی - علی کلانتری حصاری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4