0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نوآوریها و کاربردهای خشککن غلتکی برای خشککردن مواد غذایی
نویسندگان :
فخرالدین صالحی
1
1- دانشگاه بوعلی سینا
کلمات کلیدی :
پوره غذایی،خشککردن،سرعت چرخش،محصولات کشاورزی
چکیده :
خشککردن یکی از روشهای کاهش مقدار رطوبت محصولات کشاورزی و مواد غذایی است که باعث کاهش فعالیت آبی و افزایش زمان نگهداری محصول میشود. در خشککن غلتکی یک مایع غلیظ، خمیر، پالپ میوه/سبزی یا پوره غذایی بر سطح یک یا دو غلتک گردان که از داخل توسط هوای داغ یا بخار گرم شدهاند، پخش میشود. بعد از چرخش غلتک و خشک شدن ماده، محصول خشک با استفاده از تیغههای تراشنده از سطح غلتک جدا و با استفاده از آسیاب، خرد و پودر میشود. ظرفیت خشککن غلتکی به مساحت سطح، سرعت چرخش و دمای سطح غلتک بستگی دارد. علاوه بر اینها، سرعت خشک شدن یک لایه نازک از ماده اولیه، به ضریب انتقال حرارت هدایتی، خصوصیات ساختاری و میزان چسبندگی محصول به سطح خشککن نیز بستگی دارد. در این مقاله پژوهشهایی که اخیراً در زمینه استفاده از خشککنهای غلتکی در صنایع غذایی انجام شده است، بررسی و نتایج آنها جمعبندی و گزارش شده است. خشککنهای غلتکی برای خشککردن محصولات با ویسکوزیته بالا بسیار کارآمد است. این خشککنها بهطور گستردهای در صنایع غذایی برای تولید محصولاتی مانند شیر خشک، پودر نشاسته ژلاتینهشده، سوپهای فوری، پودر پالپ میوه/سبزی، غذای کودک و غلات صبحانه استفاده میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثر غلظتهای مختلف جیبرلین بر رشد درون شیشهای گیاهچه سیب زمینی حاصل از ریزنمونه میکروتیوبر
ناصر عسکری - امیرمحمد شاهرخی
فراواکاوی دادههای ترانسکریپتوم به منظور شناسایی ژنهای درگیر در پاسخ به تنش خشکی در کلزا (Brassica napus)
شهلا اتابکی - علی مقدم - هومن راضی - مرضیه مُهری
ارزیابی مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانهای در تولید چغندرقند در شهرستان گرگان
علی راحمی کاریزکی - حسن حبیبی - محمد ملکان - مسعود تاجی - سید قاسم حسینی حیدرآبادی
بررسی اثر ترکیب هیدروژل و کود NPK بر رشد نهال خیار
علی برنوسی - محمدرضا زمانی - قاسم رضا نژاد - علیرضا منصوریان
بررسی اپیدمیولوژیک و راهکارهای کنترلی تب مالت به عنوان یک بیماری زئونوز در انسان و دام
مارال نیستانی - احسان صادقی - محیا سلطانی
Reduction of Evaporation in Quince (Cydonia oblonga Mill.) Orchard Under Shading net
Maryam Tatari Varnousfaderani
برآورد احتیاجات پروتئینی جوجههای شترمرغ ۱۰ تا ۴۰ روزه با استفاده از مدلسازی خط شکسته
غلامرضا زابلی
ارزیابی تأثیر پارامترهای اقلیمی سرد بر پراکنش سوسک شاخک بلند سارتا (Aeolesthes sarta Solsky) در شهرستان نیشابور
پریسا اسحاقی - وحید اعتماد - محمدابراهیم فرآشیانی - شهرام خلیقی سیگارودی - محمدحسین ارسلانلو
آبزی پروری میگو با سیستم آکوامیمیکری
محمدحسین خانجانی - سعید زاهدی
تحولات پنج نسل کشاورزی؛ از کار دستی تا هوش مصنوعی و اتوماسیون
آرزو حسنوند
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2