0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی کاربرد باکتری‌های مقاوم به شوری در کشاورزی
معصومه مقبلی گردینی - قباد جلالی - شکوفه السادات اعتمادزاده
مروری بر گسترش مقاومت آنتی‌بیوتیکی و تاثیرات آن بر جنبه‌های مختلف بهداشت عمومی و سلامت مصرف کنندگان
ثمین دهقانی - نگین کریمی - حسین آهنگری
عوامل موثر بر مديريت اقتصاد آب با رويكرد تكنولوژي‌هاي نوين در بخش کشاورزي
احمد نادری
نقش بیوفلاک در کاهش اثرات زیست‌محیطی پرورش متراکم آبزیان
امیر حسین دولخانی بوانلو - مهرداد سرخیل
A Review: Application Of Soilless Culture Technologies In The Ornamental plants
Omid Rasouli
مدل سازی ارزش‌گذاری مشروط با داده‌های دوگانه دو بعدی
صمد عرفانی فر - محمد بخشوده
تحلیل سرنوشت و پراکنش آفت‌کش‌ها در مه: چالش‌ها، تهدیدات و پیامدهای زیست‌محیطی
کیمیا کوهستانی
بررسی و مقایسه میزان انرژی مصرفی مدل‌های مختلف دستگا‌ه‌های وکیوم سیب در استان خوزستان
محمد مهران زاده
Antioxidant and Antibacterial Activities of Rosemary Essential Oil Against Foodborne Pathogens
Seyedeh Zahra Mousavi Moghadam - Mohammad Mohsenzadeh - Roya Rezaeian-Doloei
مروری بر کاربرد اسانس‌های گیاهی در افزایش ماندگاری میوه خرما
یاسمن رنجبر - حمیدرضا اخوان - رضا حاجی محمدی فریمانی - سپیده خراسانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2