0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مطالعه اثر هضم مشترک بیهوازی فضولات مرغی با باگاس نیشکر پیشفرآوری شده با هیدروژن پراکسید بر نرخ تولید بیوگاز
نویسندگان :
میلاد احمدیان
1
اسماعیل مهریار
2
حمید زیلویی
3
1- دانشگاه صنعتی اصفهان
2- دانشگاه صنعتی اصفهان
3- دانشگاه صنعتی اصفهان
کلمات کلیدی :
هضم مشترک بی هوازی،نرخ تولید بیومتان،باگاس نیشکر،پیش تیمار قلیایی،فضولات مرغی
چکیده :
اگرچه استفاده از سوختهای فسیلی برای رفع نیازهای روزانه بسیار در دسترس است، ولی این منابع تجدیدناپذیر بوده و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر به جای این سوخت ها به عنوان یک راهکار مؤثر مورد توجه محققان و سیاست گذاران قرار گرفته است. بیوگاز یک منبع انرژی تجدیدپذیر، تولید شده از فرآیند بیولوزیکی تبدیل زیست توده می باشد و هضم مشترک زیست توده بهترین راهکار برای افزایش هضم پذیری و تولید بیوگاز با محتوای متان بالاتر است. هدف تحقیق حاضر بهبود تولید بیوگاز حاصل از طریق فرآیند هضم بی هوازی فضولات مرغی با باگاس نیشکر پیش فرآوری شده قلیایی بود. نتایج نشان داد هاضم های حاوی باگاس نیشکر پیش فرآوری شده در ترکیب با فضولات مرغی داراینرخ تولید بیوگاز و بیومتان بیشتری نسبت به هاضم کنترل داشتند. بیشترین بیوگاز تولیدی مربوط به هاضم حاوی باگاس نیشکر پیش فرآوری شده با محلول 5 درصد غلظت هیدروژن پراکسید و 45 دقیقه اتوکلاو برابر 64/19±94/233 میلی لیتر بر گرم جامدات فرار بود. در حالی که هاضم حاوی باگاس نیشکر تیمار داده شده با محلول 10 درصد غلظت هیدروژن پراکسید و 60 دقیقه اتوکلاو با مقدار 83/1±05/229 میلی لیتر بر گرم جامدات فرار بیوگاز، بالاترین محتوای بیومتان با مقدار 35/2±25/63 درصد را تولید کرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقش هوش مصنوعی در تأمین امنیت غذایی با تکیه بر شناسایی و تشخیص آفات، بیماریهای گیاهی و باقیمانده سموم کشاورزی در محصولات کشاورزی
سلمان امیری
روش¬های مختلف آبزی پروری در مناطق خشک جهت تولید پایدار
هاشم خندان بارانی - محدثه میری
اثر تراکم بوته و تاريخ كاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه بادام زمینی
مصطفی احمدی - صدیقه احمدی
از مزرعه تا سفره: نقش روغن دارچین در کاهش آفات و افزایش تولید مواد غذایی سالم
محمد حسین تنورساز - محمد جواد ادیبیان
مطالعهی باکتریهای مفید در سیستم بیوفلاک پرورش آبزیان
نرجس سنچولی - هاشم خندان بارانی
استفاده از پودر حشرات در خوراک آبزیان
محمدحسین خانجانی - مصطفی خنامانی
بررسی میزان آلودگی به کیست هیداتید در دامهای شمال ایران
محمودرضا اثناعشری
واکاوی مفهوم معادله مدل بلک- شولز در فرایند قیمت گذاری اختیار معامله محصولات کشاورزی
نرگس سریع القلم - محمدرضا نوروزی
بررسی اثرات زیست محیطی تولید یونجه در اگرواکوسیستم¬های شهرستان سرخس
علی اکبر میرزائی - مهدی بابائیان - قربانعلی رسام
تأثیر محلولپاشی اسیدهای آمينه بر شاخصهای رشد و فعالیت آنزيمي گياه گشنيز (sativum L. Coriandrum)
محمدعلی شریف زاده - الهام دانائی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2