0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر اثرات استفاده از تفاله انگور در تغذیه برهها بر برخی خصوصیات لاشه
نویسندگان :
جمیل بهرام پور
1
علی حسین پیرای
2
1- دانشگاه جیرفت
2- دانشگاه رازی کرمانشاه
کلمات کلیدی :
تفاله انگور،خصوصیات لاشه،بره
چکیده :
در سالهای اخیر، استفاده از ضایعات کشاورزی در تغذیه حیوانات، با وجود محدودیتهایی مانند تنوع در ترکیب مواد مغذی و آلودگیهای احتمالی، بهطور فزایندهای افزایش یافته است. محصولات جانبی انگور به دلیل کاربردهای متنوع خود، در میان این منابع برجسته بوده و توجه قابلملاحظهای را به خود جلب کردهاند. این محصولات جانبی 20 تا 25 درصد ازانگور تولیدی در سطح جهان را تشکیل میدهند. محصولات جانبی انگور دارای طیف وسیعی از پلیفنولها شامل فلاوونوئیدها، کاتچین و اپیکاتچین هستند که به عنوان انتیاکسیدان و آنتیبیوتیک در بدن عمل کرده و میتواند اثرات مفیدی بر سلامت و تولید دامها و همچنین ماندگاری گوشت آنها داشته باشند. با انجام یک بررسی نظاممند، ما اثرات تغذیه تفاله انگور بر کیفیت گوشت برهها را مورد ارزیابی قرار دادیم. سپس، فاکتورهای موثر بر کیفیت گوشت دستهبندی شده و جمعبندی نهایی برای هرکدام ارائه گردید. نتایج مطالعات پیشین نشان میدهد که افزودن تفاله انگور به جیره برهها، تاثیر نامطلوبی بر خصوصیات لاشه آنها ندارد. بنابراین، با توجه به ارزان بودن این محصول فرعی، میتوان از آنها بهمیزان مناسب که تاثیر منفی بر عملکرد رشد برهها نداشته باشد، در تغذیه برهها استفاده کرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
JOHN UPDIKE’S TERRORIST: A SUBVERSIVE PRESENTATION OF ISLAMIC CIVILIZATION
Morteza Yousofi - Roohollah Reesi Sistani
کشاورزی ارگانیک، امنیت غذایی و پایداری زیستمحیطی: نقش تولید پایدار در تأمین غذای سالم و حفظ منابع طبیعی
سمیرا حسینی - مهرانگیز ابراهیمی - سیدرفیع عارف حسینی - حسام الدین حسینی - میدیا جرایی
Passive and Active Microwave Remote Sensing in Agricultural Forecasting
Amin Rostami
Impact of Pediococcus acidilactici Supplementation in Plant Oil-Based Diets on Broiler Performance, Serum Lipids constituents, and Meat Oxidative Stability
Dariush Khademi Shurmasti - Farid Shariatmadari
نقش واکنشهای بیوشیمیایی در تولید ترکیبات معطر پنیر
محمدرضا صادقی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی - محبوبه باقری
پتانسیلهای اکولوژیکی و گردشگری تالاب فرهنگ آباد، شهرستان انار، کرمان
محمدحسین صیادی - ُامیر حمزه درخشانی - محمد ابراهیم صحتی ثابت - حسین هادی زاده - امین ترابی فر - حسین میرکی - نجم هادی زاده
ارزیابی رهاسازی فسفر از کودهای حیوانی و لجن فاضلاب طی زمان¬های مختلف گرماگذاری در یک خاک آهکی
لیلا زارع - عبدالمجید رونقی
Enhancing Microbial Efficiency through Genetic Modifications for Applications in the Food Industry
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
اثربخشی ریزپوشانی ترکیبات زیستی تریکودرما در مهار زیستی نماتد مرکبات (Tylenchulus semipenetrans)
نیلوفر عرب سربیژن - حسین علایی شاه ولی انار - لاله ایلخان - علی اکبر محمدی میریک
آشنایی با ساختار و قابلیتهای سامانههای پشتیبان تصمیم در هوشمندسازی سامانههای آبیاری تحت فشار
مهرزاد محصص مستشاری - مهدی یونسی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2