0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
اثر تنوع زیستی در حفاظت از امنیت غذایی
نویسندگان :
محمد سعید وقار
1
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
کلمات کلیدی :
اصلاح ژنتیکی،بحرانهای امنیت غذایی،تنوع فرهنگی،رژیم غذایی متنوع،گرسنگی پنهان
چکیده :
امنیت غذایی به عنوان یک مسئله اساسی به دسترسی مستمر و کافی همه افراد به غذا برای تأمین زندگی سالم و فعال تأکید دارد. درسالهای اخیر، مفهوم کشاورزی پایدار اهمیت روزافزونی یافته است. همزمان با افزایش تخریب محیط زیست، توجه بیشتری به ضرورت حفظ تنوع زیستی معطوف شده است. مدیریت صحیح و حفاظت از منابع ژنتیکی ارزشمند در کشاورزی نقشی بنیادین ایفا میکند. این منابع ژنتیکی، پایه پژوهشهای علمی برای تولید محصولات زیستی محسوب می شود. در ابتدا به بررسی نقش تنوع زیستی درحمایت مستقیم از تولیدات کشاورزی، کاهش اثرات مخرب آلودگی، وایجاد فرصتهایی برای معیشت پایدار میپردازیم. سپس دلایل متعددی ارائه خواهد شد که نشان میدهند چگونه تنوع زیستی به بهبود دسترسی به رژیمهای غذایی گوناگون برای مقابله با گرسنگی پنهان کمک میکند، موجب تقویت جوامع دربرابر بحرانهای آینده امنیت غذایی میشود، زیرساختی برای اصلاحات ژنتیکی آینده فراهم میآورد، از طریق بهرهگیری از تنوع فرهنگی باعث افزایش درآمد و رژیمهای غذایی غنیتر میگردد. با بهرهگیری از منابع ژنتیکی گیاهان، حیوانات و میکروارگانیسمها، کشاورزان میتوانند هم بهره وری و هم کیفیت محصولات غذایی را بهبود بخشند. این رویکرد همچنین باعث ارتقای کیفیت خاک و آب شده و نیاز به استفاده از کودها و سموم شیمیایی را کاهش میدهد. افزایش تنوع زیستی در نظامهای کشاورزی، انتخابهای بیشتری را در اختیار کشاورزان قرار میدهد و آنان را قادر میسازد تا به صورت مؤثرتری با چالشهایی مانند آفت محصولات وکاهش باروری خاک مقابله کنند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثر تنوع زیستی در حفاظت از امنیت غذایی
محمد سعید وقار
بررسي کارایی هیستامین در ارزیابی کیفیت ماهي یلی خط کمانی در طي نگهداري در يخ
سراج بیتا
بهبود ویژگیهای انگور رقم تامپسون با کاربرد تیمار هورمون براسینواسترویید (Vitis vinifera L.)
حمیده محمدی - زهرا پاک کیش
بستهبندی هوشمند: محافظت از غذا و تضمین سلامت
مهناز خسروی
ارزیابی تنوع زیستی گونه Aporrectodea rosea در زاگرس میانی
ربابه لطیف - اتابک روحی امینجان
تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو
سما حبیبی آذر - فاطمه قاسم نجف آباد - مبینا نیک فر
مولفه ها و عملکرد تمدنى سردار قاسم سلیمانی
میثم تارم - حسن علیدادی
نقش متابارکدینگ در شناسایی آلودگیهای زیستی و تأثیر آن بر امنیت غذایی جهانی
یاسمن مظفری گودرزی - مهسا ساکی - زهرا میرسلیمانی - زینب بهمنی
Universal Cardinium Infection and Absence of Wolbachia in Iranian Rhizoglyphus robini: Evolutionary and Agricultural Implications
Marzieh Kashkouli - Jahangir Khajehali - Hosein Samadieh - Sanaz Rahnama
پیشرفتهای اخیر در کاربرد فرآیند خشککردن پاششی در صنایع غذایی
فخرالدین صالحی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4