0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر کاربرد کنجاله دانههای روغنی در غنی سازی فرآوردههای غذایی
نویسندگان :
زهرا آذری
1
علیرضا مهرگان نیکو
2
1- دانشگاه گیلان
2- دانشگاه گیلان
کلمات کلیدی :
پروتئین های گیاهی،خواص عملکردی،کنجاله دانه روغنی،غنی سازی
چکیده :
افزایش تقاضای جهانی برای منابع پایدار پروتئین، توجه صنعت غذا را به سمت پروتئینهای گیاهی سوق داده است. در این میان، کنجاله دانههای روغنی پس از استخراج روغن، به عنوان منبعی ارزشمند از پروتئین، فیبر و ترکیبات زیستفعال شناخته میشوند. این مطالعه مروری، ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیهای کنجاله دانههای روغنی مختلف را بررسی میکند، که محتوای پروتئینی آنها از 6 تا 45 درصد متغیر است. علیرغم محدودیتهایی در پروفایل اسیدهای آمینه ضروری، این کنجالهها به دلیل خواص عملکردی قابل توجه، از جمله ظرفیت نگهداری آب، امولسیفیکاسیون و ژلشدن، کاربردهای گستردهای در توسعه محصولات غذایی پیدا کردهاند. این مقاله به طور نظاممند، کاربردهای نوآورانه کنجاله دانههای روغنی در غنیسازی محصولات نانوایی، آنالوگهای گوشت، نوشیدنیها، پاستا و سایر فرآوردههای غذایی را مورد بحث قرار میدهد. همچنین چالشهای فنی موجود در استفاده از این منابع پروتئینی و فرصتهای تحقیقاتی آینده برای بهبود خواص عملکردی و ارزش تغذیهای آنها ارائه میشود. یافتههای این مطالعه میتواند راهنمای مفیدی برای محققان و تولیدکنندگان صنایع غذایی در راستای توسعه محصولات غذایی فراسودمند و پایدار باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر کاربرد حسگرهای گاز ریزترازوی کریستال کوارتز در ارزیابی و تشخیص کیفیت و تازگی میوهها
زینب میرزاپور
مطالعه مرجانهای سخت در آبهای اطراف جزیره قشم، استان هرمزگان، ایران
مجید عسکری حصنی - مهدی بلوکی کورنده - سمیه زنگی آبادی - محمد شریف رنجبر
بررسی و مقایسه میزان انرژی مصرفی مدلهای مختلف دستگاههای وکیوم سیب در استان خوزستان
محمد مهران زاده
Effect of Postharvest Application of Salicylic Acid on Quality and Storage Life of Strawberry Fruit cv. Sabrina
Mohammad Salehi Sarbijan - Hossein Meighani - Mohammad Sadat Hosseini - Sediqeh Afsharipour
تحلیل فراوانی و مشخصه یابی آلودگی میکروپلاستیکها به عنوان آلایندههای نوظهور در تالاب فرهنگ آباد، شهرستان انار، کرمان
محمدحسین صیادی - سارا امامی - محمد ابراهیم صحتی ثابت - امیر حمزه درخشانی
Review of Biological Fertilizers and Biotechnological Approaches for Sustainable Agriculture: Reducing Chemical Pesticide Dependency
Hosein Yousefi
ارزیابی کیفیت و ایمنی گوشت: تکنیکهای پیشرفته طیفسنجی و نقش آنها در تشخیص فساد میکروبی
پویا درویشی - غلامحسین شاهقلی
محورهای مهم حوزه شیلات در بهبود وضعیت امنیت غذایی کشور
رضا رضانژاد
کاربرد بیوچار ویژگیهای فیتوشیمیایی و عملکردی گوار (Cyamopsis tetragonoloba L.) را تحت تنش شوری بهبود میدهد
احسان بیژن زاده - محمد کشاورز - حمید رضا بوستانی
شناسایی فاکتورهای رونویسی مهم در ژنهای افتراق بیان یافته در پاسخ به تنش خشکی در کلزا و ذرت
فاطمه محمودی خالدآبادی - علی مقدم - مرضیه مهری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2