0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر کاربرد کنجاله دانههای روغنی در غنی سازی فرآوردههای غذایی
نویسندگان :
زهرا آذری
1
علیرضا مهرگان نیکو
2
1- دانشگاه گیلان
2- دانشگاه گیلان
کلمات کلیدی :
پروتئین های گیاهی،خواص عملکردی،کنجاله دانه روغنی،غنی سازی
چکیده :
افزایش تقاضای جهانی برای منابع پایدار پروتئین، توجه صنعت غذا را به سمت پروتئینهای گیاهی سوق داده است. در این میان، کنجاله دانههای روغنی پس از استخراج روغن، به عنوان منبعی ارزشمند از پروتئین، فیبر و ترکیبات زیستفعال شناخته میشوند. این مطالعه مروری، ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیهای کنجاله دانههای روغنی مختلف را بررسی میکند، که محتوای پروتئینی آنها از 6 تا 45 درصد متغیر است. علیرغم محدودیتهایی در پروفایل اسیدهای آمینه ضروری، این کنجالهها به دلیل خواص عملکردی قابل توجه، از جمله ظرفیت نگهداری آب، امولسیفیکاسیون و ژلشدن، کاربردهای گستردهای در توسعه محصولات غذایی پیدا کردهاند. این مقاله به طور نظاممند، کاربردهای نوآورانه کنجاله دانههای روغنی در غنیسازی محصولات نانوایی، آنالوگهای گوشت، نوشیدنیها، پاستا و سایر فرآوردههای غذایی را مورد بحث قرار میدهد. همچنین چالشهای فنی موجود در استفاده از این منابع پروتئینی و فرصتهای تحقیقاتی آینده برای بهبود خواص عملکردی و ارزش تغذیهای آنها ارائه میشود. یافتههای این مطالعه میتواند راهنمای مفیدی برای محققان و تولیدکنندگان صنایع غذایی در راستای توسعه محصولات غذایی فراسودمند و پایدار باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
فراتحلیل چالشها و موانع کارآفرینی کشاورزی در ایران
فاطمه نقی بیرانوند - جعفر یعقوبی - غلامرضا مجردی
ارزیابی تنوع زیستی گونه Aporrectodea rosea در زاگرس میانی
ربابه لطیف - اتابک روحی امینجان
Therapeutic Potential of Royal Jelly in Hepatitis B and Related Inflammatory Pathways
Ashraf Kariminik - Amin Reza Jamshidi
امکانسنجی تولید امولسیون پیکرینگ و کاربرد آن در تولید بستهبندی مواد غذایی
کوثر تقوی - ندا نریمانی - حسین آهنگری - علیرضا ابراهیمی - علی احسانی
تاثیر محلولپاشی اسید جاسمونیک و 24- اپی براسینولید بر رنگریزههای گیاهی، فعالیت آنزیمی و گلدهی سیکلامن (Cyclamen Persicum)
پیمان انگورج - الهام دانائی
A Review of Biologically Active Compounds and Therapeutic Properties Agaricus campestris L. (Button mushroom or Field mushroom)
Mohammad Reza Jalali - Mina Amani
اولین گزارش از شناسایی ویروس موزائیک زرد لوبیا (Potyvirus phaseoluteum) از گیاه فریزیا از ایران
سید عبداله معراجی نیا - احمد حسینی - علی پور خالویی
نقش میکروارگانیسمهای فعال در بهبود حاصلخیزی خاک: رویکرد شیمی-زیستی در کشاورزی
حمیرا مسعودی پور
بررسی تأثیرات زیست محیطی تولید گندم در نظامهای کشاورزی متنوع: چالشها و راهکارها
احسان باقری - هیمن خودکام
Algal Bioremediation
Aida Gifani - Zahra Khodadadi - Ahmed Jaafer Hannon Al-Yacoub
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2