0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر ترکیبات اسانسی گیاهان دارویی: مطالعه مروری
نویسندگان :
محدثه احمدی
1
اکبر عرب حسینی
2
هادی صمیمی اخیجهانی
3
1- دانشگاه تهران
2- دانشگاه تهران
3- دانشگاه کردستان
کلمات کلیدی :
ترکیبات مؤثره،کیفیت اسانس،خشککردن گیاهان دارویی
چکیده :
فرآیند خشککردن نقش مهمی در حفظ ترکیبات مؤثره و کیفیت اسانس گیاهان دارویی دارد. انتخاب روش مناسب خشککردن میتواند بر میزان و ترکیب شیمیایی اسانس تأثیر بگذارد. در این مطالعه، تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر ترکیبات اسانسی گیاهان دارویی بررسی شده است. روشهای مورد بررسی شامل خشککردن با هوای آزاد، خشک کردن در سایه، خشککن خورشیدی، خشککن مایکروویو و آون بوده است. یافتههای مطالعات نشان میدهد که هر روش خشککردن تأثیر متفاوتی بر میزان و نوع ترکیبات اسانس در محصول خشک شده دارد. در این میان، روشهای نوین مانند خشککن خورشیدی مجهز به مواد تغییر فازدهنده (PCM) ، به دلیل کنترل بهتر دما و کاهش تخریب ترکیبات فرار، عملکرد مطلوبتری نسبت به روشهای سنتی داشتهاند. این مقاله مروری به بررسی برخی مطالعات انجامشده در این زمینه پرداخته و تأثیر روشهای مختلف بر حفظ کیفیت اسانسهای گیاهی را تحلیل میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیر و فراوردههای لبنی: وضعیت فعلی، روشهای شناسایی و دیدگاههای آینده
امیر ساسان مظفری نژاد
Detection of the CryIA(c) Gene in 12 Rice Samples from Iranian Market
Hajar Soleimani - Samin Asadi - Mahdieh Hosseyni Moghaddam
فناوریهای نوآورانه در خدمت امنیت غذایی: بهبود پذیرش مصرف کننده در تولید شیرهای جایگزین گیاهی بادام هندی خام
سید محمد حسین نظام دوست
Potential Application of Gas Sensors to Evaluate the Quality and Classification of Spices and Medicinal Plants
Mhadi Ghasemi-Varnamkhasti
Vegetative and Yield Characteristics in New Prune Cultivars (P. cerasifera)
Maryam Tatari Varnousfaderani - Mohyeddin Pirkhezri
بررسی تأثیر باکتریهای شور و قلیاپسند بر رشد رویشی دانهالهای پسته
مهرنوش اسکندری تربقان - عبدالحمید شرافتی
مقایسه عملکرد شاخص بارش موثر و تحلیل خوشهبندی در تعیین اقلیم مناطق مختلف
لاله پرویز - شهلا ارچینی - سحر محمدیان
پیش تغلیظ و اندازهگیری دیازینون از نمونههای آبی با میکرو استخراج مایع-مایع هموژن از طریق شناورسازی با استفاده از کروماتوگرافی گازی-طیف سنج جرمی
محبوبه شیرانی - محبوبه امیرانی پور
مروری بر خواص کود عصاره جلبک دریایی به عنوان کود زیستی سازگار
محمد حسن جعفری صیادی - سید محمد احمدیان
مزیتهای استفاده از لامپهای الایدی در گلخانهها و فضاهای سرپوشیده جهت تولید گیاهان
پریا دهخدایی - محمود اثنی عشری - مهدی رحیم ملک - داود عسگری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4