0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر ترکیبات اسانسی گیاهان دارویی: مطالعه مروری
نویسندگان :
محدثه احمدی
1
اکبر عرب حسینی
2
هادی صمیمی اخیجهانی
3
1- دانشگاه تهران
2- دانشگاه تهران
3- دانشگاه کردستان
کلمات کلیدی :
ترکیبات مؤثره،کیفیت اسانس،خشککردن گیاهان دارویی
چکیده :
فرآیند خشککردن نقش مهمی در حفظ ترکیبات مؤثره و کیفیت اسانس گیاهان دارویی دارد. انتخاب روش مناسب خشککردن میتواند بر میزان و ترکیب شیمیایی اسانس تأثیر بگذارد. در این مطالعه، تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر ترکیبات اسانسی گیاهان دارویی بررسی شده است. روشهای مورد بررسی شامل خشککردن با هوای آزاد، خشک کردن در سایه، خشککن خورشیدی، خشککن مایکروویو و آون بوده است. یافتههای مطالعات نشان میدهد که هر روش خشککردن تأثیر متفاوتی بر میزان و نوع ترکیبات اسانس در محصول خشک شده دارد. در این میان، روشهای نوین مانند خشککن خورشیدی مجهز به مواد تغییر فازدهنده (PCM) ، به دلیل کنترل بهتر دما و کاهش تخریب ترکیبات فرار، عملکرد مطلوبتری نسبت به روشهای سنتی داشتهاند. این مقاله مروری به بررسی برخی مطالعات انجامشده در این زمینه پرداخته و تأثیر روشهای مختلف بر حفظ کیفیت اسانسهای گیاهی را تحلیل میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثرات تغییر اقلیم و تنشهای محیطی بر روند تولید محصولات کشاورزی و محیط زیست (مطالعه موردی: شهرستان اردکان)
مریم مروتی - فاطمه قطب زاده اردکانی
بررسی تاثیر کاربرد خارجی تیامین بر فعالیت آنزیم¬های آنتی اکسیدانی گیاه کلزا تحت تنش سمیت مس
شقایق مرادی - طاهره السادات آقاجانزاده
اثر کودهاي زیستی بر قطر ساقه ریحان بنفش
شاهین مکری - حسن حیدری - فاطمه شیرزادی
ارزیابی خشکسالی در حوضه آجیچای، استان آذربایجان شرقی
پویا اللهویردی پور - یعقوب دین پژوه
بررسی خصوصیات جوانهزنی و خواب بذر گیاه دارویی کاکوتی (Ziziphora tenuior) در منطقه اشترانکوه استان لرستان
الهام فاریابی
نقش اقتصاد چرخهای در انتشار دی اکسید کربن
هاجر اثنی عشری
جداسازی و شناسایی باکتریوفاژ اختصاصی استافیلوکوکوس اورئوس از فاضلاب
فاطمه شریفی - سعید حسین زاده
Sustainable Urbanization: Pioneering Green Infrastructure in Semi-Arid Regions
Iman Saeedi
مروری کوتاه بر ارزیابی غیرتهاجمی استرس در گوسفندان: نقش کورتیزول پشم بهعنوان شاخص پایدار فیزیولوژیکی
فاطمه نسب پور
بررسی اثرات نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis بر روی میزان تبادلات گازی توت فرنگی تحت شرایط تنش قلیایی
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2