0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد ضایعات هندوانه در صنایع غذایی
نویسندگان :
صدیقه یزدان پناه
1
زهرا فهیم
2
ملیکا اکبری
3
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد سروستان
3- دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز
کلمات کلیدی :
ضایعات هندوانه،فناوری نوین،مواد غذایی
چکیده :
بخش قابل توجهی از تولیدات صنعتی و کشاورزی به ضایعات تبدیل شده و از زنجیره ارزش خارج می شود. ضایعات هندوانه به عنوان یکی از محصولات کشاورزی پر مصرف در صنایع غذایی به موضوعی قابل توجه و مهم تبدیل شده است و با توجه به حجم تولید بالا و میزان ضایعات تولید شده از آن، استفاده از این ضایعات و بررسی روش های مدیریت می تواند به افزایش بهره وری و کاهش زائل شدن منابع در صنایع غذایی تاثیر به سزایی داشته باشد. این مقاله به تحلیل خواص هندوانه و انواع ضایعات آن که شامل دانه، پوست و گوشت غیر قابل مصرف می پردازد و راه حل های امکان پذیر برای استفاده مجدد از این ضایعات را مورد پردازش و بررسی قرار می دهد که با بهره گیری از فناوری های نوین و روش های نوآورانه، می توان از ضایعات هندوانه در بهبود سایر مواد غذایی و افزایش کیفیت آنها استفاده کرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مقایسه اثر کودهای شیمیایی و زیستی بر رشد و عملکرد برنج رقم طارم هاشمی
عارفه حسنوند
ویروس موزائیک رگه¬ای گندم: تاریخچه، خسارت و راهکارهای مقاومتی صورت گرفته در ایران
فریده فرح بخش - زهرا امجدی - محمود معصومی
تحلیل اثرات امنیت غذایی بر معیشت اقتصادی و اجتماعی روستایی نمونه موردی: روستای تپه سلام
ساره پاکاریان
فناوریهای نوآورانه در خدمت امنیت غذایی: بهبود پذیرش مصرف کننده در تولید شیرهای جایگزین گیاهی بادام هندی خام
سید محمد حسین نظام دوست
اقتصاد چرخشی در بخش کشاورزی ایران:فرصتها، چالشها و راهکارها
معصومه والی
بررسی چالشهای مرتبط با تنوع زیست محیطی در شهریاسوج
سیده فائزه لاهوتی نسب - سیامک دخانی
بررسی نقش غنیسازی نان در بهبود کیفیت و ارزش غذایی: یک مرور سیستماتیک
محمدرضا رضائی - اسماعیل میرزایی قلعه - حامد کرمی - زینب رمدانی
اثر سن درخت و عمق خاک بر برخی ویژگیهای شیمیایی خاک در باغهای کیوی
ذکریا معنوی - نفیسه یغمائیان - سپیده ابریشمکش
ارزیابی اثرات استرس اسید اگزالیک و تلقیح قارچ بیمار زایی Sclerotinia sclerotiorum (Lib.) de Bary بر تغییرات متابولیکی در آفتابگردان با استفاده از طیفسنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR)
ستار طهماسبی انفرادی - رضا یزد آبادی - داود محمدی پور
سیستمهای آبیاری با استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر: کاهش مصرف آب و انرژی در کشاورزی
علی سپهوند - امیر کریم دوست یاسوری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2