0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
The Effect of Nutrition on Breast Cancer Caused by Mutations in BRCA1 and BRCA2 Genes
نویسندگان :
Abazar Abouzarkhani Fard
1
Zohreh Zahraei
2
1- دانشگاه دولتی کاشان
2- دانشگاه دولتی کاشان
کلمات کلیدی :
Breast cancer،Mutation،BRCA1،BRCA2،Nutrition
چکیده :
Breast cancer is one of the most common cancers in the world and Iran. One of the most important factors in the development of breast cancer is mutation in the BRCA1 and BRCA2 genes, which are DNA repair and tumor suppressor genes that prevent cells from becoming cancerous. This study aims to investigate the effect of nutrition on this type of breast cancer. Articles related to the present topic were reviewed from databases such as Google Scholar, Pupmed, and Sid.ir from 2016 to 2024. It was found that vitamin D levels and the presence of compounds such as 3,3-diindolylmethane, phenols, and folic acid have a positive effect on reducing the rate of mutations in these genes, and ultimately, breast cancer. On the other hand, it was proven that the presence of arsenic in the diet or the reuse of vegetable oil in cooking has an undesirable effect and increases the chances of people developing breast cancer. Diet plays a significant role in the development of breast cancer caused by mutations in the BRCA1/2 genes, and choosing the proper diet can be effective in preventing and reducing the risk of breast cancer.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر کاربردهای صنعتی پلیمر زیستی صمغ زانتان
مریم احمدی پازوکی - هستی سیری - مبینا شکری - احد منافی
کشاورزی دقیق و کاربرد هوش مصنوعی در کشاورزی و محیط زیست
اعظم امیری
بخار فوق گرم: رویکردی جدید برای کاهش بار میکروبی و متابولیتها در فرآوری مواد غذایی
هدیه صادق احمدی - هادی ابراهیم نژاد - فاطمه سرکوهی
مروری بر کاربرد انواع هورمون روی تولید مثل و تعیین جنسیت در آبزیان
داود محمد رضائی - فاطمه میر
واکاوی شاخصههای تمدن نوین اسلامی در اندیشه شهیدان مقاومت
رشید رکابیان
شناسایی miRNAهای کنترل کننده عفونت ویروسی آنفولانزا در طیور
آزاده ترابی - زهرا رودباری
کشاورزی ارگانیک، امنیت غذایی و پایداری زیستمحیطی: نقش تولید پایدار در تأمین غذای سالم و حفظ منابع طبیعی
سمیرا حسینی - مهرانگیز ابراهیمی - سیدرفیع عارف حسینی - حسام الدین حسینی - میدیا جرایی
تحول کشاورزی ایران با هوش مصنوعی: چالشها، فرصتها و راهبردهای سیاستی
معصومه والی
نقش کشاورزی دقیق مبتنی بر هوش مصنوعی در پیادهسازی اصول قانون اساسی و سیاستهای کلان بخش کشاورزی
حسن بیارجمندی
سنتز و بررسی اثر نانو ذرات اوره-هیدروکسی آپاتیت در بهبود رشد و تولید علوفه ارزن و سورگوم
سمیه چراغی - جلال قنبری - مهدیه رجایی - وحید صاحب - قاسم محمدی نژاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4