0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد گیاهان دارویی در تولید نوشیدنی‌های فراسودمند، تاثیر بر ترکیبات فنلی و آنتی‌اکسیدان‌ها
عهدیه بهزادی - محمد بلوردی - اعظم ایوبی - مهدی کرامت جهرمی
تاثیر پیوند و هیومیک اسید بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوۀ گوجه‌فرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum var. cerasiforme) تحت تنش خشکی
رضا اصغری بایقوت - شهاب محمودی تک آغاج - صدیقه اصغری بایقوت - هادی وصال نعمتی آذر
علوم و فناوری‌های نوین در مدیریت خاک برای دستیابی به کشاورزی پایدار
زهره الویار - معصومه مصطفائی
Potential Application of Magnetic Field Technology in Food Industry
Zahra Izadi
Efficacy of Microencapsulated Trichoderma Biocompounds on Biocontrol of Citrus Nematode (Tylenchulus semipenetrans)
Nilofar Arab Sarbizhan - Hossein Alaei Shah Vali Anar - Laleh Ilkhan - Ali Akbar Mohammadi-Meyrik
Evaluation of Grain Yield and Protein Content in Wheat Genotypes under End-of-the-Season Drought Stress
Mozhgan Gholizadeh Vazvani - Hossein Dashti - Roohallah Saberi Riseh
شناسایی مؤلفه‌های پذیرش فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر در مناطق روستایی شهرستان سراوان: استراتژی نظریه داده بنیان
فاطمه ارتیاعی - سید ابوالقاسم برآبادی
بهینه سازی و استخراج ترکیبات فراسودمند از گیاه چوچاق جهت تولید مکمل غذایی
فاطمه هاشمی - محمدجواد شکوری - کیانا کبریتی
مروری بر تأثیر میکروپلاستیک‌ها بر سلامت انسان و اکوسیستم‌های دریایی: چالش‌ها و راهکارهای نوین
ملیکا غلامی - ملینا غلامی
تأثیر تیمار پس از برداشت ملاتونین بر کیفیت و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا
محمد صالحی سربیژن - حسین میغانی - محمد سادات حسینی - صدیقه افشاری پور
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2