0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
نقش گیاهان دارویی و دانههای روغنی بر باروری خروس
نویسندگان :
صفورا برزگر
1
صالح طباطبایی وکیلی
2
1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
2- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
کلمات کلیدی :
باروری،خروس،رزماری،کتان،کدو،کنجد
چکیده :
کاهش باروری در خروس های بالای 45 هفته یکی از مشکلات مرغداری هاست. با افزایش سن تغییرات دژنراتیوی در بافت بیضه به همراه کاهش در کیفیت اسپرم دیده می شود. اسیدهای چرب اشباع نشده امگا 3 و امگا 6 اجزای لیپیدی در جیره غذایی چندین اثر مفید بر روی اسپرم دارند. تغذیه آنتی اکسیدان ها می تواند ظرفیت آنتی اکسیدانی منی را بهبود و اثر رادیکال های آزاد را کاهش دهد. آنتي اکسيدان ها در گياهان دارویي فراوان بوده و توانايي خنثي کردن راديكال های آزاد و تبديل آنها به مولكول های بي ضرر را دارند. لذا مطالعه حاضر با هدف بررسی نقش دانه های روغنی و گیاهان دارویی در افزایش باروری خروس های مسن انجام شد. گیاهان مورد بررسی شامل رزماری، خارخاسک، زنجبیل و دانه ها شامل دانه کتان، کدو و کنجد بود. نتایج نشان داد استفاده از گیاهان دارویی به عنوان منبع آنتی اکسیدانی و دانه های روغنی به عنوان منبع اسیدچرب در جیره، می توانند باعث بهبود باروری خروس ها شوند و کیفیت منی خروس را افزایش دهند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مطالعه کالبدشناختی و رادیوگرافیکی حفره دهانی در ماهی کوتر مواج (Sphyraena putnamae)
سید محسن سجادیان - امیر ستاری - مبینا کرمی
جزایر بیماریزایی سالمونلا
فرزانه جلدی - سید مصطفی پیغمبری
Antioxidant and Antibacterial Activities of Rosemary Essential Oil Against Foodborne Pathogens
Seyedeh Zahra Mousavi Moghadam - Mohammad Mohsenzadeh - Roya Rezaeian-Doloei
تاثیر فلزات سنگین بر رشد و سلامت گیاهان
اسما گرمی
تشخیص باکتریهای جنس ریکتزیا در کنههای جمعآوری شده از گاوهای شهرستان عنبرآباد در سال 1398 با روش Real time PCR
محمد خلیلی - علی اصغر مظفری - حسین سلاجقه - فاطمه ناظری
ارزیابی اثرات زیست محیطی توسعه سامانههای نوین آبیاری از دیدگاه بهرهبرداران(نمونه موردی: دشت جیرفت)*
شاپور کوهستانی بهرآسمان - علی شهدادی
مروری بر پروبیوتیکها و پریبیوتیکهای رایج در صنعت طیور
نرگس نجفی - سید مصطفی پیغمبری
کاربرد کربن داتها در بستهبندی مواد غذایی
مهتاب پشتکار
بررسی خصوصیات آنتیباکتریال و فیزیکوشیمیایی فیلمهای خوراکی ایزوله پروتئین سویا(SPI) –کربوکسی متیل سلولز(CMC) غنی شده با اسانس دارچین
مریم الیاسی بختیاری - مجید مکبر اصفهانی - فاختک طلیعی - مرضیه اکبرزاده
مدیریت تنش آب با TDS بالا در جوجههای گوشتی: تعامل سلنیوم آلی و سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون (RAAS)
محمد دیانی - شیرین هنربخش - سیدداود شریفی - علی کلانتری حصاری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4