0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Artificial Intelligence: A Practical and Satisfying Tool for Ensuring the Safety and Quality of Seafood Products
Alireza Rabiepour - Fatemeh Zahmatkesh - Aria Babakhani
بررسی تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر ترکیبات اسانسی گیاهان دارویی: مطالعه مروری
محدثه احمدی - اکبر عرب حسینی - هادی صمیمی اخیجهانی
فراتحلیل عوامل مؤثر بر کارآفرینی کشاورزی در ایران
فاطمه نقی بیرانوند - جعفر یعقوبی - غلامرضا مجردی
مطالعه تنوع ژنتیکی اجزاء عملکرد در گندم وحشیAegilops tauschii تحت شرایط تنش خشکی
فاطمه حسینی - سید سعید موسوی
اثر گلایفوسیت و محصولات تراریخته (GMO) بر باروری انسان: تحلیل انتقادی از اثرات منفی و بالقوه آنها
پونه نیکوئی - غلامرضا مطلب
بررسی خصوصیات آنتی‌باکتریال و فیزیکوشیمیایی فیلم‌های خوراکی ایزوله پروتئین سویا(SPI) –کربوکسی متیل سلولز(CMC) غنی شده با اسانس دارچین
مریم الیاسی بختیاری - مجید مکبر اصفهانی - فاختک طلیعی - مرضیه اکبرزاده
تاثیر تنش اکسیداتیو بر برخی شاخص‌های بیوشیمایی پنج رقم گندم نان
آمنه قاسمی مصرمی - سوسن قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی اسفیازی - محمد جعفر هدایتی - محمد حسین جمال آبادی
بررسی اثر جایگزینی کنجاله سویا با خوراک فضولات طیورغنی شده با لارو مگس در جیره بر فراسنجه های تولید گاز در بره‌های پرواری قره گل
مجید یعقوب زاده - محبوبه حور - فریبا فریور
اثر تراکم بوته و تاريخ كاشت بر برخی ویژگی‌های زراعی بادام ‌زمینی (Arachis hypogaea L.)
مصطفی احمدی - صدیقه احمدی
بررسی خصوصیات و موارد استفاده از نانوسلولز استخراج شده از جلبک‌ها
نرجس سنچولی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4