0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی اثرات ضدمیکروبی و ضد سرطانی نانوالیاف سنتز شده از عصاره گیاهی به روش الکتروریسی
نویسندگان :
طاهره حیدری
1
عباس رهدار
2
1- دانشگاه زابل
2- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
درونپوشانی،نانو الیاف،نانومواد،اسانس گیاهی،ضد سرطان
چکیده :
دامنه مصرف گیاهان دارویی و کاربردهای آن بسیار گسترده است. استفاده از گیاهان دارویی بهعنوان منابع طبیعی برای درمان بیماریهای خودایمنی به ویژه سرطان، مورد توجه محققان قرار گرفته است. گیاهان دارویی برای اینکه بتوانند در محل مورد نظر موثر واقع شوند و خواص سلامت بخش خود را به ارمغان آورند، باید در برابر شرایط سخت گوارشی مقاوم باشند. بنابراین درونپوشانی بر اساس نانومواد مختلف، پتانسیل فوق العادهای برای محافظت از ترکیبات فعال زیستی (کاروتنوئیدها، فیبرهای غذایی، مواد معدنی و پلیفنولها) مسیرهای جدید را برای فناوریهای درونپوشانی باز میکنند. نانوالیاف الکتروریسی شده دارای مزایای قابل توجهی از جمله ساده و مقرون به صرفه، نسبت سطح به حجم بالا، تخلخل بیشتر، تولید الیاف دارای خواص ساختاری و عملکردی مختلف، امکان انجام در دمای اتاق به منظور جلوگیری از تجزیه شیمیایی یا تبخیر مواد فعال زیستی مفید است در نتیجه کارایی و قدرت کپسولاسیون را افزایش میدهد و جذابیت بیشتری در صنعت دارد. در این مقاله، با استفاده از پایگاه های اطلاعاتی مرکز سیویلیکا، انجام جستجوهای google scholar، Elsevier connect، web of Science درباره این موضوع انجام دادیم و انواع نانومواد و اثرات ضدمیکروبی نانوالیاف سنتز شده از عصاره گیاهان را بررسی کردیم. نتایج نشان داد نانوالیاف مشکلات مربوط به پایداری، ایمنی، اثربخشی در محل خاص را بهبود بخشیده و برای صنایع دارویی در تهیه و استفاده از عصارههای گیاهی درونپوشانی شده مفید خواهد بود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مدیریت تلفیقی آفات با استفاده از دشمنان طبیعی و اشعه ماوراء بنفش با رویکرد کاهش استفاده از سموم شیمیایی
سمانه نیک اختر - شهرام آرمیده - عباس حسین زاده
نقش هوش مصنوعی در مدیریت آفات: راهکارهای نوین و چالشهای اجرایی
محمد حسین تنورساز - محمد جواد ادیبیان
اینترنت اشیاء؛ رویکردی برای مدیریت کیفیت آب در مزرعه پرورش ماهی
زینب کاظمی - مریم عبدالرحمانی
کاربرد گیاهان دارویی در تولید نوشیدنیهای فراسودمند، تاثیر بر ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانها
عهدیه بهزادی - محمد بلوردی - اعظم ایوبی - مهدی کرامت جهرمی
واکنش فتوسنتزی و تعداد میوه دو توده بادمجان بومی ایران به محلولپاشی مخمر
رحیمه پورمحمدی زاده - محمدجواد آروین - نجمه زینلی پور
تولید پروتئین از ضایعات کشتارگاهی با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی: فرایندها، چالشها و کاربرد¬ها
ثنا محمدی - صابر امیری - مهسا ضروری - فرزاد میراب توپچی
کاربرد بسته¬بندی تحت اتمسفر اصلاحشده در صنایع غذایی
یاسر شهبازی - نسیم شاویسی
اثر تغییر اقلیم بر بیمارگرهای قارچی و شبهقارچی و ریززیواگان گیاهی
آریادخت رضایی - مریم میرطالبی
محورهای مهم حوزه شیلات در بهبود وضعیت امنیت غذایی کشور
رضا رضانژاد
مطالعه مرجانهای سخت در آبهای اطراف جزیره قشم، استان هرمزگان، ایران
مجید عسکری حصنی - مهدی بلوکی کورنده - سمیه زنگی آبادی - محمد شریف رنجبر
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2