0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی اثرات ضدمیکروبی و ضد سرطانی نانوالیاف سنتز شده از عصاره گیاهی به روش الکتروریسی
نویسندگان :
طاهره حیدری
1
عباس رهدار
2
1- دانشگاه زابل
2- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
درونپوشانی،نانو الیاف،نانومواد،اسانس گیاهی،ضد سرطان
چکیده :
دامنه مصرف گیاهان دارویی و کاربردهای آن بسیار گسترده است. استفاده از گیاهان دارویی بهعنوان منابع طبیعی برای درمان بیماریهای خودایمنی به ویژه سرطان، مورد توجه محققان قرار گرفته است. گیاهان دارویی برای اینکه بتوانند در محل مورد نظر موثر واقع شوند و خواص سلامت بخش خود را به ارمغان آورند، باید در برابر شرایط سخت گوارشی مقاوم باشند. بنابراین درونپوشانی بر اساس نانومواد مختلف، پتانسیل فوق العادهای برای محافظت از ترکیبات فعال زیستی (کاروتنوئیدها، فیبرهای غذایی، مواد معدنی و پلیفنولها) مسیرهای جدید را برای فناوریهای درونپوشانی باز میکنند. نانوالیاف الکتروریسی شده دارای مزایای قابل توجهی از جمله ساده و مقرون به صرفه، نسبت سطح به حجم بالا، تخلخل بیشتر، تولید الیاف دارای خواص ساختاری و عملکردی مختلف، امکان انجام در دمای اتاق به منظور جلوگیری از تجزیه شیمیایی یا تبخیر مواد فعال زیستی مفید است در نتیجه کارایی و قدرت کپسولاسیون را افزایش میدهد و جذابیت بیشتری در صنعت دارد. در این مقاله، با استفاده از پایگاه های اطلاعاتی مرکز سیویلیکا، انجام جستجوهای google scholar، Elsevier connect، web of Science درباره این موضوع انجام دادیم و انواع نانومواد و اثرات ضدمیکروبی نانوالیاف سنتز شده از عصاره گیاهان را بررسی کردیم. نتایج نشان داد نانوالیاف مشکلات مربوط به پایداری، ایمنی، اثربخشی در محل خاص را بهبود بخشیده و برای صنایع دارویی در تهیه و استفاده از عصارههای گیاهی درونپوشانی شده مفید خواهد بود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Towards Eco-friendly Farming: Biofertilizers as an Alternative to Chemical Pesticides
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
کاربرد هوش مصنوعی در بستهبندیهای نوین صنعت غذا
امیرحسین ابراهیمی - علیرضا بیعوض
متاآنالیز در گیاهان روغنی کلزا و ذرت و برای شناسایی ژنهای فعال در بیوسنتز اسیدهای چرب و پاسخ به تنش خشکی
فاطمه محمودی خالدآبادی - علی مقدم - مرضیه مهری
Potential Application of Magnetic Field Technology in Food Industry
Zahra Izadi
مروری برتاثیر استفاده از پروتئینهای تکیاخته با تمرکز بر پروتئینهای باکتریایی در جیره غذایی بر شاخصهای زیستی آبزیان
ساجده اسکافی نوغانی - امید صفری
کاربرد محلولپاشی برگی نانوذرات اکسید روی بر برخی پارامترهای رشدی و فیزیولوژیکی گیاهچه خیار رقم سوپردومينوس
فاطمه سلیمانی - مریم مظاهری-تیرانی - اسرا سالاری - سیده عاطفه حسینی - حمیدرضا علیزاده
جستجوی ژنومی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفندان و بزان در شهرستان الشتر با استفاده از روش Nested-PCR
امین جایدری - مهدی حسنوند - شیوا آزادی چگنی
کیفیت میکروبی محصولات کنجدی فرآوری شده در شهرستان اردکان
زهرا بیاتی - علی صحرایی - زینب عبیری - علی رضائی گلمیشه
ارزیابی گونهEisenia fetida به عنوان نشانگر زیستی در کود گاوی آلوده به سرب
مائده ایرانخواه خانقاه - عطیه الهام نیا - پریسا فرازی - نارین صادقی - نرگس جعفری - ملیسا زحمت کش اینچه برون - زینب کاشفی - مبینا محمدی - رقیه محمدعلیزاده کلرود - ربابه لطیف
شناسائی گیاه هندوانۀ ابوجهل بهعنوان میزبان نگاهدارندۀ دو بگوموویروس مهم در استان فارس
نسیم بشارتی - جهانگیر حیدرنژاد - مریم اسماعیلی - حسین معصومی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4