0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
اثرات Sclerotinia sclerotiorum بر تجزیه اسیدهای هومیک و تأثیر آن بر رشد ریشه Helianthus tuberosus
نویسندگان :
ستار طهماسبی انفرادی
1
داود محمدی پور
2
رضا یزد آبادی
3
1- پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک
2- پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک
3- پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک
کلمات کلیدی :
Helianthus tuberosus،Sclerotinia sclerotiorum،اسیدهای هومیک (HA)،اسید اگزالیک
چکیده :
Helianthus tuberosus که معمولاً به نام سیبزمینی ترشی، و یا کنگر اورشلیم شناخته میشود، یک گیاه دارویی است که تاریخچه طولانی استفاده در طب سنتی بهویژه برای درمان زخمها و جراحتهای پوستی دارد. هدف: هدف این مطالعه درک عمیقتر نحوه تأثیر فعالیت قارچها، بهویژه قارچ Sclerotinia sclerotiorum، بر تجزیه و حل شدن اسیدهای هومیک (HA) و چگونگی تأثیر این فرایندها بر رشد و تغذیه ریشههای هلیانتوس توبروسوس است. تغییرات در ساختار سوپرمولکولی HA که توسط تعاملات قارچی القا میشود، ممکن است سبب بهبود حلالیت و قابلیت دسترسی مواد مغذی ضروری شود و در نتیجه جذب مواد مغذی توسط ریشههای گیاه را افزایش دهد. مواد و روشها: ارزیابی منابع نیتروژن و کربن ضروری برای رشد قارچ ، نگرشهای ارزشمندی در مورد چگونگی تأثیر این مواد مغذی بر تجزیه و حل شدن HA توسط قارچها فراهم خواهد کرد. نتایج: نتیجه این مطالعه، به نقش مهم فعالیت قارچ، بهویژه توسط Sclerotinia sclerotiorum، در تغییر ترکیب مولکولی مواد آلی حلشده کروموفور (CDOM) اشاره دارد که ناشی از تغییرات در نسبت جذب A250/A365 است. نتیجهگیری: افزایش این نسبت در نمونههای Ss+HA+Glu+NH4+ و Ss+Glu+NH4+ نشان میدهد تعاملات قارچی بههمراه مکملهای تغذیهای مانند گلوکز و آمونیوم، بر تجزیه و حل شدن اسیدهای هومیک تأثیرگذار است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
The Effect of Nano Emulsions to Extend the Life of Rose Cuttings Flowers
Fatemeh Amini
بررسی خصوصیات جوانهزنی و خواب بذر گیاه دارویی کاکوتی (Ziziphora tenuior) در منطقه اشترانکوه استان لرستان
الهام فاریابی
مروری بر کاربردهای ترکیبات پریبیوتیک در صنایع غذایی
رضا پورحسنی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
کپسوله کردن پروبیوتیکها با نانومواد
فاطمه قهرمانی - محمود توکلی - محمدامین میری - صدیقه سلیمانی فرد - سمیه نیک نیا
Effectiveness of Sodium Alginate Edible Coating in Preserving the Quality of Citrus Fruit (Citrus clementina) during Storage
Golrokh Heidari krush - Somayeh Rastegar - Asghar Ramezanian - Hadi Hashemi gahruie
Bioethanol Production Potential from Cellulosic Biomass in Iran: Current Prospects and Future Prospects
Samaneh Torabi - Seyed Reza Hassanbeigi
بررسی خصوصیات چهار گونه جلبک قرمز با روش الکتروشیمیایی
اسماعیل تماری - هاجر صداقت
سازوکار هورمونِ گیاهیِ سیتوکینین در قارچها
مهسا ساکی - یاسمن مظفری گودرزی - زهرا میرسلیمانی
تجزیه خوشهای برخی از ژنوتیپهای پسته باغستان سنتی قزوین براساس صفات کیفی
پوریا کاکوند - علی سلیمانی - فرهنگ رضوی
مدیریت پایدار منابع در مناطق خشک: راهکارهای همبست آب، انرژی و غذا برای تأمین امنیت غذایی
ایمان حاجی راد - پریا پورمحمد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2