0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
اخلاق کشاورزی، راهی برای دستیابی به پایداری کشاورزی و امنیت غذایی
نویسندگان :
سکینه عبدی
1
1- دانشگاه تبریز
کلمات کلیدی :
امنیت غذایی،کشاورزی پایدار،محیط زیست
چکیده :
اخلاق کشاورزی در دنیای امروز نه تنها به حفظ منابع طبیعی و ایجاد سیستمهای غذایی پایدار کمک میکند، بلکه به ایجاد یک جامعه سالم و عادلانه نیز منجر میشود. این حوزه، برای تأمین نیازهای غذایی جامعه و حفاظت از محیطزیست دارای اهمیت بالایی است و ضرورت دارد که در برنامهریزیها و سیاستگذاریها مورد توجه قرار گیرد. چالشهای متعددی در مسیر ارتقا اخلاق کشاورزی و غذایی وجود دارد. از جمله این چالشها میتوان به تغییرات اقلیمی، کمبود منابع آب، و نیاز به تأمین غذای کافی برای جمعیت در حال افزایش اشاره کرد. با این حال، ظهور فناوریهای نوین و افزایش آگاهی عمومی میتواند فرصتهای مناسبی برای تغییر در این حوزه فراهم کند. هدف از این تحقیق، مطالعه ابعاد مختلف اخلاق کشاورزی، وضعیت امنیت غذایی در ایران و رابطه اخلاق کشاورزی در رسیدن به کشاورزی پایدار بود. حاکم بودن جهان بینی تولیدگرایی در بین کشاورزان و فشارهای اقتصادی که در زندگی با آن مواجه هستند، منجر به بروز و ظهور رفتارهای ناپایداری شده است که هم سلامت جامعه مصرف کننده را تهدید می کند و هم پایداری تولید را در هاله ای از ابهام قرار می دهد. از طرفی، رعایت اصول اخلاقی میتواند به تغییرات مثبت در شیوههای تولید و توزیع غذا منجر شود و به تداوم و پایداری در سیستمهای کشاورزی کمک کند. با توجه به چالشهای جهانی، اهمیت این روابط بیش از پیش احساس میشود و لازم است که در برنامهریزیهای کشاورزی به این مسائل توجه ویژهای شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقش استارتاپهای کشاورزی دقیق و هوشمند در توسعه اقتصادی
شراره قاسمی - امین محمودی نیا - محمد شجاع الدینی
مطالعه ویژگیهای بیوشیمیایی ترخون (Artemisia dracunculus) در مواجهه با تنش خشکی و همزیستی با قارچهای میکوریز آربوسکولار
نرگس حاتمی
بررسی کاربردهای اخیر فناوری مایکروویو به عنوان روش جدید خشک کردن مواد غذایی
محمدرضا بذرافشان - سید حسین حسینی قابوس
نقش هوش مصنوعی در امنیت و کنترل کیفیت صنایع غذایی
مریم بهدانی
تاثیر نوع تغذیه سیلیکونی بر محتوی عناصر غذائی در ریشهها و اندامهای هوائی گیاه گندم در شرایط تنش آلومینیوم
کورش دلاور - پگاه کاویانی
تغییر اقلیم و اثرات آن بر تولید بذر
فاطمه شریعتینیا - هرمزد نقوی - جلال قنبری - مهدی غضنفری
Study of Morphological Traits in Different Genotypes of Festuca ovina
AliReza Jabbari - Fatemeh Amini - Seyed Mohammad Mahdi Mortazavian
مقایسه مصرف سوخت، انرژی و انتشار گازهای گلخانه¬ای در تولید برنج نشایی و خشکهکاری در شهرستان گرگان
علی راحمی کاریزکی - سید قاسم حسینی حیدرآبادی - مسعود تاجی
Potential Application of Gas Sensors to Evaluate the Quality and Classification of Spices and Medicinal Plants
Mhadi Ghasemi-Varnamkhasti
An Overview on some Studies on Roasting Process in Food Industry
Mahdi Ghasemi-Varnamkhasti
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4