0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی تاثیر آمینو اسید، جلبک دریایی و زمان محلول پاشی بر عملکرد، اجزای عملکرد و ویژگیهای فیتو شیمیایی گیاه دارویی ریحان
نویسندگان :
رضا ابراهیمی
1
مهران محمودی
2
یوسف نیک نژاد
3
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
3- دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
کلمات کلیدی :
آمینو اسید،جلبک دریایی،ریحان
چکیده :
هدف: اين تحقيق با هدف بررسی تاثیر امینو اسید، جلبک دریایی و زمان محلولپاشی بر عملکرد، اجزای عملکرد و ویژگی های فیتوشیمیایی گیاه دارویی ریحان در استان مازندران اجرا گرديد. روش کار: در این پژوهش اثر محلولپاشی عصاره جلبک دریایی با غلظت های 1، 2 و 3 میلی لیتر و اسید آمینه با غلظت 5/1 و 3 میلی لیتر به همراه شاهد بر ویژگی های فیتوشیمیایی و مورفوفيزيولوژيكي گیاه ریحان بررسی شد. آزمایش بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار انجام شد. محلول پاشي در 2 مرحله و به فاصله زماني 10 روز يكبار پس از سبز شدن بذور انجام شد. نتایج: کاربرد مخلوط کودهای جلبک دریایی و آمینو اسید در مرحله 12 برگی با 12.06 گرم در بوته، نسبت به سایر تیمارها، بیشترین وزن خشک ریشه را به همراه داشته و کمترین مقدار در تیمار عدم مصرف با 7.36 گرم در بوته بدست آمد. مخلوط کودهای جلبک دریایی و آمینو اسید در مرحله 12 برگی بیشترین عملکرد اسانس را(20.73 میلی لیتر در بوته) داشته است. تیمار کودی ترکیبی توانسته نسبت به عدم مصرف تا 17 درصد باعث بهبود عملکرد اسانس گردد. نسبت ریشه به اندام هوایی تحت تاثیر تیمارهای مختلف قرار نگرفته و اثر معنی داری را از خود نشان نداد و تمام تیمارها در یک سطح آماری قرار گرفتند. نتیجهگیری: یافته ها نشان داد محلولپاشی با آمینواسید، عصاره جلبک دریایی و آمینواسید + عصاره جلبک دریایی نقش مهمی در بهبود صفات کمی و کیفی ریحان داشته و سبب بهبود فاکتورهای اندازه گیری شدند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تأثیر تنش شوری ناشی از تغییرات اقلیمی بر میزان کلروفیل برگ، هدایت روزنهای و کربوهیدراتهای محلول در ارقام مختلف گندم نان (Triticum aestivum L.)
میترا جباری - نفیسه مهدی نژاد - خالد سلیمی
ارزیابی مدل تابش خورشیدی هارگریوز و سامانی در منطقه سیستان
عمران اسماعیلی نژاد
واکاوی شاخصههای تمدن نوین اسلامی در اندیشه شهیدان مقاومت
رشید رکابیان
نقش بیداری اسلامی در پیروزی انقلاب اسلامی ایران
سید سعید حاجی زاده - زهره نامداری منفرد
بررسی تأثیر بستهبندی هوشمند مجهز به نشانگر pH بر عمر مفید گوشت
کیمیا حسینی - محمد محسن زاده
Mapping Dust Storm Hotspots in the South of Kerman Province Using Satellite Data
Reyhane Rafie Forushani - Reza Jafari - Hakimeh Sanati
ارزیابی کاربرد برگی ملاتونین بر خصوصیات موفولوژیک نعناع فلفلی(Mentha piperita L.) تحت تنش شوری
سحر خمسه زاده قزوینی - موسی رسولی - فاطمه برنا
استفاده از کودهای زیستی و کاهش سموم شیمیایی در کشاورزی
زینب فیروزبخت - قباد جلالی - حمیدرضا علیزاده
اثرات منابع مختلف سلنیوم آلی میکرو و نانو بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی آرین
محمد دیانی - شیرین هنربخش - سیدداود شریفی - علی کلانتری حصاری
نقش اقتصادی هوش مصنوعی در مدیریت خدمات اکوسیستم جنگل
ساره حسینی - شمیم خجسته دلدار
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4