0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
کاربرد و اثرات حسگرهای هوشمند در کشاورزی دقیق
نویسندگان :
احسان باقری
1
هیمن خودکام
2
1- قارغ التحصیل دانشگاه آزاد دزفول
2- دانشگاه محقق اردبیلی
کلمات کلیدی :
بهینه سازی،حسگرهای هوشمند،دادههای هوشمند،کشاورزی دقیق،کنترل
چکیده :
کشاورزی دقیق که با همگرایی حسگرهای هوشمند و فناوریهای پیشرفته شکلگرفته است، بهعنوان یک نیروی تحولآفرین در شیوههای کشاورزی مدرن ظهور کرده است. این مطالعه با گردآوری و ترکیب بینشهای متنوع، چشمانداز پویا و در حال تحول کشاورزی دقیق را بررسی میکند تا گامهایی مؤثر در جهت بهینهسازی مدیریت محصولات، استفاده صحیح از منابع و ارتقای پایداری در بخش کشاورزی برداشته شود. تمرکز اصلی این پژوهش بر ادغام حسگرهای هوشمند با فناوریهای نوینی مانند اینترنت اشیا (IoT)، تحلیل دادههای کلان و هوش مصنوعی (AI) است. هدف این بررسی، ارائه درکی عمیق از روندهای نوظهور و تحولات کلیدی در حوزه کشاورزی دقیق است. این تحقیق با تأکید بر مزایای یکپارچهسازی حسگرهای هوشمند و فناوریهای نوآورانه، تلاش میکند تا متخصصان کشاورزی، محققان و سیاستگذاران را با بهترین شیوهها، چالشهای فعلی و چشماندازهای آینده آشنا سازد. هدف نهایی این مطالعه، تسهیل گذار به سمت شیوههای کشاورزی پایدارتر، کارآمدتر و هوشمندتر است و درعینحال، بر پذیرش و تطبیق مستمر با فناوریهای جدید تأکید میکند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو
سما حبیبی آذر - فاطمه قاسم نجف آباد - مبینا نیک فر
مروری اصلاح خاکهای سدیمی به روش نانو
آمنه قاسمی مصرمی - محمد جعفر هدایتی - راضیه گزنی - سوسن قاسمی مصرمی - علی توکلی مهر - عنایت الله نیازی اسفیانی - محمد حسین جمال آبادی
The Laelapidae Family and the Biological Control Potential of Gaeolaelaps aculeifer: Advancing Sustainable Pest Management in Agriculture
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
مدیریت هوشمند فضاهای سبز شهری و کشاورزی با هوش مصنوعی (رویکردی نوین به پایداری و کیفیت زندگی)
یاسمن ارجمندمزیدی
سازوکار هورمونِ گیاهیِ سیتوکینین در قارچها
مهسا ساکی - یاسمن مظفری گودرزی - زهرا میرسلیمانی
مروری بر برخی از کاربردهای فناوری نانو در تشخیص بیماریهای گیاهی
نسرین سیدی
شناسایی و کمیسازی آلکالوئیدهای هارمین و هارمالین در عصاره گیاه دارویی Peganum harmala L. با استفاده از کروماتوگرافی فاز مایع با کارایی بالا (HPLC)
ستار طهماسبی انفرادی - رضا یزد آبادی - داود محمدی پور
واکاوی آثار تغییر اقلیم بر دمای بیشینه¬ با تأکید بر پیامدهای آن بر کشاورزی و امنیت غذایی (مطالعه¬ی موردی: شهر سمنان)
رقیه ملکی مرشت - برومند صلاحی
نقش کودهای زیستی در کاهش تنشهای غیرزیستی و بهبود عملکرد گیاهان زراعی
معصومه مصطفائی - زهره الویار
مروری بر تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز بر افزایش ماندگاری نان
عاطفه قورچی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4