0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
روش های نوین بهداشت، کنترل کیفیت و بسته بندی مواد غذایی
نویسندگان :
ثمین آدینه
1
1- دانشگاه تبریز
کلمات کلیدی :
روش نوین بهداشت،کنترل کیفیت،بستهبندی هوشمند،نانوتکنولوژی،اینترنت اشیاء
چکیده :
با رشد سریع فناوریها و افزایش نیاز به تضمین ایمنی و کیفیت مواد غذایی، توسعه روشهای نوین بهداشت، کنترل کیفیت و بستهبندی مواد غذایی ضروری به نظر میرسد. روشهای نوین بهداشت غذایی شامل مجموعهای از تکنیکها و فناوریهایی است که به منظور بهبود ایمنی و کیفیت مواد غذایی به کار میروند. این مقاله به بررسی تکنیکهای مدرن و نوآورانه مانند بستهبندیهای هوشمند، نانومواد و حسگرهای پیشرفته و استفاده از پروبیوتیک ها میپردازد که میتوانند تغییرات کیفیت را شناسایی و کنترل کنند. همچنین، استفاده از فناوریهای بیومولکولی و اینترنت اشیاء (IoT) و اولتراسوند و تکنولوژی فشار بالا و پرتودهی و پلاسما سرد و تکنیک های تصویربرداری در مدیریت و نظارت بر شرایط نگهداری و حمل و نقل مواد غذایی مورد بررسی قرار میگیرد. این روشها نه تنها به بهبود ایمنی و کیفیت محصولات کمک میکنند، بلکه میتوانند ضایعات مواد غذایی را کاهش داده و بهرهوری فرآیندهای تولید را افزایش دهند. هدف این مقاله ارائه دیدگاهی جامع از تاثیر این تکنیکهای نوین بر صنعت مواد غذایی و ارتقاء سطح بهداشت عمومی است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مطالعه کالبدشناختی و رادیوگرافیکی حفره دهانی در ماهی کوتر مواج (Sphyraena putnamae)
سید محسن سجادیان - امیر ستاری - مبینا کرمی
تهیه تقویم زنبورداری حوزه آبخیز درمیان در مراتع شرق بیرجند
وحیده عبداللهی - حسین ارزانی
Biosynthesis of Silver Nanoparticles by Extract of Alfalfa Plant
Amin Baghizadeh - Zohreh Iranmanesh parizi - Hassan Karimi maleh - Mohammadali Ebrahimi - Behsa Baghizadeh - Negar Sadeghi
مروری بر اثر ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی
زهرا باغبانی پور - مژگان مظهری - زهرا رنجبری نسب - زهرا مشایخ بردسیری
لگجی (Capparis spinosa L.) گیاه دارویی مناسب جهت بهبود معیشت بهره¬برداران و احیای مراتع خشک و نیمه¬خشک
وحید کریمیان - محسن فرزین
مدیریت منابع آب درحوزه آبخیز تالاب جازموزیان با توسعه سدهای زیر زمینی
پرویز گرشاسبی - علی شریفی شلمانی - عطالله ابراهیمی - باقر قرمز چشمه
تحلیل تأثیر ترکیبات امولسیونی بر ضریب فنریت فیلم بیوپلیمری سدیم کربوکسی متیل سلولز
آرین نهال کار - احمد رجایی نجف آبادی - حسین میرزایی مقدم
واکاوی هم بیانی شبکههای ژنی درگیر در پاسخ به تنش خشکی در Brassica rapa
شهلا اتابکی - هومن راضی - علی مقدم - مرضیه مُهری
Bio-Based Packaging in the Food Industry: Challenges, Market Trends, Future Prospects
Zeinab Khosravi Ghareche - Mohammadreza Rezaeigolestani
کشاورزی دقیق و کاربرد هوش مصنوعی در کشاورزی و محیط زیست
اعظم امیری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2