0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ارزیابی روش‌های تولید و بهبود عملکرد پری‌بیوتیک‌ها بر پایه ترکیبات گیاهی
رضا پورحسنی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
مدیریت پایدار منابع آب و انرژی در راستای دستیابی به امنیت غذایی در استان چهارمحال‌وبختیاری
مریم صدیقی هفشجانی - مصطفی کرباسیون - حسنا ابراهیمی حسین آبادی
اثر ملاتونین و گابا روی رشد و عملکرد توت فرنگی در شرایط مزرعه
ناصر عسکری - محمد امین چروگ گرگیچ
ریز جلبک اسپرولینا (Spirulina)؛ طلای سبز
سید مبین قنبری - سجاد صفری
نقش هوش مصنوعی در امنیت و کنترل کیفیت صنایع غذایی
مریم بهدانی
ارزیابی تنوع ژنتیکی صفات فنولوژیکی اکوتیپ‌های گندم دیپلوئید (Aegilops tauschii) تحت تنش خشکی
فاطمه حسینی - سید سعید موسوی - محمد رضا عبداللهی
بررسی عوامل مؤثر بر تاب‌آوری کشاورزی شهری
علیرضا کرباسی - سید علی اصغر قرشی
کاربرد بسته¬بندی تحت اتمسفر اصلاح‌شده در صنایع غذایی
یاسر شهبازی - نسیم شاویسی
مروری بر تولید پروتئین تک‌یاخته از ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی
فاطمه رحمانی برکادهی - عباس عابدفر
مروری جامع بر فلزات سنگین: منابع، اثرات زیست‌محیطی و انسانی، و روش‌های نوین اصلاح با نگاهی به وضعیت ایران
فهیمه سبزواری - ندا کبیری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4