0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کپسوله کردن پروبیوتیک‌ها با نانومواد
فاطمه قهرمانی - محمود توکلی - محمدامین میری - صدیقه سلیمانی فرد - سمیه نیک نیا
کاربرد توابع مفصل در تحلیل ریسک عملکرد گندم دیم (مطالعه موردی: دشت اهر)
پویا اللهویردی پور - احمد فاخری فرد
بررسی تأثیر بسته‌بندی هوشمند مجهز به نشانگر pH بر عمر مفید گوشت
کیمیا حسینی - محمد محسن زاده
پیشرفت‌های اخیر در کاربرد فرآیند خشک‌کردن پاششی در صنایع غذایی
فخرالدین صالحی
مدیریت منابع آب درحوزه آبخیز تالاب جازموزیان با توسعه سدهای زیر زمینی
پرویز گرشاسبی - علی شریفی شلمانی - عطالله ابراهیمی - باقر قرمز چشمه
اثر ال-کارنیتین و متیونین بر خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی
فاطمه آباریان - مژگان مظهری - امیدعلی اسماعیلی پور - زهرا رنجبری نسب
ارزیابی اثر جانبی حشره‌کش گیاهی ماترین روی کفشدوزک هفت نقطه‌ای Coccinella septempunctata در شرایط آزمایشگاه
ریحانه براتی
تفاوت بیان آللی در ژن‌های ایمنی MHC و TLR پرندگان: مطالعه سیستماتیک
آزاده ترابی
بررسی ریشه‌زایی قلمه گونه‌های گلابی شمال‌غرب کشور
مشهید هناره
تاثیر تنش اکسیداتیو بر برخی شاخص‌های بیوشیمایی پنج رقم گندم نان
آمنه قاسمی مصرمی - سوسن قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی اسفیازی - محمد جعفر هدایتی - محمد حسین جمال آبادی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4