0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
درونپوشانی، فنآوری نوین در فرآوری مواد غذایی
نویسندگان :
حنان لشکری
1
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرین دشت
کلمات کلیدی :
پوشش،درونپوشانی،رهاسازی کنترل شده،زیستفعال،فرایندهای نوین
چکیده :
مواد اولیه گوناگون متعددی در صنعت غذایی کاربرد دارند که نیاز است وارد محصولات غذایی شوند. چنین ترکیباتی ممکن است نیاز به نگهداری، توزیع، حفاظت از محیط اطراف یا رهاسازی تحت شرایط خاص داشته باشند. به منظور پرداختن به این چالشها و رفع آنها، فناوری نوین درونپوشانی که ابزاری انعطافپذیر است، توسعه یافته است. درونپوشانی، فرآیند به دام انداختن یک ماده در ماده دیگر برای تولید پوشش یا کپسول است. به طور کلی، ماده محصور شده به عنوان فاز هسته، پرکننده، زیستفعال یا محموله نامیده میشود و کپسولها را میتوان به عنوان غشاء، پوشش، پوسته، حامل، شبکه یا فاز خارجی نام برد. این مطالعه به درونپوشانی و معرفی روشهای اصلی و کاربرد آن در صنعت غذا پرداخته است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مطالعهی باکتریهای مفید در سیستم بیوفلاک پرورش آبزیان
نرجس سنچولی - هاشم خندان بارانی
ارزیابی تنوع زیستی گونه Aporrectodea rosea در زاگرس میانی
ربابه لطیف - اتابک روحی امینجان
Mapping Dust Storm Hotspots in the South of Kerman Province Using Satellite Data
Reyhane Rafie Forushani - Reza Jafari - Hakimeh Sanati
Moderate Osmotic Stress Ameliorates Root Formation and Acclimatization in Apple Rootstock
Masoud Azizi - Parvin Sayadi - Reza Ghahremani
بخار فوق گرم: رویکردی جدید برای کاهش بار میکروبی و متابولیتها در فرآوری مواد غذایی
هدیه صادق احمدی - هادی ابراهیم نژاد - فاطمه سرکوهی
کاربرد هوش مصنوعی در کشاورزی هوشمند برای کاهش نیتراتها در محصولات کشاورزی
زهرا سیمایی - محمدحسین صیادی - سارا امامی
Potential Application of Magnetic Field Technology in Food Industry
Zahra Izadi
تحلیل همدیدی موج سرمایی ژانویه 2022 شمال شرق ایران¬ با تأکید بر پیامدهای آن بر کشاورزی
رقیه ملکی مرشت - برومند صلاحی
فراوردههای گوشتی تخمیری عملگرا
مهلا الهی نیا
ارزیابی کاربرد برگی ملاتونین بر خصوصیات موفولوژیک نعناع فلفلی(Mentha piperita L.) تحت تنش شوری
سحر خمسه زاده قزوینی - موسی رسولی - فاطمه برنا
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4