0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی میزان آلودگی سبزیجات و محصولات کشاورزی آبیاریشده با پسابهای حاوی سالمونلا (Salmonella)
نویسندگان :
امیر حسین رضازاده شیرازی
1
فاطمه متفکر
2
سارا مهبودی
3
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون
3- دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون
کلمات کلیدی :
آلودگی میکروبی،بهداشت مواد غذایی،پساب کشاورزی،سالمونلا،سبزیجات
چکیده :
این مطالعه به بررسی آلودگی سالمونلا در سبزیجات آبیاریشده با فاضلاب تصفیهشده و سایر منابع آب آبیاری میپردازد. هدف از این تحقیق تحلیل میزان آلودگی میکروبی سالمونلا و ارزیابی تأثیر روشهای تصفیه فاضلاب بر کاهش خطرات بهداشتی و ارتقای ایمنی مواد غذایی در کشاورزی است. آلودگی سالمونلا در سبزیجات آبیاریشده با فاضلاب تصفیهشده و تصفیهنشده از طریق نمونهبرداری از برگهای سبزیجات و آب آبیاری در سه منطقه کشاورزی مختلف ایران ارزیابی شد. تجزیهوتحلیل میکروبی با استفاده از تکنیکهای کشت استاندارد و روشهای PCR برای شناسایی سالمونلا انجام گردید. این مطالعه نشان داد که ۹۵٪ از سبزیجات آبیاریشده با فاضلاب خام به شدت آلوده به سالمونلا هستند، در حالی که آبیاری با فاضلاب تصفیهشده سطح آلودگی را به ۳۰٪ کاهش میدهد. این نتایج بر اهمیت تصفیه فاضلاب قبل از استفاده در آبیاری کشاورزی بهمنظور حفظ سلامت عمومی تأکید دارد. .نتایج نشان میدهد که استفاده از پساب تصفیهنشده برای آبیاری سبزیجات بهطور قابلتوجهی سطح آلودگی به سالمونلا را افزایش میدهد، در حالی که پساب تصفیهشده این آلودگی را بهطور قابلملاحظهای کاهش میدهد، اما خطرات بهداشتی را بهطور کامل از بین نمیبرد. این امر ضرورت استفاده از روشهای مناسب تصفیه پساب و رعایت استانداردهای بهداشتی در عمل را بهطور فوری برجسته میسازد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
درونپوشانی گیاهان دارویی به روش الکتروریسی
تکتم میری - هما ملائی - نفیسه مهدی نژاد - حسین بارانی - محمود سلوکی
کشاورزی آلی و حفاظت از تنوع زیستی در مناطق خشک و بیابانی
محمدکیا کیانیان - نگار عبدالرحیمی
ارزیابی روشهای مختلف تهیه قلمه برگ برای بهینهسازی افزایش زامیفولیا
نفیس عاشوری - شیرین دیانتی دیلمی - سهیل کریمی
بررسی بیان ژن HSPA5 براساس پروفایل ریزآرایه هیپوفیز قدامی دو لاین سبک و سنگین وزن مرغ گوشتی
یدالله بدخشان
کاربرد فناوری CRISPR/Cas9 در مهندسی ژنتیک میکروارگانیسمهای غذایی برای ارتقای کیفیت و ایمنی غذایی
مرجان حیدرزاده
پیشرو در کشاورزی پایدار از آپومیکسی طبیعی تا آپومیکسی مصنوعی
میثم یعقوبی دشتاب ئی - مجید گل شیخی
بررسی اثر پرتودهی بر سوخ و پیاز گیاهان نرگس و گلایول به منظور کاهش ارتفاع و امکان کاشت گلدانی تجاری
محبوبه محمدی - مهرداد باباربیع - پروین ذوالفقاری
بررسی اثرات نانو ذرات زینک اکساید و باکتری Bacillus velezensis بر روی میزان تبادلات گازی توت فرنگی تحت شرایط تنش قلیایی
عباس دانایی فر - اسمعیل خالقی
تأثیر کاربرد عصاره جلبکی در افزایش رشد و عملکرد گیاهان گلخانهای
محمدرضا علیزاده جلگه پور - ساناز طراح یزدی - سمیه قاسمی سعادت آبادی
Biosynthesis of Silver Nanoparticles by Extract of Alfalfa Plant
Amin Baghizadeh - Zohreh Iranmanesh parizi - Hassan Karimi maleh - Mohammadali Ebrahimi - Behsa Baghizadeh - Negar Sadeghi
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4