0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی میزان آلودگی سبزیجات و محصولات کشاورزی آبیاریشده با پسابهای حاوی سالمونلا (Salmonella)
نویسندگان :
امیر حسین رضازاده شیرازی
1
فاطمه متفکر
2
سارا مهبودی
3
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون
3- دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون
کلمات کلیدی :
آلودگی میکروبی،بهداشت مواد غذایی،پساب کشاورزی،سالمونلا،سبزیجات
چکیده :
این مطالعه به بررسی آلودگی سالمونلا در سبزیجات آبیاریشده با فاضلاب تصفیهشده و سایر منابع آب آبیاری میپردازد. هدف از این تحقیق تحلیل میزان آلودگی میکروبی سالمونلا و ارزیابی تأثیر روشهای تصفیه فاضلاب بر کاهش خطرات بهداشتی و ارتقای ایمنی مواد غذایی در کشاورزی است. آلودگی سالمونلا در سبزیجات آبیاریشده با فاضلاب تصفیهشده و تصفیهنشده از طریق نمونهبرداری از برگهای سبزیجات و آب آبیاری در سه منطقه کشاورزی مختلف ایران ارزیابی شد. تجزیهوتحلیل میکروبی با استفاده از تکنیکهای کشت استاندارد و روشهای PCR برای شناسایی سالمونلا انجام گردید. این مطالعه نشان داد که ۹۵٪ از سبزیجات آبیاریشده با فاضلاب خام به شدت آلوده به سالمونلا هستند، در حالی که آبیاری با فاضلاب تصفیهشده سطح آلودگی را به ۳۰٪ کاهش میدهد. این نتایج بر اهمیت تصفیه فاضلاب قبل از استفاده در آبیاری کشاورزی بهمنظور حفظ سلامت عمومی تأکید دارد. .نتایج نشان میدهد که استفاده از پساب تصفیهنشده برای آبیاری سبزیجات بهطور قابلتوجهی سطح آلودگی به سالمونلا را افزایش میدهد، در حالی که پساب تصفیهشده این آلودگی را بهطور قابلملاحظهای کاهش میدهد، اما خطرات بهداشتی را بهطور کامل از بین نمیبرد. این امر ضرورت استفاده از روشهای مناسب تصفیه پساب و رعایت استانداردهای بهداشتی در عمل را بهطور فوری برجسته میسازد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
انواع پلیمرهای مورد استفاده در نانوالیاف به روش الکتروریسی
فاطمه قهرمانی - محمود توکلی - محمدامین میری - صدیقه سلیمانی فرد - سمیه نیک نیا
عوامل موثر بر مديريت اقتصاد آب با رويكرد تكنولوژيهاي نوين در بخش کشاورزي
احمد نادری
تبیین سنایوهای فراروی تاثیر تغییر اقلیم بر امنیت غذایی در جنوب استان کرمان
زکیه آفتابی - مراد کاویانی راد
شبیهسازی نیاز خالص آبیاری گیاه سیب زمینی در شرایط تغییر اقلیم با مدل کراپ وات
فاطمه بیاتانی - غلامعباس فلاح قالهری
تاثیر پلاسمای رادیو فرکانسی بر روی قارچ فوزاریوم بذرگندم
امیراحسان وثوقی - فاطمه بهارلونژاد - محمدعلی محمدی
واکاوی آثار تغییر اقلیم بر دمای بیشینه¬ با تأکید بر پیامدهای آن بر کشاورزی و امنیت غذایی (مطالعه¬ی موردی: شهر سمنان)
رقیه ملکی مرشت - برومند صلاحی
مقایسه مصرف سوخت، انرژی و انتشار گازهای گلخانه¬ای در تولید برنج نشایی و خشکهکاری در شهرستان گرگان
علی راحمی کاریزکی - سید قاسم حسینی حیدرآبادی - مسعود تاجی
سنجش کارایی مدل¬های تعیین دمای نقطه شبنم
لاله پرویز - فائزه عبدی کر - سارا عبادی نژاد مرودیزج
بررسی ریشهزایی قلمه گونههای گلابی شمالغرب کشور
مشهید هناره
مقایسه اثر کودهای شیمیایی و زیستی بر رشد و عملکرد برنج رقم طارم هاشمی
عارفه حسنوند
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2