0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی خواص ضدسرطانی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گیاه پنیرک توسط آنزیم پپسین و فلاورزایم
نویسندگان :
رویا شهریاری سرحدی
1
علی نیازی
2
علی اکبر غلامی
3
محمدصادق تقی زاده
4
1- دانشگاه شیراز
2- دانشگاه شیراز
3- دانشگاه شیراز
4- دانشگاه شیراز
کلمات کلیدی :
آنتی اکسیدانی،گیاه پنیرک،ضد سرطانی،هیدرولیز آنزیمی
چکیده :
گیاه دارویی پنیرک (Malva sylvestris) به دلیل خواص درمانی متعددی که دارد، همواره مورد توجه بوده است. این گیاه دارای خواص ضد سرطانی ، محافظت از کبد، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است . در این پژوهش جهت تهیه ی پروتیین گیاه پنیرک استخراج در شرایط قلیایی با PH =10 و رسوب گذاری در نقطه ی ایزوالکتریک 5/4 صورت گرفت . پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آن توسط دو آنزیم پپسین و فلاورزایم در زمان های ( 1، 2 ، 4 و 8) مورد بررسی قرار گرفتند. هدف از این پژوهش، ارزیابی پتانسیل این پپتیدها به عنوان ترکیبات دارویی، به ویژه در زمینههای ضد سرطان سینه ( MD-MB-231) و آنتیاکسیدانی بود. پس از استخراج. نتایج نشان داد که هیدرولیز با آنزیم پپسین و فلاورزایم منجر به تولید پپتیدهایی می شود که دارای فعالیتهای زیستی قابل توجه ای هستند . در این مطالعه بهمنظور بررسی اثرات ضد سرطانی پپتیدهای زیست فعال بر روی سلول-های سرطان سینه سلولهای تحت تیمار با پپتیدهای حاصل از هیدرولیز با زمان های (1، 2، 4 و 8 ) ساعت قرار گرفتند و بقای آنها با استفاده از تست MTT بررسی شد. این مطالعه توانایی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز بر حسب زمان و نوع آنزیم در مهار تکثیر سلولهای سرطانی سینه را نشان داد. درصد کشندگی سلول های سرطان سینه (MD-MB-231 ) توسط هیدرولیزهای آنزیم فلاورزایم نسبت به هیدرولیزهای پروتیین توسط پپسین بیشتر بود که نشان دهنده ی این است که جایگاه برشی آنزیم ها باعث ایجاد پپتیدهایی با خواص ضد سرطانی متفاوت می شود . زمان هیدرولیز پروتیین در مهار سلول های سرطانی تاثیر قابل توجه ای داشت . طبق یافته های این مطالعه با افزایش غلظت پپتیدها (1000، 500، 250، 125، 62.5 و 31.25 میکروگرم بر میلی لیتر ) خاصیت آنتی اکسیدانی افزایش یافت اما زمان هیدرولیز روی خاصیت آنتی اکسیدانی تاثیر قابل ملاحظه ای نداشت . یافتههای این مطالعه نشان میدهند که پپتیدهای زیست فعال حاصل از هضم آنزیمی پروتیین گیاه پنیرک میتوانند به عنوان ترکیبات زیستی در توسعه داروهای ضد سرطان و آنتیاکسیدان مورد استفاده قرار گیرند . این تست نتایج SDS- Page را تایید میکند که افزایش زمان باعث افزایش هیدرولیز پروتیین و کاهش اندازه ی پپتیدها می شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Therapeutic Potential of Royal Jelly in Hepatitis B and Related Inflammatory Pathways
Ashraf Kariminik - Amin Reza Jamshidi
بررسی اثرات روی به دو فرم نانو و معمولی همراه با سرک نیتروژن بر عملکرد و محتوی روغن دانه کلزا
حسین موسی زاده - مهران محمودی - یوسف نیک نژاد
بررسی نقش محلول ارگانیک چای کمپوست بر بهبود و اصلاح تنش شوری با تاکید بر پاسخهای جوانه-زنی بذر ذرت (رقم بومی بهبهان) در راستای سیاستهای زیست فناوری کشاورزی
راهله احمدپور - حکیمه بخرد - سعیدرضا حسین زاده - فاطمه عابدیان - فاطمه شبان - زهرا مرامی - فاطمه بنایی
کاربرد بیوچار ویژگیهای فیتوشیمیایی و عملکردی گوار (Cyamopsis tetragonoloba L.) را تحت تنش شوری بهبود میدهد
احسان بیژن زاده - محمد کشاورز - حمید رضا بوستانی
Impact of Pediococcus acidilactici Supplementation in Plant Oil-Based Diets on Broiler Performance, Serum Lipids constituents, and Meat Oxidative Stability
Dariush Khademi Shurmasti - Farid Shariatmadari
اثر کاربرد بیوچار و تلقیح با میکوریزا بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک و کارایی مصرف آب زرینگیاه در شرایط کمآبیاری
مرضیه بشارتی فر - غلامرضا خواجویی نژاد - عنایت الله توحیدی نژاد - جلال قنبری
کپسوله کردن پروبیوتیکها با نانومواد
فاطمه قهرمانی - محمود توکلی - محمدامین میری - صدیقه سلیمانی فرد - سمیه نیک نیا
تبیین سنایوهای فراروی تاثیر تغییر اقلیم بر امنیت غذایی در جنوب استان کرمان
زکیه آفتابی - مراد کاویانی راد
درون پوشانی پروبیوتیکها به روش الکتروریسی کواکسیال
فاطمه قهرمانی - محمود توکلی - محمدامین میری - صدیقه سلیمانی فرد - سمیه نیک نیا
تاثیر بیوچار هسته خرما و کود شیمیایی بر صفات رشدی گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare L.)
ریحانه حسنی پور - محدثه شمس الدین سعید
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2