0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی خواص ضدسرطانی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گیاه پنیرک توسط آنزیم پپسین و فلاورزایم
نویسندگان :
رویا شهریاری سرحدی
1
علی نیازی
2
علی اکبر غلامی
3
محمدصادق تقی زاده
4
1- دانشگاه شیراز
2- دانشگاه شیراز
3- دانشگاه شیراز
4- دانشگاه شیراز
کلمات کلیدی :
آنتی اکسیدانی،گیاه پنیرک،ضد سرطانی،هیدرولیز آنزیمی
چکیده :
گیاه دارویی پنیرک (Malva sylvestris) به دلیل خواص درمانی متعددی که دارد، همواره مورد توجه بوده است. این گیاه دارای خواص ضد سرطانی ، محافظت از کبد، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است . در این پژوهش جهت تهیه ی پروتیین گیاه پنیرک استخراج در شرایط قلیایی با PH =10 و رسوب گذاری در نقطه ی ایزوالکتریک 5/4 صورت گرفت . پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آن توسط دو آنزیم پپسین و فلاورزایم در زمان های ( 1، 2 ، 4 و 8) مورد بررسی قرار گرفتند. هدف از این پژوهش، ارزیابی پتانسیل این پپتیدها به عنوان ترکیبات دارویی، به ویژه در زمینههای ضد سرطان سینه ( MD-MB-231) و آنتیاکسیدانی بود. پس از استخراج. نتایج نشان داد که هیدرولیز با آنزیم پپسین و فلاورزایم منجر به تولید پپتیدهایی می شود که دارای فعالیتهای زیستی قابل توجه ای هستند . در این مطالعه بهمنظور بررسی اثرات ضد سرطانی پپتیدهای زیست فعال بر روی سلول-های سرطان سینه سلولهای تحت تیمار با پپتیدهای حاصل از هیدرولیز با زمان های (1، 2، 4 و 8 ) ساعت قرار گرفتند و بقای آنها با استفاده از تست MTT بررسی شد. این مطالعه توانایی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز بر حسب زمان و نوع آنزیم در مهار تکثیر سلولهای سرطانی سینه را نشان داد. درصد کشندگی سلول های سرطان سینه (MD-MB-231 ) توسط هیدرولیزهای آنزیم فلاورزایم نسبت به هیدرولیزهای پروتیین توسط پپسین بیشتر بود که نشان دهنده ی این است که جایگاه برشی آنزیم ها باعث ایجاد پپتیدهایی با خواص ضد سرطانی متفاوت می شود . زمان هیدرولیز پروتیین در مهار سلول های سرطانی تاثیر قابل توجه ای داشت . طبق یافته های این مطالعه با افزایش غلظت پپتیدها (1000، 500، 250، 125، 62.5 و 31.25 میکروگرم بر میلی لیتر ) خاصیت آنتی اکسیدانی افزایش یافت اما زمان هیدرولیز روی خاصیت آنتی اکسیدانی تاثیر قابل ملاحظه ای نداشت . یافتههای این مطالعه نشان میدهند که پپتیدهای زیست فعال حاصل از هضم آنزیمی پروتیین گیاه پنیرک میتوانند به عنوان ترکیبات زیستی در توسعه داروهای ضد سرطان و آنتیاکسیدان مورد استفاده قرار گیرند . این تست نتایج SDS- Page را تایید میکند که افزایش زمان باعث افزایش هیدرولیز پروتیین و کاهش اندازه ی پپتیدها می شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مدل سازی ارزشگذاری مشروط با دادههای دوگانه دو بعدی
صمد عرفانی فر - محمد بخشوده
ارزیابی سه روش مختلف تجربی (هارگریوز - تورگ - فائوپنمن مانتیث) و تخمین تبخیر و تعرق پتانسیل در ایستگاه سی سخت در استان کهگیلویه و بویراحمد
غلامرضا علی پور مداب - ریحانه اسدی
کاربرد کوانتوم داتهای کربن مبتنی بر منبع پایدار و تجدید پذیر برای بستهبندی مواد غذایی
علی ظفرمند - ایرج کریمی ثانی
Towards Eco-friendly Farming: Biofertilizers as an Alternative to Chemical Pesticides
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
تحلیل سرنوشت و پراکنش آفتکشها در مه: چالشها، تهدیدات و پیامدهای زیستمحیطی
کیمیا کوهستانی
بررسی لاکتاز مهندسی شده در صنایع غذایی
محمد کرد
ارزیابی دقت محصولات تبخیر-تعرق مرجع مبتنی بر سنجش از دور در استان فارس
زهرا محمدی - شهره دیداری
بررسی توانایی مخمرهای اپیفیت توتفرنگی در مهار Botrytis cinerea در مرحله پس از برداشت
رضا معصومی - مسعود ابرین بنا - لاچین مختارنژاد - سیامک حنیفه
نقش صنعت بذر نوآور در افزایش بهرهوری کشاورزی و امنیت غذایی
علیرضا کرباسی - سارا بزرگ چنانی
عوامل بحران محیطزیست در جهان امروز و راهحلهای معنوی آن
علی احمدپور
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2