0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی خواص ضدسرطانی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گیاه پنیرک توسط آنزیم پپسین و فلاورزایم
نویسندگان :
رویا شهریاری سرحدی
1
علی نیازی
2
علی اکبر غلامی
3
محمدصادق تقی زاده
4
1- دانشگاه شیراز
2- دانشگاه شیراز
3- دانشگاه شیراز
4- دانشگاه شیراز
کلمات کلیدی :
آنتی اکسیدانی،گیاه پنیرک،ضد سرطانی،هیدرولیز آنزیمی
چکیده :
گیاه دارویی پنیرک (Malva sylvestris) به دلیل خواص درمانی متعددی که دارد، همواره مورد توجه بوده است. این گیاه دارای خواص ضد سرطانی ، محافظت از کبد، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است . در این پژوهش جهت تهیه ی پروتیین گیاه پنیرک استخراج در شرایط قلیایی با PH =10 و رسوب گذاری در نقطه ی ایزوالکتریک 5/4 صورت گرفت . پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آن توسط دو آنزیم پپسین و فلاورزایم در زمان های ( 1، 2 ، 4 و 8) مورد بررسی قرار گرفتند. هدف از این پژوهش، ارزیابی پتانسیل این پپتیدها به عنوان ترکیبات دارویی، به ویژه در زمینههای ضد سرطان سینه ( MD-MB-231) و آنتیاکسیدانی بود. پس از استخراج. نتایج نشان داد که هیدرولیز با آنزیم پپسین و فلاورزایم منجر به تولید پپتیدهایی می شود که دارای فعالیتهای زیستی قابل توجه ای هستند . در این مطالعه بهمنظور بررسی اثرات ضد سرطانی پپتیدهای زیست فعال بر روی سلول-های سرطان سینه سلولهای تحت تیمار با پپتیدهای حاصل از هیدرولیز با زمان های (1، 2، 4 و 8 ) ساعت قرار گرفتند و بقای آنها با استفاده از تست MTT بررسی شد. این مطالعه توانایی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز بر حسب زمان و نوع آنزیم در مهار تکثیر سلولهای سرطانی سینه را نشان داد. درصد کشندگی سلول های سرطان سینه (MD-MB-231 ) توسط هیدرولیزهای آنزیم فلاورزایم نسبت به هیدرولیزهای پروتیین توسط پپسین بیشتر بود که نشان دهنده ی این است که جایگاه برشی آنزیم ها باعث ایجاد پپتیدهایی با خواص ضد سرطانی متفاوت می شود . زمان هیدرولیز پروتیین در مهار سلول های سرطانی تاثیر قابل توجه ای داشت . طبق یافته های این مطالعه با افزایش غلظت پپتیدها (1000، 500، 250، 125، 62.5 و 31.25 میکروگرم بر میلی لیتر ) خاصیت آنتی اکسیدانی افزایش یافت اما زمان هیدرولیز روی خاصیت آنتی اکسیدانی تاثیر قابل ملاحظه ای نداشت . یافتههای این مطالعه نشان میدهند که پپتیدهای زیست فعال حاصل از هضم آنزیمی پروتیین گیاه پنیرک میتوانند به عنوان ترکیبات زیستی در توسعه داروهای ضد سرطان و آنتیاکسیدان مورد استفاده قرار گیرند . این تست نتایج SDS- Page را تایید میکند که افزایش زمان باعث افزایش هیدرولیز پروتیین و کاهش اندازه ی پپتیدها می شود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ارزیابی روشهای مختلف تهیه قلمه برگ برای بهینهسازی افزایش زامیفولیا
نفیس عاشوری - شیرین دیانتی دیلمی - سهیل کریمی
مروری بر نقش ترکیبات گیاهی بر عملکرد سیستم ایمنی ماهی Oreochromisniloticus
سبا ساعی - همایون قدس
تلقیح مصنوعی در طیور: یک رویکرد کارآمد در بهبود تولیدمثل
فاطمه متفکر
مروری بر پروبیوتیکها و پریبیوتیکهای رایج در صنعت طیور
نرگس نجفی - سید مصطفی پیغمبری
مطالعه مرجانهای سخت در آبهای اطراف جزیره قشم، استان هرمزگان، ایران
مجید عسکری حصنی - مهدی بلوکی کورنده - سمیه زنگی آبادی - محمد شریف رنجبر
آشنایی با ساختار و قابلیتهای سامانههای پشتیبان تصمیم در هوشمندسازی سامانههای آبیاری تحت فشار
مهرزاد محصص مستشاری - مهدی یونسی
اثربخشی ریزپوشانی ترکیبات زیستی تریکودرما در مهار زیستی نماتد مرکبات (Tylenchulus semipenetrans)
نیلوفر عرب سربیژن - حسین علایی شاه ولی انار - لاله ایلخان - علی اکبر محمدی میریک
ارزیابی چرخه عمر (LCA) و نقش آن در بهبود پایداری محیط زیست
اعظم تبیانیان - محمد طلائیان عراقی - مریم شاه بابای آشتیانی - حسین طوری
بررسی خصوصیات و موارد استفاده از نانوسلولز استخراج شده از جلبکها
نرجس سنچولی
تاثیر محلولپاشی فنیلآلانین بر شاخصهای رشد فیزیولوژیک دانه برنج
پرستو دریادل - محمدرضا قلمبران - سیده بتول حسنی - مرتضی نصیری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4