0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی خصوصیات کیفی آب آبیاری تحت تاثیر دستگاه القاءکننده میدان مغناطیسی
نویسندگان :
عارف فاتحی
1
بابک پاساری
2
اسعد رخزادی
3
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
3- دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
کلمات کلیدی :
آبیاری،اسیدیته،املاح آب،میدان مغناطیسی،هدایت الکتریکی
چکیده :
عبور دادن آب از یک میدان مغناطیسی به عنوان یک فناوری جدید جهت افزایش کیفیت آب آبیاری و بهبود عملکرد کمی و کیفی محصولات زراعی شناخته شده است. به همین منظور تحقیقی در مزرعه و آزمایشگاه مرکز تحقیقات کشاورزی و دامپروری و گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج صورت گرفت. در این آزمایش شدتهای مختلف میدان مغناطیسی در 4 سطح (0، 4، 8 و 12 میلیتسلا) بر روی آب آبیاری اعمال گردید. جهت تولید و اعمال میدان مغناطیسی از یک دستگاه القاءکننده میدان مغناطیسی سیگنال ژنراتور استفاده گردید. این دستگاه شامل یک منبع تغذیه می باشد که ولتاژ برق شهری را با ولتاژ 220 ولت و فرکانس50 هرتز شهری تبدیل جریان DC یا یکسو با ولتاژ 12 ولت ثابت و ماکزیمم جریان 6 آمپر با تکنیک سویچینگ انجام می-دهد. جهت اطمینان از عملکرد صحیح دستگاه، شدتهای مختلف اعمال میدان مغناطیسی توسط دستگاه تسلامتر در دانشکده علوم پایه دانشگاه کردستان کالیبره گردید. همچنین به منظور اطمینان از جریان آب با دبی یکسان، آب ورودی در ابتدا در یک تانکر 1000 لیتری ذخیره و دستگاه القاءکننده میدان مغناطیسی در خروجی شیر آب تانکر قرار داده شد. پس از نمونهبرداری از آب خروجی تانکر صفات کیفی آب اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که هدایت الکتریکی آب در شدت 4 میلیتسلا کاهش ولی در شدتهای 8 و 12 میلیتسلا افزایش یافت. همچنین اسیدیته آب نیز با افزایش شدت میدان مغناطیسی افزایش یافت. از طرف دیگر در این آزمایش با افزایش شدت میدان مغناطیسی، کل مواد جامد محلول در آب کاهش یافت.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مدلسازی و تهیه نقشه رقومی غلظت عناصر موجود در طوفان گردوغبار
الهه اکبری - مهرداد جیهونی
رابطه مبانی فقهی و تمدن سازی نوین اسلامی
رشید رکابیان
کاربرد کوانتوم داتهای کربن مبتنی بر منبع پایدار و تجدید پذیر برای بستهبندی مواد غذایی
علی ظفرمند - ایرج کریمی ثانی
Electrochemical Biosensor and its Application in Food Evaluation Process
Mahdi Ghasemi-Varnamkhasti
مروری بر استفاده از عصاره پوست سبز پسته در صنعت مواد غذایی
سعیده امان الهی - سپیده خراسانی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
تاثیر کاربرد لجن لاگونی تصفیهخانههای فاضلاب بر رشد و عملکرد نعناع فلفلی
رضا تیموری الشتر - حسن مومیوند - رضا ابوالقاسمی - حسین میرزایی نجفقلی
تنوع زیستی نماتدهاي انگل گياهي درختان سیب باغهاي شهرستان دماوند
فرناز فکرت - رضا قادری - ابراهیم پورجم - اکبر کارگربیده - مجید پدرام - ذبیح الله اعظمی ساردویی
کاربرد ترکیبات آلی فرّار گیاهی در مدیریت بیماریهای گیاهی: مروری بر چالشها و پتانسیلها
زهرا امجدی - فریده فرحبخش
سنتز سبز نانو کامپوزیت روی-سولفور (nZn-S) و بررسی اثر آن بر رشد گیاه کلزا در شرایط تنش آرسنیک
فاطمه رنجبری - زهرا سوری - لیلا نوروزی
خطر مانکوزب بر سلامت سیستم تولید مثل و باروری در جنس نر
محدثه محمدی ساردو - روح الله میرمحمودی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4