0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی خصوصیات کیفی آب آبیاری تحت تاثیر دستگاه القاءکننده میدان مغناطیسی
نویسندگان :
عارف فاتحی
1
بابک پاساری
2
اسعد رخزادی
3
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
3- دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
کلمات کلیدی :
آبیاری،اسیدیته،املاح آب،میدان مغناطیسی،هدایت الکتریکی
چکیده :
عبور دادن آب از یک میدان مغناطیسی به عنوان یک فناوری جدید جهت افزایش کیفیت آب آبیاری و بهبود عملکرد کمی و کیفی محصولات زراعی شناخته شده است. به همین منظور تحقیقی در مزرعه و آزمایشگاه مرکز تحقیقات کشاورزی و دامپروری و گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج صورت گرفت. در این آزمایش شدتهای مختلف میدان مغناطیسی در 4 سطح (0، 4، 8 و 12 میلیتسلا) بر روی آب آبیاری اعمال گردید. جهت تولید و اعمال میدان مغناطیسی از یک دستگاه القاءکننده میدان مغناطیسی سیگنال ژنراتور استفاده گردید. این دستگاه شامل یک منبع تغذیه می باشد که ولتاژ برق شهری را با ولتاژ 220 ولت و فرکانس50 هرتز شهری تبدیل جریان DC یا یکسو با ولتاژ 12 ولت ثابت و ماکزیمم جریان 6 آمپر با تکنیک سویچینگ انجام می-دهد. جهت اطمینان از عملکرد صحیح دستگاه، شدتهای مختلف اعمال میدان مغناطیسی توسط دستگاه تسلامتر در دانشکده علوم پایه دانشگاه کردستان کالیبره گردید. همچنین به منظور اطمینان از جریان آب با دبی یکسان، آب ورودی در ابتدا در یک تانکر 1000 لیتری ذخیره و دستگاه القاءکننده میدان مغناطیسی در خروجی شیر آب تانکر قرار داده شد. پس از نمونهبرداری از آب خروجی تانکر صفات کیفی آب اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که هدایت الکتریکی آب در شدت 4 میلیتسلا کاهش ولی در شدتهای 8 و 12 میلیتسلا افزایش یافت. همچنین اسیدیته آب نیز با افزایش شدت میدان مغناطیسی افزایش یافت. از طرف دیگر در این آزمایش با افزایش شدت میدان مغناطیسی، کل مواد جامد محلول در آب کاهش یافت.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد کودهای زیستی، رویکردی برای اصلاح مراتع و افزایش تولید علوفه
محدثه امیری - سیف اله فیضی خانقاه
مدیریت تنش شوری در گیاه نعناع گریپفروتی: ارزیابی اثر کودهای شیمیایی پوششدار شده با نانوذرات کیتوزان بر ویژگیهای تغذیهای، بیوشیمیایی و عملکردی
محمد حقانی نیا
مطالعه برهمکنش برخی تیمارهای شیمیایی و سالیسیک اسید بر برخی پارامترهای رشدی در توده بادمجان قمی در مزرعه
صالح محمدی بیدشکی - سیدمحمدجواد آروین
Variation of Morphological traits of Festuca rubra Genotypes under Water Deficit Stress
Sara Sabertanha - Fatemeh Amini - Ali Izadi Darbandi - Seyed Ahmad Sadat Noori
تاثیر نوع تغذیه سیلیکونی بر محتوی عناصر غذائی در ریشهها و اندامهای هوائی گیاه گندم در شرایط تنش آلومینیوم
کورش دلاور - پگاه کاویانی
کشت و کار هوشمندانه: چگونه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا به کشاورزان کمک میکنند؟
محمد جواد ادیبیان
Impact of Combined Vitamin C/Selenium Supplementation in Vegetable Oil-Based Diets on Broiler Performance, Blood Lipids, and Breast Meat Oxidative Stability
Dariush Khademi Shurmasti - Farid Shariatmadari
مروری بر بیماری هاری (Rabies)
سجاد صفری - سید مبین قنبری
بررسی صفات رویشی ارقام جديد و ژنوتیپ¬های امیدبخش به روی دو پایه بذری به و زالزالک
مشهید هناره - حسن اکبری - حمید عبدالهی
بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای پسیل مولد گزانگبین در استانهای چهارمحال و بختیاری و اصفهان
سعید قاسمی - منصوره ملکیان
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2