0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی جامع آرد کامل گندم: ویژگیهای تغذیهای، روشهای تولید و چالشهای فناوری در صنعت آرد
نویسندگان :
محمد جواد هنرور میراب
1
مائده خجسته باغدار
2
سعید مطابق
3
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
3- جهاد دانشگاهی خراسان رضوی
کلمات کلیدی :
آرد کامل گندم،نان کامل گندم،ارزش تغذیه ای،تکنولوژی تولید
چکیده :
نان برای قرن ها غذای اصلی مردم به شمار می آید اگرچه در سالیان اخیر با توجه به دسترس بودن دیگر محصولات نشاسته ای میل به این محصول کاهش یافته ولی باید در نظر داشت که هنوز هم جزو یکی از مهم ترین غذا ها در رژیم غذایی مردم محسوب می شود.اثرات تغذیه ای نان کامل هنوز هم در کشور های مختلف در حال بررسی است و ازنتایج بدست آمده می توان به پیشگیری از بیماری های مزمن و سلامت گوارش اشاره کرد. باید توجه داشت محتوی اسید فیتیک بالا در آرد کامل ، باعث تشکیل کمپلکس با مواد معدنی مهم مورد نیاز بدن و از دسترس خارج کردن این مواد می شود. همچنین محتوی اسید چرب غیر اشباع بالا و فعالیت آنزیمی بیشتر در آرد کامل چالشهاییرادرتولیدومصرفاینمحصولبهوجودآوردهاست.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی کارایی بیوکاتالیزورها در طراحی و سنتز نانوکودها
حمیرا مسعودی پور
نانو فناوری و کاربرد آن به عنوان نانوکودها
فائزه بلوچی - غلامرضا شریفی
بررسی روشهای حذف و تثبیت آلودگی آرسنیک در محیط
امیر قربانی - هاله قربانی - هادی قربانی
نقش بیوانفورماتیک در تجزیه و تحلیل دادههای ژنومی برای ارتقای مقاومت به بیماری در گیاهان به منظور بهبود ایمنی غذایی
مرجان حیدرزاده
توسعه کاربردهای بستهبندی پایدار موادغذایی از فیلمهای ترکیبی کیتوزان/پلیوینیلالکل
حدیثه صادق زاده بجندی - ثمین صمدزاد - طرلان کرامتی - محمدحسین عبدلی حسین آبادی
ارزیابی تناسب بخشی از اراضی شهرستان هوراند برای گندم با رویکرد فازی-نقطهایدهآل
حسین رضائی - سمیرا رسولی - مسلم ثروتی - علی اصغر جعفرزاده
نانوریزپوشانی اسانسهای گیاهی، خواص و کاربرد آنها
کوثر دشتی سرمدی - محمدعلی نجفی
تحلیل شدت و مدت خشکسالی هواشناسی در دشت مغان، استان اردبیل
پویا اللهویردی پور
درونپوشانی، فنآوری نوین در فرآوری مواد غذایی
حنان لشکری
Potential Application of Gas Sensors to Evaluate the Quality and Classification of Spices and Medicinal Plants
Mhadi Ghasemi-Varnamkhasti
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2