0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
بررسی نقش استفاده از پوششهای خوراکی و اسانسها بر افزایش ماندگاری مغزهای خوراکی
نویسندگان :
نیما براتی فر
1
آزاده سلیمی
2
1- دانشگاه سمنان
2- دانشگاه سمنان
کلمات کلیدی :
پوشش دهی،ماندگاری،مغز های خوراکی
چکیده :
مغزها در واقع میوه هایی هستند که معمولا در پوسته سختی محافظت شده و از نظر ارزش غذایی و اقتصادی در سطح جهانی بسیار مطرح می باشند. خواص غذایی آن ها عموما به دلیل داشتن اسیدهای چرب غیراشباع، فسفر، پتاسیم، منیزیم و سایر عناصر مهم زیستی که برای بدن ضروری و مفید میباشند. علی رغم ارزش غذایی بالا، معمولا نگهداری و جابجایی این محصولات از حساسیت های خاصی برخوردار است چراکه به شدت مستعد فسادهایی مانند اکسایش چربی ها و رشد کپکی و تولید آفلاتوکسین هستند. بنابر این با توجه به اینکه با محصولاتی ارزشمند روبرو هستیم، یافتن روش هایی که کیفیت آن ها را به مدت طولانی تری حفظ نماید، بسیار حائز اهمیت می باشد. یکی از روشهای کنترل فساد که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است، محدود کردن تماس محیطی از طریق پوشش های خوراکی میباشد. در این تحقیق سعی بر آن بوده است که به بخشی از مزایای قابل توجه پوششدهی مغزها با مواد بیوپلیمری از جمله برخی کربوهیدرات ها و پروتئین ها اشاره شده و همچنین نقش حضور اسانس های گیاهی در افزایش اثربخشی پوشش ها مورد بررسی قرار گیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقش هوش مصنوعی در تحول و بهبود فرآیندهای کشاورزی
امید شریفی - سمیرا بهروزه
ارزیابی سواد پایداری دانشجویان کشاورزی و علوم اقتصادی و اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا
سعید کریمی
Growth and Antioxidant Mechanisms of Seven Pistachio Interspecific Hybrid Rootstocks in Response to Water Stress
Mozhdeh Osku - Mahmoud Reza Roozban - Saadat Sarikhani - Mohammad Mehdi Arab - Ali Najafdoulabi - Kourosh Vahdati
اثر تنوع زیستی در حفاظت از امنیت غذایی
محمد سعید وقار
بررسی اثر رقم و سرعت بارگذاری بر تغییر شکل در نقطه گسیختگی پسته
سید رسول راضی - منصور راسخ - سینا فیض اله زاده
کشاورزی ارگانیک، امنیت غذایی و پایداری زیستمحیطی: نقش تولید پایدار در تأمین غذای سالم و حفظ منابع طبیعی
سمیرا حسینی - مهرانگیز ابراهیمی - سیدرفیع عارف حسینی - حسام الدین حسینی - میدیا جرایی
ارزیابی اثرات اسانس میخک هندی بر کاهش شمارش کلی میکروارگانیسمها و ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
الگوهای قرآنی خدمت در اندیشه شهید خدمت و مقاومت حاج قاسم سلیمانی
مریم نعیمی باغینی - مهناز نعیمی - مهناز مجازدلفاردی
شبیهسازی نیاز خالص آبیاری گیاه سیب زمینی در شرایط تغییر اقلیم با مدل کراپ وات
فاطمه بیاتانی - غلامعباس فلاح قالهری
تعیین نیروی گسیختگی پسته
سید رسول راضی هشجین - منصور راسخ - سینا فیض اله زاده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2