0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
سرخکردن هوای داغ: راهکاری موثر برای حفظ ایمنی و کیفیت تغذیهای غذاهای دریایی
نویسندگان :
بهاره معروف پور
1
امان محمد ضیائی فر
2
حسن صباغی
3
1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
3- مجتمع آموزش عالی تربت جام
کلمات کلیدی :
غذاهای دریایی،صنایع غذایی،سرخکردن هوای داغ،کیفیت تغذیهای،ایمنی مواد غذایی
چکیده :
سرخ کردن یکی از روش های پرطرفدار پخت غذاهای دریایی است که خواص حسی منحصر به فردی در ماده غذایی از جمله عطر، طعم و رنگ ایجاد می کند. این فرآیند از رایج ترین عملیات واحد در صنایع غذایی است که به صورت فرآوری محصول در روغن داغ می باشد و در دنیا سالانه بیش از 20 میلیون تن روغن سرخ کردنی را مصرف می کند. استفاده از روغن در این فرآیند می تواند منجر به تشکیل ترکیبات ناسالم، افزایش کالری و کاهش ارزش تغذیه ای شود. به دلیل اهمیت کنترل جذب روغن در محصولات سرخ-شده، روش های فرآوری نوین با هدف کاهش مقدار جذب روغن، کاهش مدت زمان فرایند، طولانیشدن ماندگاری ماده اولیه و آمادهسازی فراوده برای عرضه به صنایع غذایی، رستورانها یا منازل پیشنهاد شده است سرخ کردن هوای داغ به عنوان یک روش نوین پخت توجه بسیاری از محققان و صنایع غذایی را به خود جلب کرده است. این روش، با کاهش میزان روغن مصرفی، میتواند جایگزین مناسبی برای سرخ کردن عمیق باشد و در عین حال، کیفیت تغذیهای و ایمنی مواد غذایی را حفظ کند. محصولات دریایی، به دلیل حساسیت بالا به اکسیداسیون چربیها و تغییرات ساختاری در طی فرآیندهای حرارتی، نیازمند روشهای پخت بهینهای هستند که بتوانند ارزش تغذیهای و ایمنی آنها را تضمین کنند. سرخ کردن هوای داغ علاوه بر حفظ ویژگی های بافتی و حسی محصولات دریایی، تاثیر مثبتی بر کاهش اکسیداسیون چربی ها و تولید ترکیبات مضر دارد. در این مقاله، سرخ کردن هوای داغ در مقایسه با روش های سنتی سرخ کردن بررسی شده و تاثیر آن بر کیفیت تغذیهای، ایمنی و ویژگیهای حسی محصولات دریایی مورد بررسی قرار می گیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقش پرورش میگو بر توسعه روستاهای ساحلی و تامین امنیت غذایی
میلاد جعفری - شهلا چوبچیان
بررسی انواع پریبیوتیکها و نقش آنها در حفظ سلامت انسان
زهرا نظیری - شهرزاد یونسیان
بررسی تقلب گونهای در محصولات غذایی دریایی: یک نگرانی ایمنی مواد غذایی در جهان
هاشم خندان بارانی - نرجس سنچولی
بررسی جامع آرد کامل گندم: ویژگیهای تغذیهای، روشهای تولید و چالشهای فناوری در صنعت آرد
محمد جواد هنرور میراب - مائده خجسته باغدار - سعید مطابق
بررسی عوامل موثر بر توسعه گل و گیاهان زینتی (مطالعه موردی: شهرستان محلات استان مرکزی)
مستانه غنجی - زهرا خوشنودی فر - غلامرضا گودرزی
سازگاری حشرات تحت استرس گرمایی
اعظم امیری
Effect of TiO2 Nano Particles on Seed Germination and Seed Vigor in Festuca ovina under Drought Stress
Fatemeh Amini
مروری بر مدیریت سرخرطومی حنایی خرما Rhynchophorus ferrugineus
مصطفی خنامانی
فراتحلیل عوامل مؤثر بر کارآفرینی کشاورزی در ایران
فاطمه نقی بیرانوند - جعفر یعقوبی - غلامرضا مجردی
بررسی تأثیر غلظتهای مختلف ملاتونین بر رنگیزههای گیاهی گل همیشه بهار در شرایط گلخانهای
بهار علینقی لنگری - وحیدرضا صفاری - علی اکبر مقصودی مود - صفورا سعادتی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2