0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
سرخکردن هوای داغ: راهکاری موثر برای حفظ ایمنی و کیفیت تغذیهای غذاهای دریایی
نویسندگان :
بهاره معروف پور
1
امان محمد ضیائی فر
2
حسن صباغی
3
1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
3- مجتمع آموزش عالی تربت جام
کلمات کلیدی :
غذاهای دریایی،صنایع غذایی،سرخکردن هوای داغ،کیفیت تغذیهای،ایمنی مواد غذایی
چکیده :
سرخ کردن یکی از روش های پرطرفدار پخت غذاهای دریایی است که خواص حسی منحصر به فردی در ماده غذایی از جمله عطر، طعم و رنگ ایجاد می کند. این فرآیند از رایج ترین عملیات واحد در صنایع غذایی است که به صورت فرآوری محصول در روغن داغ می باشد و در دنیا سالانه بیش از 20 میلیون تن روغن سرخ کردنی را مصرف می کند. استفاده از روغن در این فرآیند می تواند منجر به تشکیل ترکیبات ناسالم، افزایش کالری و کاهش ارزش تغذیه ای شود. به دلیل اهمیت کنترل جذب روغن در محصولات سرخ-شده، روش های فرآوری نوین با هدف کاهش مقدار جذب روغن، کاهش مدت زمان فرایند، طولانیشدن ماندگاری ماده اولیه و آمادهسازی فراوده برای عرضه به صنایع غذایی، رستورانها یا منازل پیشنهاد شده است سرخ کردن هوای داغ به عنوان یک روش نوین پخت توجه بسیاری از محققان و صنایع غذایی را به خود جلب کرده است. این روش، با کاهش میزان روغن مصرفی، میتواند جایگزین مناسبی برای سرخ کردن عمیق باشد و در عین حال، کیفیت تغذیهای و ایمنی مواد غذایی را حفظ کند. محصولات دریایی، به دلیل حساسیت بالا به اکسیداسیون چربیها و تغییرات ساختاری در طی فرآیندهای حرارتی، نیازمند روشهای پخت بهینهای هستند که بتوانند ارزش تغذیهای و ایمنی آنها را تضمین کنند. سرخ کردن هوای داغ علاوه بر حفظ ویژگی های بافتی و حسی محصولات دریایی، تاثیر مثبتی بر کاهش اکسیداسیون چربی ها و تولید ترکیبات مضر دارد. در این مقاله، سرخ کردن هوای داغ در مقایسه با روش های سنتی سرخ کردن بررسی شده و تاثیر آن بر کیفیت تغذیهای، ایمنی و ویژگیهای حسی محصولات دریایی مورد بررسی قرار می گیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثر کودهاي زیستی بر قطر ساقه ریحان بنفش
شاهین مکری - حسن حیدری - فاطمه شیرزادی
نقش واکنشهای بیوشیمیایی در تولید ترکیبات معطر پنیر
محمدرضا صادقی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی - محبوبه باقری
بررسی تأثیر باکتریهای شور و قلیاپسند بر رشد رویشی دانهالهای پسته
مهرنوش اسکندری تربقان - عبدالحمید شرافتی
اولین گزارش ویروس A گیلاس از ایران براساس دادههای RNA Seq
پارسا گلابی - احمد حسینی - مینا راستگو
نانو فناوری و کاربرد آن به عنوان نانوآفتکش
فائزه بلوچی - غلامرضا شریفی
نقش قارچهای میکوریز آربوسکولار همزیست گیاهان در جذب عناصر ریزمغذی
مرضیه کلاه کج
ارزیابی اثرات اسانس میخک هندی بر کاهش شمارش کلی میکروارگانیسمها و ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی - مهناز هاشمی روان - نازنین زند - علیرضا شهاب لواسانی
ارزیابی خاصیت آنتیاکسیدانتی میوه گیاه پسته کوهی (بنه)
شکوفه حاجی هاشمی - ام البنین جهانتیغ - نسترن ایمانی فر - شیوا گرشاسبی - زهرا مهاجر
Novel Approaches in Insect Usage in the Field of Plant Protection
Marzieh Kashkouli
تاثیر پیوند و هیومیک اسید بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوۀ گوجهفرنگی گیلاسی (Solanum lycopersicum var. cerasiforme) تحت تنش خشکی
رضا اصغری بایقوت - شهاب محمودی تک آغاج - صدیقه اصغری بایقوت - هادی وصال نعمتی آذر
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4