0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر بیماری هاری (Rabies)
نویسندگان :
سجاد صفری
1
سید مبین قنبری
2
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل
2- دانشگاه تربیت مدرس
کلمات کلیدی :
سگ ها،هاری،بهداشت عمومی،بیماری های مشترک انسان و دام
چکیده :
هاری یک بیماری مشترک بین انسان و دام است که توسط ویروس هاری از جنس ویروس Lyssa و خانواده Rhabdoviridae ایجاد می شود که همه پستانداران را تحت تاثیر قرار می دهد اما قابل پیشگیری است. این بیماری سلامت عمومی را تهدید میکند زیرا سگهای هار انسانها را گاز میگیرند و هر ساله جان هزاران نفر را تهدید می کنند. انتقال ویروس از طریق گاز گرفتن سگ آلوده صورت می گیرد و این بیماری با علائم عصبی کشنده که منجر به فلج و مرگ می شود ظاهر می شود. تکنیک آنتی بادی فلورسنت و PCR برای تشخیص و بررسی صحیح بیماری در حیوانات و انسان بسیار موثر می باشد. پیشگیری از هاری شامل واکسیناسیون سگ و انسان قبل یا بعد از قرار گرفتن در معرض ویروس است. این مرور علت شناسی، پاتوژنز، تشخیص، پیشگیری و راهبردهای کنترل آن را شرح می دهد. علی رغم واکسن های موجود و درمان پیشگیرانه پس از مواجهه، هاری همچنان یک بیماری نادیده گرفته شده است که در بسیاری از کشورهای در حال توسعه، به خوبی کنترل نمی شود. اعتقاد بر این است که با مدیریت و نگرش صحیح به دنبال حذف جهانی هاری از جمعیت سگ های خانگی و ولگرد و ... که خطرناک ترین ناقل برای انسان می باشد، اقداماتی صورت گیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بررسی مزیتهای آرد سه واریته کینوا با نگاه به راهبردهای امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران
مسعود تقی زاده - حسام الدین آخوندزاده
مدیریت پایدار منابع در مناطق خشک: راهکارهای همبست آب، انرژی و غذا برای تأمین امنیت غذایی
ایمان حاجی راد - پریا پورمحمد
Perspective of Nanosensors in Food Quality Evaluation
Zahra Izadi
اقتصاد چرخشی در بخش کشاورزی ایران:فرصتها، چالشها و راهکارها
معصومه والی
Diversity in High Molecular Weight Glutenin Subunit in some of Bread Wheat Genotypes
Mozhgan Gholizadeh Vazvani - Hossein Dashti - Roohallah Saberi Riseh
بررسی نقش استفاده از پوششهای خوراکی و اسانسها بر افزایش ماندگاری مغزهای خوراکی
نیما براتی فر - آزاده سلیمی
بررسی تغییرات کاربری اراضی رویشگاه زاکرس با استفاده از سنجش از راه دور
سوسن سلاجقه - حامد اسکندری دامنه - هادی اسکندری دامنه
بررسی اثرات زیست محیطی تولید یونجه در اگرواکوسیستم¬های شهرستان سرخس
علی اکبر میرزائی - مهدی بابائیان - قربانعلی رسام
Effectiveness of Sodium Alginate Edible Coating in Preserving the Quality of Citrus Fruit (Citrus clementina) during Storage
Golrokh Heidari krush - Somayeh Rastegar - Asghar Ramezanian - Hadi Hashemi gahruie
مروری بر بازیابی پایدار فسفر از پساب صنایع لبنی با استفاده از تبلور استروویت: رویکردی نوین در تولید کود زیستی
حسین کیانی - بهاره ابراهیمی تمندگانی - ملیکا امینی زاده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4