0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Enhancing Microbial Efficiency through Genetic Modifications for Applications in the Food Industry
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
کاربرد ضایعات هندوانه در صنایع غذایی
صدیقه یزدان پناه - زهرا فهیم - ملیکا اکبری
شناسایی 20 جنس نماتد انگل گیاهی از مزارع یونجه شهرستان سلسله استان لرستان
کورش عزیزی - سجاد کریمی نسب - عاطفه دریکوند
تاثیر محلول‌پاشی پلی‌آمین‌ها بر ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک و درصد اسانس گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.)
الهام دانائی - وحید عبدوسی
تعیین مناسب‌ترین شرایط خشک‌کردن بذرکنجد مقاوم به ریزش با یادگیری ماشین
پویا بهلول - جلال محمدزاده - مسعود هاشمی شهرکی
ارزیابی بیان ژن‌ مؤثر در متابولیسم اسید اولئیک در دو ژنوتیپ منتخب گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)
فاطمه السادات مهدوی نسب - قاسم محمدی نژاد - سمیه ساردویی نسب - اعظم نیک بخت دهکردی
بررسی نقش غنی‌سازی نان در بهبود کیفیت و ارزش غذایی: یک مرور سیستماتیک
محمدرضا رضائی - اسماعیل میرزایی قلعه - حامد کرمی - زینب رمدانی
ایدئولوژی الهی و الحادی و نحوه مواجهه حق و باطل در عصر مدرن
جلیل جلیلی
Comparative Study on Potassium-based-engineered Biochars from Orange Waste as High-Performance Electrode Materials for Water Desalination by Capacitive Deionization
Fatemeh Mianjian - Reza Khoshbouy
تحلیل مدیریت پسماند دامپروری با رویکرد اقتصاد چرخه‌ای
کیانوش مهدی پور - علیرضا کرباسی - سید علی اصغر قرشی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4