0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تأثیر خشککردن نارنگی کفپوشیشده با CMC و MPC در آون بر رنگ و ویتامین ث پودر تولیدی
نویسندگان :
شیما امیدی
1
زهرا رنجبری نسب
2
سمیه سنجری
3
1- دانشگاه آزاد شهرضا
2- دانشگاه جیرفت
3- دانشگاه آزاد تهران شمال
کلمات کلیدی :
کف پوشی،نارنگی،ویتامین ث
چکیده :
میوه نارنگی دارای ویتامین ث بالایی است. این مطالعه با هدف بررسی اثر غلظتهای مختلف کنسانتره پروتئین شیر (MPC) و کربوکسیمتیلسلولز (CMC) بر رنگ و محتوای ویتامین ث پودر نارنگی خشکشده در آون به روش کفپوشی و مقایسه نمونه بهینه با شاهد انجام شد. بهینه فرآیند با روش سطح پاسخ (RSM) مشخص شد. با افزایش غلظت MPC شاخص رنگ L* افزایش را نشان دادند. در صورتیکه افزایش MPC کاهش a*و b* را بدنبال دشت. افزایش CMC تأثیر منفی بر روی زردی و قرمزی پودرها گذاشت. اثر متقابل هر دو متغیر هم شاخص رنگ را در مطلوبیت بالایی قرار داد. محتوای ویتامین ث، معنیدار شد. بر اساس نتایج آنووا این پارامتر مشخص شد که با افزایش غلظت MPC، ویتامین ث کاهش را نشان داد. مطابق با آنچه بیان شد نمونه بهینه تیمار (1) با یک درصد CMC و صفر درصدMPC تعیین شد. در مقایسه نمونه بهینه با شاهد مشاهده شد نمونه بهینه از لحاظ رنگ و محتوای ویتامین ث در مطلوبترین حالت قرار گرفت.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ایدئولوژی الهی و الحادی و نحوه مواجهه حق و باطل در عصر مدرن
جلیل جلیلی
پتانسیل جلبکها در تولید بیودیزل و فوکوییدان: راهکارهای نوین برای انرژی پایدار و سلامت
مریم نظری - گیلان عطاران فریمان
اثر کاربرد ترکیبی کود دامی همراه با کود مرغی بر رشد و عملکرد سیبزمینی رقم بامبا در شرایط مزرعهای
اصغر مارزی زاده - صاحبعلی بلندنظر
ارزیابی فنوتیپی و ملکولی مقاومت به زنگ زرد در مجموعه متنوعی از ژنوتیپ¬های ایرانی Aegilops tauschii
حمیدرضا غلامی - علی دادخدایی
کاربرد متیل جاسمونات بر برخی صفات فیزیولوژیکی گل همیشه بهار (Calendula officinalis) در شرایط خاک شور
آرین لشکری - وحیدرضا صفاری - صفورا سعادتی
ارزیابی روشهای تولید و بهبود عملکرد پریبیوتیکها بر پایه ترکیبات گیاهی
رضا پورحسنی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
ارزیابی خشکسالی در حوضه آجیچای، استان آذربایجان شرقی
پویا اللهویردی پور - یعقوب دین پژوه
Circular Economy in Agriculture: A Pathway to Sustainable Resource Management and Environmental Preservation
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
Assessment of Phenolic Compound Accumulation in Fagopyrum esculentum Seeds under Salinity Stress
Nasrin Farhadi - Mojgan Abdeshahian - Samaneh Mottaghi
ارزیابی خاصیت آنتیاکسیدانتی میوه گیاه پسته کوهی (بنه)
شکوفه حاجی هاشمی - ام البنین جهانتیغ - نسترن ایمانی فر - شیوا گرشاسبی - زهرا مهاجر
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4