0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تاثیر مقادیر مختلف فسفر بر میزان جذب فسفر در کینوا تحت تاثیر تنش شوری
نویسندگان :
منیره ابویی
1
ناصر برومند
2
معصومه صالحی
3
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- مرکز ملی تحقیقات شوری
کلمات کلیدی :
شورزیست،عملکرد،فسفر
چکیده :
تنش شوری یکی از مهمترین عوامل محدودکننده در مناطق خشک و نیمه خشک شناسایی شده است. یکی از اثرات اصلی این تنش، کاهش عملکرد میباشد. بهمنظور بررسی تاثیر سطوح فسفر بر خصوصیات مورفولوژیکی کینوا در شرایط شوری آزمایشی در 10 سطح فسفر خاک و 2 سطح شوری انجام شد. نتایج نشان داد که بیشترین غلظت فسفر دانه در فسفر 7 میلیگرمبرکیلوگرم تحت تنش شوری متوسط با میانگین 36/0 درصد و کمترین آن در فسفر 8 میلیگرمبرکیلوگرم تحت تنش شوری شدید با میانگین 21/0 درصد بود. همچنین فسفر 7 میلیگرمبرکیلوگرم تحت تنش شوری متوسط بالاترین (4/32 میلی گرم در گلدان) و فسفر 5/8 میلیگرمبرکیلوگرم تحت تنش شوری شدید کمترین ( 9/18 میلی گرم در گلدان) میزان جذب فسفر دانه را نشان داد. به طور کلی تنش شوری سبب کاهش معنیدار غلظت فسفر دانه، غلظت و جذب فسفر اندام هوایی، جذب فسفر دانه و کل فسفر برداشت شده از گلدان به ترتیب 4/10، 4/9، 5/33، 5/24 و 2/23 درصد شد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مکانیسم کنترل آفات مبتنی بر اشعه ماوراء بنفش، راهبرد نوین کشاورزی ارگانیک در دستیابی به امنیت غذایی
سمانه نیک اختر - شهرام آرمیده - عباس حسین زاده
مطالعه برهمکنش برخی تیمارهای شیمیایی و سالیسیک اسید بر برخی پارامترهای رشدی در توده بادمجان قمی در مزرعه
صالح محمدی بیدشکی - سیدمحمدجواد آروین
Study of Tecomella undulata Vegetative Parameters and Human Destructive Factors in Jiroft County, Kerman Province, Iran
Somayeh Zangiabadi - Hannah Owens - Ahmad Pourmirzaie - Mohammad Sadra Mijani
اثر تنش خشکی، کاربرد بیوچار و تلقیح با میکوریزا بر رشد زرینگیاه
مرضیه بشارتی فر - غلامرضا خواجویی نژاد - عنایت الله توحیدی نژاد - جلال قنبری
پیشرفتهای اخیر در فناوری اکستروژن در صنعت غذا
حنان لشکری
تأثیر همافزایی بیفیدوباکتریوم و زایلواولیگوساکارید بر کاهش عوامل بیماریزای مشترک بین انسان و آبزیان در در جیره قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
علیرضا سالارزاده - جمشید اسلامی
بررسی تقلب گونهای در محصولات غذایی دریایی: یک نگرانی ایمنی مواد غذایی در جهان
هاشم خندان بارانی - نرجس سنچولی
مروری اصلاح خاکهای سدیمی به روش نانو
آمنه قاسمی مصرمی - محمد جعفر هدایتی - راضیه گزنی - سوسن قاسمی مصرمی - علی توکلی مهر - عنایت الله نیازی اسفیانی - محمد حسین جمال آبادی
اثر محلولپاشی سیلیکات پتاسیم و پتاسیم بر تراکم جمعیت پوره پسیل معمولی پسته (Agonoscena pistaciae)
حامد رجبی - محمدرضا حسنی - زهرا شیبانی - لیلا زارع
ارزیابی شاخص خطر فلزات سنگین سرب و کادمیوم در برخی محصولات کشاورزی شهرستان¬های کرمان و جیرفت
مسلم بسیج - فریده گنجوی - ایمان شریفیان
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2