0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
درون پوشانی پروبیوتیکها به روش الکتروریسی کواکسیال
نویسندگان :
فاطمه قهرمانی
1
محمود توکلی
2
محمدامین میری
3
صدیقه سلیمانی فرد
4
سمیه نیک نیا
5
1- دانشگاه زابل
2- دانشگاه زابل
3- دانشگاه زابل
4- دانشگاه زابل
5- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
پروبیوتیک،ریزپوشانی،الکتروریسی،کواکسیال،نانوالیاف
چکیده :
پروبیوتیکها باکتریهای زندهای هستند که به طور گسترده در انواع محصولات به عنوان مکمل غذایی استفاده میشوند و به دلیل فواید سلامت بخش از جمله: تقویت سیستم ایمنی، مقاومت در برابر عوامل بیماریزا و حفظ تعادل فلور میکروبی روده را بهبود میبخشد. خواص پروبیوتیکها منوط به زنده ماندن آنها در سیستم گوارش است. عوامل پیجیده در محیط بافت، اسیدها، صفرا و استرس اکسیداتیو باعث از بین رفتن تعداد زیادی از این باکتریها میشود. لذا توسعه روشهای مناسب، سریع و کم هزینه به منظور محافظت از زندهمانی و اثربخشی پروبیوتیکها بسیار مورد نیاز است. این تحقیق با هدف مطالعه ریزپوشانی پروبیوتیکها در نانوالیاف به روش الکتروریسی (کواکسیال) و کاربرد آن در صنعت غذا و دارو بررسی خواهد شد. ریزپوشانی باکتریهای پروبیوتیک به روش الکتروریسی (کواکسیال) راندمان زندهمانی باکتریهای مفید را افزایش داده و جنس مواد دیواره مناسب به حفظ بقای پروبیوتیکها در طی فرآیندهای صنعتی و در حمل و نقل دستگاه گوارش کمک میکند مسیرهای جدیدی را برای فناوریهای کپسوله سازی پروبیوتیکها باز میکنند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ارزیابی تنوع زیستی کرمهای خاکی در زمینهای کشاورزی زاگرس میانی
اتابک روحی امینجان - ربابه لطیف
تأثیر تنوع زیستی قارچهای خاکزی بر عملکرد اکوسیستمهای خاکی و سلامت آنها
یاسمن مظفری گودرزی - زهرا میرسلیمانی - زینب بهمنی
جستجوی ژنومی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفندان و بزان در شهرستان الشتر با استفاده از روش Nested-PCR
امین جایدری - مهدی حسنوند - شیوا آزادی چگنی
نقش گونههای باسیلوس در بهبود تحمل گیاهان به تنش خشکی: مکانیسمها و کاربردها
نگین جلیلیان - منا صراحی نوبر - خدیجه کیارستمی
بهینه سازی مصرف آب و بررسی برخی شاخصهای عملکرد توت فرنگی گلخانهای در سامانه کاشت ایروپونیک عمودی
امین رضا جمشیدی - عرفان مهدی پور - اشرف کریمی نیک
جداسازی و شناسایی باکتریوفاژ اختصاصی استافیلوکوکوس اورئوس از فاضلاب
فاطمه شریفی - سعید حسین زاده
مروری بر استفاده از عصاره پوست سبز پسته در صنعت مواد غذایی
سعیده امان الهی - سپیده خراسانی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
تعامل تمدنی ایران و لبنان و نقش آن در تمدنسازی نوین اسلامی و رویش حزب الله لبنان
میثم تارم - مریم کریمی افشار - اصغر شاهرخی
امنیت غذایی در توسعه کشاورزی پایدار
بیژن کهراریان
مروری بر بیماری هاری (Rabies)
سجاد صفری - سید مبین قنبری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2