0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر کاربرد حسگرهای گاز ریزترازوی کریستال کوارتز در ارزیابی و تشخیص کیفیت و تازگی میوه‌ها
زینب میرزاپور
بررسی و ارزیابی منابع تولید رادن و اثرات ناشی از آن بر محیط زیست و موجودات زنده
امیر قربانی - هاله قربانی - هادی قربانی
بررسی میزان آلودگی سبزیجات و محصولات کشاورزی آبیاری‌شده با پساب‌های حاوی سالمونلا (Salmonella)
امیر حسین رضازاده شیرازی - فاطمه متفکر - سارا مهبودی
اثر سن درخت و عمق خاک بر برخی ویژگی‌های شیمیایی خاک در باغ‌های کیوی
ذکریا معنوی - نفیسه یغمائیان - سپیده ابریشم‌کش
بررسی تقلب گونه‌ای در محصولات غذایی دریایی: یک نگرانی ایمنی مواد غذایی در جهان
هاشم خندان بارانی - نرجس سنچولی
روش‌های تولید و کاربرد نانوذرات مس در بسته‌بندی مواد غذایی
صابر حیدرنژاد ماکویی - فرید عمیدی فضلی - ندا عمیدی فضلی
تاثیر کاربرد بقایای گیاهی و زغال زیستی آن‌ها بر صفات بیوشیمیایی و عملکرد تریتیکاله در شرایط تنش شوری
احسان بیژن زاده - زهرا ارکیان - حمید رضا بوستانی
علوم و فناوری‌های نوین در مدیریت خاک برای دستیابی به کشاورزی پایدار
زهره الویار - معصومه مصطفائی
تاثیر فلزات سنگین بر گیاهان
سارا محبعلی - حسین مددی - حمید طالشی
خطر مانکوزب بر سلامت سیستم تولید مثل و باروری در جنس نر
محدثه محمدی ساردو - روح الله میرمحمودی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2