0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
روش‌های تولید و کاربرد نانوذرات مس در بسته‌بندی مواد غذایی
صابر حیدرنژاد ماکویی - فرید عمیدی فضلی - ندا عمیدی فضلی
شبیه‌سازی نیاز خالص آبیاری گیاه سیب زمینی در شرایط تغییر اقلیم با مدل کراپ وات
فاطمه بیاتانی - غلامعباس فلاح قالهری
نانوپروبیوتیک‌ها: کاربردهای نوین نانوذرات در بهبود عملکرد و اثربخشی پروبیوتیک‌ها
رضا کاظمی درسنکی
پیشرفت‌های اخیر در فناوری‌ اکستروژن در صنعت غذا
حنان لشکری
بررسی اپیدمیولوژیک و راهکارهای کنترلی تب مالت به عنوان یک بیماری زئونوز در انسان و دام
مارال نیستانی - احسان صادقی - محیا سلطانی
اثرات منابع سلنیوم غیرآلی بر میزان بروز آسیت القا شده در جوجه‌های گوشتی آرین
محمدرضا شیرکوند - شیرین هنربخش - علی کلانتری حصاری - شکوفه غضنفری - محمد دیانی
بسته‌بندی هوشمند: محافظت از غذا و تضمین سلامت
مهناز خسروی
بررسی تنوع مورفولوژیکی درختچه هوهوبا در شرایط گلخانه ای با استفاده از روش‌های آماری چند
امین باقی زاده - زهرا نبی قهفرخی - حسین شاهسوند حسنی - سارا خسروی
مروری بر استفاده از عصاره پوست سبز پسته در صنعت مواد غذایی
سعیده امان الهی - سپیده‌ خراسانی - اعظم‌ ایوبی - محمد‌‌ بلوردی
تاثیرات آبیاری فاضلاب بر خاک‌های کشاورزی
محمدرضا فدایی تهرانی - زهرا خارزنی - سهیلا غلامی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2