0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مروری بر تاثیر فیلم و پوششهای خوراکی در افزایش ماندگاری نان
نویسندگان :
عاطفه قورچی
1
1- ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم و ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ، واﺣﺪ ﻗﻮﭼﺎن، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ، ﻗﻮﭼﺎن، اﯾﺮان
کلمات کلیدی :
بیاتی،پوششهای خوراکی،فیلم های خوراکی،نان
چکیده :
بیاتی نان یک فرایند فیزیکی-شیمیایی شامل توزیع مجدد، رطوبت، خشک شدن، افزایش سختی و از دست دادن طعم و آرومای محصول است. پوشش ها و فیلم های خوراکی به طور فزاینده ای در بسته بندی های زیستی اهمیت دارند؛ زیرا نقش مهمی در افزایش ویژگی های ارگانولپتیکی محصولات غذایی و به حداقل رساندن انتشار میکروارگانیسم ها، بهبود کیفیت و پایداری غذاها بهره برد. این مقاله به مروری بر تاثیر فیلم و پوشش های خوراکی در افزایش ماندگاری نان می پردازد. پوشش های خوراکی با ایجاد این مانع فیزیکی نیمه تراوا بر روی سطح محصول، موجب کاهش نفوذپذیری به اکسیژن، دی اکسیدکربن، بخار آب، کاهش انتقال رطوبت و املاح شده، همچنین اتمسفر اصلاح شده ای تولید می کند که موجب کاهش سرعت تنفس و کاهش سرعت واکنش اکسیداسیون می شود؛ در نتیجه در به حداقل رساندن تغییرات نامطلوب نقش دارند. همچنین فیلم ها و پوشش های خوراکی به منظور افزایش کیفیت موادغذایی، مورد استفاده قرار می گیرند و می توانند از اکسیداسیون و تغییرات رنگی در شرایط نامناسب جلوگیری کنند. همچنین از کاهش حجم و به دنبال آن افزایش چگالی ظاهری جلوگیری کرده و باعث بهبود ویژگی های فیزیکی مواد غذایی طی مدت زمان نگهداری می شوند. پوشش های خوراکی می توانند از طریق غوطه وری، اسپری کردن و یا غلتاندن بر روی سطح مواد غذایی قرار گیرند و ماده غذایی را در برابر انتقال گازها، بخارآب، مواد جامد محلول و ضربات مکانیکی محافظت کنند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Comparative Study on Potassium-based-engineered Biochars from Orange Waste as High-Performance Electrode Materials for Water Desalination by Capacitive Deionization
Fatemeh Mianjian - Reza Khoshbouy
کاربرد ضایعات هندوانه در صنایع غذایی
صدیقه یزدان پناه - زهرا فهیم - ملیکا اکبری
پتانسیلهای اکولوژیکی و گردشگری تالاب فرهنگ آباد، شهرستان انار، کرمان
محمدحسین صیادی - ُامیر حمزه درخشانی - محمد ابراهیم صحتی ثابت - حسین هادی زاده - امین ترابی فر - حسین میرکی - نجم هادی زاده
اصول اساسی و دامنه کاربرد استاندارد 90-1995 کدکس پیرامون ماهی گیزشده
رضا رضانژاد
Effectiveness of Sodium Alginate Edible Coating in Preserving the Quality of Citrus Fruit (Citrus clementina) during Storage
Golrokh Heidari krush - Somayeh Rastegar - Asghar Ramezanian - Hadi Hashemi gahruie
اصلاح خاکهای شور و سدیمی باغات پسته (مطالعه موردی- منطقه مرتاضیه استان یزد)
حسین بیرامی - رستم یزدانی بیوکی - علی مومن پور - امیر پرنیان - حسین پرویزی
بررسی خصوصیات و موارد استفاده از نانوسلولز استخراج شده از جلبکها
نرجس سنچولی
بررسی تقلب گونهای در محصولات غذایی دریایی: یک نگرانی ایمنی مواد غذایی در جهان
هاشم خندان بارانی - نرجس سنچولی
تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو
سما حبیبی آذر - فاطمه قاسم نجف آباد - مبینا نیک فر
از مزرعه تا سفره: نقش روغن دارچین در کاهش آفات و افزایش تولید مواد غذایی سالم
محمد حسین تنورساز - محمد جواد ادیبیان
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4