0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
پیشرفتهای اخیر در فناوری اکستروژن در صنعت غذا
نویسندگان :
حنان لشکری
1
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد زریندشت
کلمات کلیدی :
اقتصادی،اکستروژن،پروتئین بافت دادهشده،تنقلات،فرایندهای نوین
چکیده :
فناوری اکستروژن با مزایای بیشماری که نسبت به سایر روشهای فرآوری دارد، تأثیر شگرفی بر صنعت غذایی داشته و قادر است محصولات متنوعی از گروههای غذایی مختلف را از طریق تغییرات جزئی یا کلی مواد تشکیل دهنده و شرایط فرآوری تولید کند. پیشرفتهای اخیر در فناوری اکستروژن، کنترل پارامترهای فرآیند را برای دستیابی به ویژگیهای مطلوب محصول نهایی ممکن کرده است. از این فناوری برای تولید محصولات متعددی مانند غلات صبحانه، تنقلات خوشطعم، محصولات آردی از پیش پخته شده، غذای کودک بر پایه غلات، محصولات لبنی، پروتئینهای بافتداده شده و گوشتهای آنالوگ استفاده شده است. اکستروژن موجب کاهش اکسیداسیون چربی، افزایش عمر نگهداری، کاهش هزینهها و مواد ضدتغذیهایی میشود. این روش فرآوری بسیار عملی و اقتصادی است که برای تولید انواع محصولات غذایی با پذیرش بالای مصرفکننده، کاربرد دارد. تقاضا برای محصولات آن در حال افزایش است و آینده روشنی در انتظار این فناوری است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد محلولپاشی برگی نانوذرات اکسید روی بر برخی پارامترهای رشدی و فیزیولوژیکی گیاهچه خیار رقم سوپردومينوس
فاطمه سلیمانی - مریم مظاهری-تیرانی - اسرا سالاری - سیده عاطفه حسینی - حمیدرضا علیزاده
اثر سن درخت و عمق خاک بر برخی ویژگیهای شیمیایی خاک در باغهای کیوی
ذکریا معنوی - نفیسه یغمائیان - سپیده ابریشمکش
فناوریهای نوین افزایش دهنده کیفیت شیمیایی و ميکروبي مواد غذایی
زهرا نظیری - شهرزاد یونسیان
کاربرد ضایعات هندوانه در صنایع غذایی
صدیقه یزدان پناه - زهرا فهیم - ملیکا اکبری
تاثیر تنش شوری نمکهای کلرید سدیم و پتاسیم بر رشد و میزان عناصر دانه رستهای گیاه کلزا تیمار شده با نمکهای کلریدی
علی غلامعلی تبار - طاهره السادات آقاجانزاده
Efficient Bioethanol Production from Waste Bread Employing Zymomonas mobilis
Davood Mazaheri
مروری بر پروبیوتیکها و پریبیوتیکهای رایج در صنعت طیور
نرگس نجفی - سید مصطفی پیغمبری
اثر محلول پاشی اسید سالیسیلیک بر بهبود مقاومت به تنش کم آبی در چغندر قند
رقیه فاطمی
ارزیابی خلاء عملکرد دانه برنج در شرق استان گلستان
عباس بیابانی - علی راحمی کاریزکی - حدیثه فرامرزی کوهسار - آیهان آق ارکاکلی - مهین پودینه
محورهای مهم حوزه شیلات در بهبود وضعیت امنیت غذایی کشور
رضا رضانژاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2