0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
پیشرفتهای اخیر در فناوری اکستروژن در صنعت غذا
نویسندگان :
حنان لشکری
1
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد زریندشت
کلمات کلیدی :
اقتصادی،اکستروژن،پروتئین بافت دادهشده،تنقلات،فرایندهای نوین
چکیده :
فناوری اکستروژن با مزایای بیشماری که نسبت به سایر روشهای فرآوری دارد، تأثیر شگرفی بر صنعت غذایی داشته و قادر است محصولات متنوعی از گروههای غذایی مختلف را از طریق تغییرات جزئی یا کلی مواد تشکیل دهنده و شرایط فرآوری تولید کند. پیشرفتهای اخیر در فناوری اکستروژن، کنترل پارامترهای فرآیند را برای دستیابی به ویژگیهای مطلوب محصول نهایی ممکن کرده است. از این فناوری برای تولید محصولات متعددی مانند غلات صبحانه، تنقلات خوشطعم، محصولات آردی از پیش پخته شده، غذای کودک بر پایه غلات، محصولات لبنی، پروتئینهای بافتداده شده و گوشتهای آنالوگ استفاده شده است. اکستروژن موجب کاهش اکسیداسیون چربی، افزایش عمر نگهداری، کاهش هزینهها و مواد ضدتغذیهایی میشود. این روش فرآوری بسیار عملی و اقتصادی است که برای تولید انواع محصولات غذایی با پذیرش بالای مصرفکننده، کاربرد دارد. تقاضا برای محصولات آن در حال افزایش است و آینده روشنی در انتظار این فناوری است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مطالعه اثر هضم مشترک بیهوازی فضولات مرغی با باگاس نیشکر پیشفرآوری شده با هیدروژن پراکسید بر نرخ تولید بیوگاز
میلاد احمدیان - اسماعیل مهریار - حمید زیلویی
نقش متابارکدینگ در شناسایی آلودگیهای زیستی و تأثیر آن بر امنیت غذایی جهانی
یاسمن مظفری گودرزی - مهسا ساکی - زهرا میرسلیمانی - زینب بهمنی
همبستگی انرژی و کشاورزی: کاوش در آیندهی کاربردهای هوش مصنوعی
مرتضی ادیبیان - محمد جواد ادیبیان - محمد حسین تنورساز
فناوریهای نوآورانه در خدمت امنیت غذایی: بهبود پذیرش مصرف کننده در تولید شیرهای جایگزین گیاهی بادام هندی خام
سید محمد حسین نظام دوست
نقش اقتصادی هوش مصنوعی در مدیریت خدمات اکوسیستم جنگل
ساره حسینی - شمیم خجسته دلدار
اثر سلنیم بر کاهش پوکی در پسته (Pistacia vera L.) رقم اوحدی
صادق یافرهادیان - زهرا پاک کیش - سهیلا محمدرضاخانی
بررسی نقش استفاده از پوششهای خوراکی و اسانسها بر افزایش ماندگاری مغزهای خوراکی
نیما براتی فر - آزاده سلیمی
ارزیابی تنوع ژنتیکی صفات فنولوژیکی اکوتیپهای گندم دیپلوئید (Aegilops tauschii) تحت تنش خشکی
فاطمه حسینی - سید سعید موسوی - محمد رضا عبداللهی
مروری بر بسته بندی فعال در محصولات نانوایی: کاربردها و روندهای آینده
پریا حسین زاده قلعه جوقی - شهرک واتگر - نادیا ترقی خواه
Medicinal Plants in Alzheimer's Disease Prevention and Treatment: Recent Advances in Biotechnology Approaches and Molecular Insights
Hosein Yousefi
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4