0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
پیشرفتهای اخیر در فناوری اکستروژن در صنعت غذا
نویسندگان :
حنان لشکری
1
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد زریندشت
کلمات کلیدی :
اقتصادی،اکستروژن،پروتئین بافت دادهشده،تنقلات،فرایندهای نوین
چکیده :
فناوری اکستروژن با مزایای بیشماری که نسبت به سایر روشهای فرآوری دارد، تأثیر شگرفی بر صنعت غذایی داشته و قادر است محصولات متنوعی از گروههای غذایی مختلف را از طریق تغییرات جزئی یا کلی مواد تشکیل دهنده و شرایط فرآوری تولید کند. پیشرفتهای اخیر در فناوری اکستروژن، کنترل پارامترهای فرآیند را برای دستیابی به ویژگیهای مطلوب محصول نهایی ممکن کرده است. از این فناوری برای تولید محصولات متعددی مانند غلات صبحانه، تنقلات خوشطعم، محصولات آردی از پیش پخته شده، غذای کودک بر پایه غلات، محصولات لبنی، پروتئینهای بافتداده شده و گوشتهای آنالوگ استفاده شده است. اکستروژن موجب کاهش اکسیداسیون چربی، افزایش عمر نگهداری، کاهش هزینهها و مواد ضدتغذیهایی میشود. این روش فرآوری بسیار عملی و اقتصادی است که برای تولید انواع محصولات غذایی با پذیرش بالای مصرفکننده، کاربرد دارد. تقاضا برای محصولات آن در حال افزایش است و آینده روشنی در انتظار این فناوری است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر استفاده از عصاره پوست سبز پسته در صنعت مواد غذایی
سعیده امان الهی - سپیده خراسانی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
ارزیابی کود زیستی ریزوبیوم و قارچ میکوریزا بر صفات زراعی ارقام نخود در شرایط دیم
صلاح فرجی - بابک پاساری - اسعد رخزادی
اثرات آب شور بر ویژگیهای میکرو و ماکرو تیبیا: ارزیابی منابع آلی سلنیوم در جوجههای گوشتی
محمد دیانی - شیرین هنربخش - علی کلانتری حصاری - سیدداود شریفی
بررسی کاربرد باکتریهای مقاوم به شوری در کشاورزی
معصومه مقبلی گردینی - قباد جلالی - شکوفه السادات اعتمادزاده
تأثیر همافزایی بیفیدوباکتریوم و زایلواولیگوساکارید بر کاهش عوامل بیماریزای مشترک بین انسان و آبزیان در در جیره قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
علیرضا سالارزاده - جمشید اسلامی
تاثیر پلاسمای رادیو فرکانسی بر روی قارچ فوزاریوم بذرگندم
امیراحسان وثوقی - فاطمه بهارلونژاد - محمدعلی محمدی
Evaluation of Grain Yield and Protein Content in Wheat Genotypes under End-of-the-Season Drought Stress
Mozhgan Gholizadeh Vazvani - Hossein Dashti - Roohallah Saberi Riseh
ارزیابی سه روش مختلف تجربی (هارگریوز - تورگ - فائوپنمن مانتیث) و تخمین تبخیر و تعرق پتانسیل در ایستگاه سی سخت در استان کهگیلویه و بویراحمد
غلامرضا علی پور مداب - ریحانه اسدی
اجرای اقتصاد چرخهای در زنجیره تأمین کشاورزی
سمیه Naghavi
اثر دما، خشکی و شوری بر صفات فیزیولوژیکی گیاهان دارویی خرفه (Portulaca oleracea L.)، شنبلیه (Borago officinalis L.)، گل گاو زبان (Borago officinalis L.) و گل راعی (Hypericum perforatum L.)
رضا میرزائیان دهکردی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2