0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مطالعه برهمکنش برخی تیمارهای شیمیایی و سالیسیک اسید بر برخی پارامترهای رشدی در توده بادمجان قمی در مزرعه
نویسندگان :
صالح محمدی بیدشکی
1
سیدمحمدجواد آروین
2
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
اسیدآمینه،تعداد شاخه فرعی،سالیسیک اسید،قطر ساقه،مخمر
چکیده :
با توجه به اینکه استفاده بیرویه از کودهای شیمیایی در کشاورزی و آثار مخرب و زیان باری که برای اکوسیستم دارد هم انسانها دارد مطالعهای درراستای بررسی اثر برهمکنش سالیسیک اسید با مخمر، اسیدآمینه و اوره فسفات بر روی صفات رشدی بادمجان توده قمی در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه باهنر کرمان انجام گرفت. این آزمایش در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با تکرار اجرا گردید. ازسالیسیک اسید (SA) بهعنوان پیش تیمار با غلظت ۵۰ میلیگرم در لیتر عصاره مخمر (Y) با غلظت ۵ گرم درلیتر، اسیدآمینه (AA) با غلظت ۰.۵ در هزار و اوره فسفات (UP) با غلظت ۳ در هزار که بهصورت محلولپاشی برگی گیاهان استفاده شد. در اواسط دورهی رشد پارامترهای رشدی شامل ارتفاع بوته، تعداد شاخه فرعی، قطر ساقه و تعداد برگ اندازهگیری شد همچنین طی یک برداشت پارامتر وزن میوه در بوته بهعنوان پارامتر عملکردی اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که استفاده از تیمارهای شیمیایی بدون استفاده از سالیسیک اسید سبب افزایش ارتفاع بوته در رقم قمی شده است. استفاده از تیمار اوره فسفات بدون استفاده از سالیسیک اسید سبب افزایش تعداد شاخه فرعی شده است اما استفاده همزمان از سالیسیک اسید ۵۰ میلیگرم درلیتر و اسیدآمینه سبب کاهش تعداد شاخه فرعی شده است. استفاده همزمان ازسالیسیک اسید و اوره فسفات سبب کاهش قطر ساقه شده است. تیمارهای شیمیایی باسالیسیک اسیدتاثیری برتعدادبرگ نداشته است. استفاده همزمان از سالیسیک اسید بامخمر واوره فسفات سبب افزایش وزن میوه در بوته شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
انواع سامانههای آبیاری با انرژی خورشیدی: مروری بر ادبیات موجود
داوود بهرامی کهیش نژاد - شعبان قوامی جولندان - مصطفی کیانی ده کیانی
پیشرو در کشاورزی پایدار از آپومیکسی طبیعی تا آپومیکسی مصنوعی
میثم یعقوبی دشتاب ئی - مجید گل شیخی
اثر کودهاي زیستی بر قطر ساقه ریحان بنفش
شاهین مکری - حسن حیدری - فاطمه شیرزادی
پیشرفتهای اخیر در فناوری اکستروژن در صنعت غذا
حنان لشکری
برآورد احتیاجات پروتئینی جوجههای شترمرغ ۱۰ تا ۴۰ روزه با استفاده از مدلسازی خط شکسته
غلامرضا زابلی
بررسی و مقایسه دستگاههای تمام اتوماتیک وکیوم فرمینگ از نظر میزان برق مصرفی در سرعتهای مختلف وکیوم
مهرداد قاسمی نژاد
تحلیل وضعیت شاخص ردپای آب در تولید محصول گندم (مطالعه موردی: یزد، بوشهر، مازندران)
سمیه نقوی
مروری بر تأثیر عوامل ضدکلوخهای شدن بر ویژگیهای کیفی پودر خرما
کیمیا شفیعی زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی
Comparative Study on Potassium-based-engineered Biochars from Orange Waste as High-Performance Electrode Materials for Water Desalination by Capacitive Deionization
Fatemeh Mianjian - Reza Khoshbouy
تأثیر تنش شوری ناشی از تغییرات اقلیمی بر میزان کلروفیل برگ، هدایت روزنهای و کربوهیدراتهای محلول در ارقام مختلف گندم نان (Triticum aestivum L.)
میترا جباری - نفیسه مهدی نژاد - خالد سلیمی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2