0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مطالعه برهمکنش برخی تیمارهای شیمیایی و سالیسیک اسید بر برخی پارامترهای رشدی در توده بادمجان قمی در مزرعه
نویسندگان :
صالح محمدی بیدشکی
1
سیدمحمدجواد آروین
2
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
اسیدآمینه،تعداد شاخه فرعی،سالیسیک اسید،قطر ساقه،مخمر
چکیده :
با توجه به اینکه استفاده بیرویه از کودهای شیمیایی در کشاورزی و آثار مخرب و زیان باری که برای اکوسیستم دارد هم انسانها دارد مطالعهای درراستای بررسی اثر برهمکنش سالیسیک اسید با مخمر، اسیدآمینه و اوره فسفات بر روی صفات رشدی بادمجان توده قمی در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه باهنر کرمان انجام گرفت. این آزمایش در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با تکرار اجرا گردید. ازسالیسیک اسید (SA) بهعنوان پیش تیمار با غلظت ۵۰ میلیگرم در لیتر عصاره مخمر (Y) با غلظت ۵ گرم درلیتر، اسیدآمینه (AA) با غلظت ۰.۵ در هزار و اوره فسفات (UP) با غلظت ۳ در هزار که بهصورت محلولپاشی برگی گیاهان استفاده شد. در اواسط دورهی رشد پارامترهای رشدی شامل ارتفاع بوته، تعداد شاخه فرعی، قطر ساقه و تعداد برگ اندازهگیری شد همچنین طی یک برداشت پارامتر وزن میوه در بوته بهعنوان پارامتر عملکردی اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که استفاده از تیمارهای شیمیایی بدون استفاده از سالیسیک اسید سبب افزایش ارتفاع بوته در رقم قمی شده است. استفاده از تیمار اوره فسفات بدون استفاده از سالیسیک اسید سبب افزایش تعداد شاخه فرعی شده است اما استفاده همزمان از سالیسیک اسید ۵۰ میلیگرم درلیتر و اسیدآمینه سبب کاهش تعداد شاخه فرعی شده است. استفاده همزمان ازسالیسیک اسید و اوره فسفات سبب کاهش قطر ساقه شده است. تیمارهای شیمیایی باسالیسیک اسیدتاثیری برتعدادبرگ نداشته است. استفاده همزمان از سالیسیک اسید بامخمر واوره فسفات سبب افزایش وزن میوه در بوته شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
پیشبینی مخارج غذایی خانوارهای روستایی ایران با استفاده از ماشین یادگیری افراطی
جبرئیل واحدی - محمد قهرمان زاده - سعید صمدیان فرد
تحلیل سرنوشت و پراکنش آفتکشها در مه: چالشها، تهدیدات و پیامدهای زیستمحیطی
کیمیا کوهستانی
آسیب دشمنان طبیعی در معرض آفتکشهای شیمیایی، چالشی پیش روی حفاظت از محیط زیست و تنوع زیستی: مطالعه موردی بررسی اثرات ناخواسته حشرهکشها بر مگس شکارگر سیرفید در شرایط آزمایشگاه
ریحانه براتی
ارزیابی انواع باکتری های افراطی پسند بر عملکرد ذرت و عناصر ریزمغذی تحت تنش شوری و قلیائیت خاک
مهرنوش اسکندری تربقان - غلامحسین خلیلی طربقه
پیامدهای خسارتبار کاهش آب ورودی به تالاب گاوخونی اصفهان
حسنا ابراهیمی حسین آبادی - مصطفی کرباسیون - مریم صدیقی هفشجانی
بررسی تاثیر تغییر اقلیم برآفات کشاورزی
محمدحسین ارسلانلو - وحید اعتماد - محمد ابراهیم فرآشیانی - شهرام خلیقی سیگارودی - پریسا اسحاقی
تأثیر سن، جنس، ناحیه بدن و وضعیت فیزیولوژیکی بر قطر الیاف گوسفندان کرمانی
فاطمه نسب پور - روح الله میرمحمودی - ارسلان برازنده - یدالله بدخشان
کاربرد هوش مصنوعی در بستهبندیهای نوین صنعت غذا
امیرحسین ابراهیمی - علیرضا بیعوض
Potential Application of Gas Sensors to Evaluate the Quality and Classification of Spices and Medicinal Plants
Mhadi Ghasemi-Varnamkhasti
عصارههای دارویی کلزا، فرصتها و چالشها
فرزانه بوشاسب - زینب عباسی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4