0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
انواع پلیمرهای مورد استفاده در نانوالیاف به روش الکتروریسی
نویسندگان :
فاطمه قهرمانی
1
محمود توکلی
2
محمدامین میری
3
صدیقه سلیمانی فرد
4
سمیه نیک نیا
5
1- دانشگاه زابل
2- دانشگاه زابل
3- دانشگاه زابل
4- دانشگاه زابل
5- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
الکتروریسی،پلیمر های طبیعی،ترکیبات زیست فعال،نانوالیاف
چکیده :
طیف وسیعی از پلیمرها وجود دارند که در فرایند الکتروریسی مورد استفاده قرار میگیرند. نانوالیاف الکتروریسی شده از پلیمرهای مصنوعی مختلف، پلیمرهای طبیعی یا ترکیبی از پروتئین و اسیدهای نوکلئیک و حتی پلیساکاریدها تهیه شده است. پلیمرهای مورد استفاده باید یک ترکیب ایمن (GRAS)، سازگار با محیط زیست و در برابر تخریب احتمالی در طول پردازش مواد غذایی و تعامل با مواد دیگر مقاوم باشند. بنابراین شناسایی خواص و کاربرد پلیمرها منجر به توسعه روشهای مناسب، سریع و کم هزینه شده و همچنین زیست فعالی را حفظ کرده و نقش بسزایی در صنعت غذا دارد. این تحقیق با هدف بررسی پوششهای زیست تخریب پذیر از پلیمرهای متنوع به روش الکتروریسی به منظور حفظ ترکیبات زیست فعال صورت میگیرد. روش ها: ما یک تحقیق گسترده با استفاده از پایگاه های اطلاعاتی مرکز سیویلیکا، انجام جستجو های google scholar ، Elsevier connect ، web of Science درباره این موضوع انجام دادیم. نتیجه گیری: استفاده از پلیمرهای طبیعی با نانوالیاف به روش الکتروریسی باعث ایجاد نسل جدیدی از مواد سازگار با محیط زیست با مزایایی مانند زیست سازگاری، زیست تخریب پذیری و هزینه رقابتی شده است و از این پلیمرها میتوان بهعنوان فیلم، پوشش، بستهبندی یا موانع محافظ و نگهدارنده استفاده کرد. بقایای زیستتوده کشاورزی مانند زئین، سویا، سلولز و نشاسته. پلیمرهای طبیعی حیوانی مانند کلاژن، ژلاتین و بقایای فراوری مواد غذایی دریایی مانند کیتوزان، کیتین در صنایع غذایی کاربرد دارند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثر نانوالیاف حاوی عصاره گیاه درمنه به روش الکتروریسی بر سلامتی
تکتم میری - نفیسه مهدینژاد - هما ملائی - حسین بارانی - محمود سلوکی
Enhancing Microbial Efficiency through Genetic Modifications for Applications in the Food Industry
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
تعامل بین اسید سالیسیلیک و دیگر هورمونها در پاسخ به تنش در گیاهان
محبوبه محمدی - سمیه رستگار - سکینه ملائی محمدآبادی
هوش مصنوعی: راهکار نوین برای مقابله با تغییرات اقلیمی و بهینهسازی منابع
اعظم نیک بخت - محمد حسین صیادی - عادله راه نشین - معصومه اسدی پور
پیامدهای خسارتبار کاهش آب ورودی به تالاب گاوخونی اصفهان
حسنا ابراهیمی حسین آبادی - مصطفی کرباسیون - مریم صدیقی هفشجانی
بررسی تأثیرات زیست محیطی تولید گندم در نظامهای کشاورزی متنوع: چالشها و راهکارها
احسان باقری - هیمن خودکام
روندهای فعلی تجزیه و تحلیل، ایمنی و بسته بندی مواد غذایی
نادیا ترقی خواه - شهرک واتگر - پریا حسین زاده
درونپوشانی، فنآوری نوین در فرآوری مواد غذایی
حنان لشکری
بررسی نقش استفاده از پوششهای خوراکی و اسانسها بر افزایش ماندگاری مغزهای خوراکی
نیما براتی فر - آزاده سلیمی
استقرار صنایع تبدیلی مواد غذایی، راهکاری کارآمد در توسعه روستایی
بهمن خسرویپور - زینب نعامی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4