0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
انواع پلیمرهای مورد استفاده در نانوالیاف به روش الکتروریسی
نویسندگان :
فاطمه قهرمانی
1
محمود توکلی
2
محمدامین میری
3
صدیقه سلیمانی فرد
4
سمیه نیک نیا
5
1- دانشگاه زابل
2- دانشگاه زابل
3- دانشگاه زابل
4- دانشگاه زابل
5- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
الکتروریسی،پلیمر های طبیعی،ترکیبات زیست فعال،نانوالیاف
چکیده :
طیف وسیعی از پلیمرها وجود دارند که در فرایند الکتروریسی مورد استفاده قرار میگیرند. نانوالیاف الکتروریسی شده از پلیمرهای مصنوعی مختلف، پلیمرهای طبیعی یا ترکیبی از پروتئین و اسیدهای نوکلئیک و حتی پلیساکاریدها تهیه شده است. پلیمرهای مورد استفاده باید یک ترکیب ایمن (GRAS)، سازگار با محیط زیست و در برابر تخریب احتمالی در طول پردازش مواد غذایی و تعامل با مواد دیگر مقاوم باشند. بنابراین شناسایی خواص و کاربرد پلیمرها منجر به توسعه روشهای مناسب، سریع و کم هزینه شده و همچنین زیست فعالی را حفظ کرده و نقش بسزایی در صنعت غذا دارد. این تحقیق با هدف بررسی پوششهای زیست تخریب پذیر از پلیمرهای متنوع به روش الکتروریسی به منظور حفظ ترکیبات زیست فعال صورت میگیرد. روش ها: ما یک تحقیق گسترده با استفاده از پایگاه های اطلاعاتی مرکز سیویلیکا، انجام جستجو های google scholar ، Elsevier connect ، web of Science درباره این موضوع انجام دادیم. نتیجه گیری: استفاده از پلیمرهای طبیعی با نانوالیاف به روش الکتروریسی باعث ایجاد نسل جدیدی از مواد سازگار با محیط زیست با مزایایی مانند زیست سازگاری، زیست تخریب پذیری و هزینه رقابتی شده است و از این پلیمرها میتوان بهعنوان فیلم، پوشش، بستهبندی یا موانع محافظ و نگهدارنده استفاده کرد. بقایای زیستتوده کشاورزی مانند زئین، سویا، سلولز و نشاسته. پلیمرهای طبیعی حیوانی مانند کلاژن، ژلاتین و بقایای فراوری مواد غذایی دریایی مانند کیتوزان، کیتین در صنایع غذایی کاربرد دارند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی الگوی بیان ژن هیدروکسی استروئید دهیدروژناز (HSD) بااستفاده از آنالیز میکرواری هیپوفیز قدامی دو لاین سبک و سنگین وزن مرغ گوشتی
یدالله بدخشان
ارزیابی تنوع مورفولوژیکی صفات ریشهای اکوتیپهای گندم وحشی تحت شرایط تنش رطوبتی
فاطمه حسینی - سید سعید موسوی
مروری سیستماتیک بر خصوصیات شیمیایی و درمانی بادام تلخ
احسان شاهمرادی - سپیده خراسانی - کاظم جعفری نعیمی - حمید رضا اخوان
Renewable Energy and Green Technologies: Shaping the Future of Sustainable Agriculture and Environment
Somayeh Taheri - Seyed Saeid Hosseini
القای مکانیسمهای دفاعی در برابر سفیدک پودری خیار با عصارۀ فلاونوئیدی اسفناج
هاجر سلیمانی - رضا مستوفیزاده قلمفرسا
مطالعه کالبدشناختی و رادیوگرافیکی حفره دهانی در ماهی کوتر مواج (Sphyraena putnamae)
سید محسن سجادیان - امیر ستاری - مبینا کرمی
Novel Approaches in Insect Usage in the Field of Plant Protection
Marzieh Kashkouli
نقش متابارکدینگ در شناسایی آلودگیهای زیستی و تأثیر آن بر امنیت غذایی جهانی
یاسمن مظفری گودرزی - مهسا ساکی - زهرا میرسلیمانی - زینب بهمنی
کوتاه بر استفاده از رزماری در تغذیه نشخوارکنندگان
مرضیه رفیعی - جمیل بهرام پور
متابولومیکس مقایسه¬ای ارقام مقاوم و حساس گندم آلوده به ویروس موزائیک رگه¬ای گندم در شرایط دمایی بهینه
فریده فرح بخش - زهرا امجدی - حبیب الله حمزه زرقانی - امیر مساح - محسن یاسایی - ویکتور مانوئل رودریگز گرانا
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2