0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مطالعهی باکتریهای مفید در سیستم بیوفلاک پرورش آبزیان
نویسندگان :
نرجس سنچولی
1
هاشم خندان بارانی
2
1- پژوهشگاه زابل
2- پژوهشگاه زابل
کلمات کلیدی :
آبزی پروری،باکتری های هتروتروف،بیوفلاک،کیفیت آب،نسبت کربن/ نیتروژن
چکیده :
بیوفلاک شامل میکروب های فتواتوتروفیک، شیمیواتوتروفیک و هتروتروفیک می باشد. فعالیت این موجودات بسته به میزان بار آلی در ورودی مواد غذایی، ورودی کربن آلی، می تواند در حذف یا برداشت ذرات از سیستم بیوفلاک پرورش آبزیان موثر باشد. در این سیستم مواد غذایی مضر توسط میکروب ها مصرف و تبدیل به پروتئین قابل استفاده برای گونه های آبزی پرورشی می شود. بیش از 2000 گونه باکتری می توانند به خوبی در سیستم بیوفلاک رشد کنند. در این سیستم باکتری های نیتریفیک و هتروتروف گروه های اصلی باکتری های شناسایی شده هستند. مکانیسم اصلی تشکیل بیوفلوک، تکثیر باکتری های هتروتروف موجود در کربوهیدرات های ارائه شده است. از بین باکتری های هتروتروف، گونه های باسیلوس نقش اصلی را در این سیستم ها ایفا می کنند. باکتری های هتروتروف با نرخ رشد ده برابری بالاتر از باکتری های نیتروف کننده در هضم فضولات، خوراک مصرف نشده و مواد آلی مرده نقش دارند. در فرآیند نیتریفیکاسیون، شیمیواتوتروف ها نقش داشته و از این طریق بر کیفیت آب تأثیر می گذارند. طی این فرآیند ابتدا آمونیاک توسط باکتری هایی در جنس های Nitrosovibrio، Nitrosolobus، Nitrosomonas، Nitrosospira و Nitrosococcus به نیتریت تبدیل می شود. در مرحله بعد توسط باکتری های جنس Nitrobacter، Nitrospira، Nitrospina، Nitrosococcus نیتریت اکسید شده به نیترات تبدیل می شود. به طور کلی، توانایی اتوتروف ها برای تبدیل ترکیبات معدنی به ترکیبات آلی آنها را به عامل مناسبی در تصفیه زیستی تبدیل می کند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
نقش استارتآپها در توسعه اقتصادی کشاورزی و توسعه روستایی استان سیستان و بلوچستان
علی سردار شهرکی - معصومه نجاری
Growth and Antioxidant Mechanisms of Seven Pistachio Interspecific Hybrid Rootstocks in Response to Water Stress
Mozhdeh Osku - Mahmoud Reza Roozban - Saadat Sarikhani - Mohammad Mehdi Arab - Ali Najafdoulabi - Kourosh Vahdati
مروری بر کاربرد و توسعه نانوزیمها در کنترل کیفیت مواد غذایی و شناسایی آلایندهها
نگین کریمی - ثمین دهقانی - حسین آهنگری
شیوع سرمی تب کیو در زنان باردار روستایی خرم آباد با استفاده از روش IFA
امین جایدری - ایمان عزیزیار قبادی - شیوا آزادی چگنی
بررسی انواع پریبیوتیکها و نقش آنها در حفظ سلامت انسان
زهرا نظیری - شهرزاد یونسیان
Potential Application of Magnetic Field Technology in Food Industry
Zahra Izadi
ارزیابی اثرات استرس اسید اگزالیک و تلقیح قارچ بیمار زایی Sclerotinia sclerotiorum (Lib.) de Bary بر تغییرات متابولیکی در آفتابگردان با استفاده از طیفسنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR)
ستار طهماسبی انفرادی - رضا یزد آبادی - داود محمدی پور
JOHN UPDIKE’S TERRORIST: A SUBVERSIVE PRESENTATION OF ISLAMIC CIVILIZATION
Morteza Yousofi - Roohollah Reesi Sistani
افزایش انعطافپذیری گیاه توت فرنگی در شرایط تنش شوری و قلیاییت با استفاده از طیفهای نوری تکمیلی: ارزیابی دستگاه فتوسنتزی
محمدرضا ملک زاده - حمیدرضا روستا
تاثیر تغییرات دمایی بر خصوصیات جوانهزنی بذر گیاه نخود در شرایط تنش شوری
مرضیه جامعی - طاهره فسحت - فریده صادقی - امین الله مظفری - سعیدرضا حسین زاده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4