0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
پیشرفتهای اخیر در کاربرد فرآیند خشککردن پاششی در صنایع غذایی
نویسندگان :
فخرالدین صالحی
1
1- دانشگاه بوعلی سینا
کلمات کلیدی :
انرژی،پوششهای خوراکی،خلأ،ریزپوشانی،صنایع لبنی
چکیده :
خشککردن پاششی یک روش مناسب برای تبدیل مایعات غذایی به پودر برای افزایش زمان نگهداری، سهولت ذخیرهسازی و حملونقل است. این فرآیند شامل آبگیری قطرات سیال پاشیده شده در یک محیط همرفتی داغ و تبدیل آنی قطرات به یک پودر خشکشده است. در خشککن پاششی از اصل افزایش سطح استفاده میشود و در آن انرژی برای تبخیر آب از طریق هوای داغ به مادهای که قرار است خشک شود، منتقل میشود. در بین صنایع فرآوری مواد غذایی، صنایع لبنی بزرگترین استفاده کننده از خشککن پاششی برای تبدیل شیر و سایر محصولات مبتنی بر شیر، به شکل پودر است. این مقاله مروری بر آخرین دستاوردها در زمینه خشککردن پاششی ارائه میکند. پیشرفتهای اخیر در کاربرد خشککنهای پاششی شامل بهینهسازی و طراحی جدید خود دستگاه و اجزاء، ادغام با سایر روشهای خشککردن، استفاده از فناوریهای نوین برای کاهش مصرف انرژی، بهبود جریان فرآیند و بهبود خواص محصولات تولیدی هستند. علاوه بر این، استفاده از خشککن پاششی تحت خلأ، کنترل پارامترهای عملیاتی، استفاده از افزودنی یا حاملهای مختلف و ریزپوشانی ترکیبات حساس به حرارت، نور و اکسیژن با پوششهای خوراکی، بهعنوان روشهای جدیدی برای بهبود و افزایش کارایی خشککن پاششی پیشنهاد شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
ارزیابی خلاء عملکرد دانه برنج در شرق استان گلستان
عباس بیابانی - علی راحمی کاریزکی - حدیثه فرامرزی کوهسار - آیهان آق ارکاکلی - مهین پودینه
Study of Tecomella undulata Vegetative Parameters and Human Destructive Factors in Jiroft County, Kerman Province, Iran
Somayeh Zangiabadi - Hannah Owens - Ahmad Pourmirzaie - Mohammad Sadra Mijani
Vegetative and Yield Characteristics in New Prune Cultivars (P. cerasifera)
Maryam Tatari Varnousfaderani - Mohyeddin Pirkhezri
تاثیر مقادیر مختلف فسفر بر میزان جذب فسفر در کینوا تحت تاثیر تنش شوری
منیره ابویی - ناصر برومند - معصومه صالحی
مروری بر کاربردهای صنعتی پلیمر زیستی صمغ زانتان
مریم احمدی پازوکی - هستی سیری - مبینا شکری - احد منافی
عوامل مؤثر بر پذیرش کشاورزی هوشمند در بین کشاورزان مطالعه موردی:کشاورزان تولیدکننده پسته
ژاله کورکی نژاد
کاربرد گیاهان دارویی در تولید نوشیدنیهای فراسودمند، تاثیر بر ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانها
عهدیه بهزادی - محمد بلوردی - اعظم ایوبی - مهدی کرامت جهرمی
اثر محلولپاشی گیاهان با اوره فسفات بر پارامترهای رشدی دو توده بادمجان در مزرعه
رحیمه پورمحمدی زاده - محمدجواد آروین - نجمه زینلی پور
امکان سنجی تولید شیر خشک جایگزین گوساله (شیر خشک دامی) غنی شده و پروبیوتیک
سید حسام حمیدی - مهدی قدرت - علی قاجار
مروری بر کاربرد حسگرهای گاز ریزترازوی کریستال کوارتز در ارزیابی و تشخیص کیفیت و تازگی میوهها
زینب میرزاپور
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2