0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
پیشرفتهای اخیر در کاربرد فرآیند خشککردن پاششی در صنایع غذایی
نویسندگان :
فخرالدین صالحی
1
1- دانشگاه بوعلی سینا
کلمات کلیدی :
انرژی،پوششهای خوراکی،خلأ،ریزپوشانی،صنایع لبنی
چکیده :
خشککردن پاششی یک روش مناسب برای تبدیل مایعات غذایی به پودر برای افزایش زمان نگهداری، سهولت ذخیرهسازی و حملونقل است. این فرآیند شامل آبگیری قطرات سیال پاشیده شده در یک محیط همرفتی داغ و تبدیل آنی قطرات به یک پودر خشکشده است. در خشککن پاششی از اصل افزایش سطح استفاده میشود و در آن انرژی برای تبخیر آب از طریق هوای داغ به مادهای که قرار است خشک شود، منتقل میشود. در بین صنایع فرآوری مواد غذایی، صنایع لبنی بزرگترین استفاده کننده از خشککن پاششی برای تبدیل شیر و سایر محصولات مبتنی بر شیر، به شکل پودر است. این مقاله مروری بر آخرین دستاوردها در زمینه خشککردن پاششی ارائه میکند. پیشرفتهای اخیر در کاربرد خشککنهای پاششی شامل بهینهسازی و طراحی جدید خود دستگاه و اجزاء، ادغام با سایر روشهای خشککردن، استفاده از فناوریهای نوین برای کاهش مصرف انرژی، بهبود جریان فرآیند و بهبود خواص محصولات تولیدی هستند. علاوه بر این، استفاده از خشککن پاششی تحت خلأ، کنترل پارامترهای عملیاتی، استفاده از افزودنی یا حاملهای مختلف و ریزپوشانی ترکیبات حساس به حرارت، نور و اکسیژن با پوششهای خوراکی، بهعنوان روشهای جدیدی برای بهبود و افزایش کارایی خشککن پاششی پیشنهاد شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی حذف زیستی فلزات سنگین از محیطهای آبی توسط جنس باسیلوس
شکوفه السادات اعتمادزاده - نرگس بالاور
نقش هوش مصنوعی در امنیت و کنترل کیفیت صنایع غذایی
مریم بهدانی
بررسی تولید سوخچه پیاز تحت شرایط کشت هیدروپونیک و رفع چالشهای تولید آن جهت حفظ امنیت غذایی
سیده ندا موسوی - ناصر عالم زاده انصاری
اثر سن و حذف برگ نشاء بر زنده¬مانی چغندر علوفهای
پروانه فتحی - حسن حیدری - محمود خرمی وفا
از مزرعه تا سفره: نقش روغن دارچین در کاهش آفات و افزایش تولید مواد غذایی سالم
محمد حسین تنورساز - محمد جواد ادیبیان
اثر محافظتی مکمل بیوتین و تمرین شنا بر تنش اکسایشی و شاخصهای پیشالتهابی در بافت مغز موشهای مبتلا به بیماری آلزایمر
شادی الماسی - محمدحسن دشتی - علیرضا کمکی - سعید کریمی
بررسی اپیدمیولوژیک و راهکارهای کنترلی تب مالت به عنوان یک بیماری زئونوز در انسان و دام
مارال نیستانی - احسان صادقی - محیا سلطانی
بررسی تأثیر بستهبندی هوشمند مجهز به نشانگر pH بر عمر مفید گوشت
کیمیا حسینی - محمد محسن زاده
بررسی تنوع مورفولوژیکی درختچه هوهوبا در شرایط گلخانه ای با استفاده از روشهای آماری چند
امین باقی زاده - زهرا نبی قهفرخی - حسین شاهسوند حسنی - سارا خسروی
سازگاری سریع حشرات در جهان در حال تغییر
اعظم امیری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2