0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تأثیر هم‌افزایی بیفیدوباکتریوم و زایلواولیگوساکارید بر کاهش عوامل بیماری‌زای مشترک بین انسان و آبزیان در در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
علیرضا سالارزاده - جمشید اسلامی
Electrochemical Biosensor and its Application in Food Evaluation Process
Mahdi Ghasemi-Varnamkhasti
بررسی امنیت غذایی در روستاهای منطقه غرب تالاب جازموریان
محسن عادلی ساردوئی - سمیه نقوی
Sustainable Urbanization: Pioneering Green Infrastructure in Semi-Arid Regions
Iman Saeedi
شیوع و شدت انگل‌های خونی آپی کمپلکسایی در جمعیتی از گاوهای شمال ایران
زهرا دربندی املشی - حسین جوان بخت
روش‌های نوین کنترل کیفیت در تولید پنیر پیتزا
سحر نیکوئی - رضا حاجی محمدی فریمانی - محمد بلوردی - سپیده خراسانی
اثر تغییر اقلیم بر بیمارگرهای قارچی و شبه‌قارچی و ریززیواگان گیاهی
آریادخت رضایی - مریم میرطالبی
مروری بر کاربردهای ترکیبات پری‌بیوتیک در صنایع غذایی
رضا پورحسنی - اعظم ایوبی - محمد بلوردی
بهینه‌سازی تکثیر شیرین بیان در کشاورزی پایدار: راهکارهای نوین برای مناطق شور
رستم یزدانی بیوکی - محمدهادی راد - حسین بیرامی - امیر پرنیان - ولی سلطانی گردفرامرزی
کاربرد کوانتوم دات‌های کربن مبتنی بر منبع پایدار و تجدید پذیر برای بسته‌بندی مواد غذایی
علی ظفرمند - ایرج کریمی ثانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2