0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
سيستم تجزيه و تحليل خطر و نقاط کنترل بحراني در ایمنی فرآیند سرخکردن
نویسندگان :
حسن صباغی
1
1- مجتمع آموزش عالی تربت جام
کلمات کلیدی :
کنترل کیفیت،صنایع غذایی،ایمنی غذایی،HACCP،سرخکردن
چکیده :
سيستم تجزيه و تحليل خطر و نقاط کنترل بحراني (HACCP) روشی برای کنترل کیفیت در صنایع غذایی است. هدف از اجرای این برنامه افزایش ایمنی غذایی برای مصرفکننده میباشد. در واقع، در HACCP کیفیت محصول در هر مرحله از تولید به صورت مجزا مورد ارزیابی قرار میگیرد. اجرای سیستم HACCP برای محصولات سرخشده میتواند از نظر ارتقای سلامت این کالاها برای مصرفکننده اهمیت داشته باشد، زیرا این محصولات ممکن است به طور بحرانی تحت تاثیر اثرات جانبی شیمیایی و افت کیفیت تغذیهای حین فرآیند باشند. در این بررسی، با اجرای سیستم HACCP خطرات بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی در مراحل مختلف فرآیند پایش گردید. سپس با استفاده از درخت تصمیم، نقاط کنترل بحرانی (CPPs) به صورت عملیات واحد سرخکردن و بستهبندی مشخص شدند. در نهایت، با یک رویکرد اجرایی برای هر نقطه کنترل بحراني به مواردی از جمله حدود بحراني، روش نظارت و پایش ماده غذایی و تعداد دفعات آن، اقدامات پيشگيرانه و اصلاحي و فرد مسئول اشاره گردید.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تعیین مناسبترین شرایط خشککردن بذرکنجد مقاوم به ریزش با یادگیری ماشین
پویا بهلول - جلال محمدزاده - مسعود هاشمی شهرکی
High-Performance Activated Biochars Tailored by Potassium Hydroxide for Capacitive Deionization
Fatemeh Mianjian - Reza Khoshbouy
اولین گزارش بیماری لکهبرگی مرکبات ناشی از Stachybotrys chartarum
فاطمه منگلی - فرناز سیستانی - سونیا عقیقی - مهدی آزادوار - زهره لری
فناوری نانو و تاثیر آن بر کاهش آفات گیاهی: مطالعه برخی خواص ضد قارچی و ضد حشراتی نانوذرات مس/ اکسید
بهناز افضلیان مند - نادیا عسگرزاده
تاثیر محلول پاشی گابا بر مقاومت به خشکی گیاه دارویی Mentha piperita
فرشته عباسی - آمنه قاسمی مصرمی - سوسن قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی - محمد جعفر هدایتی - محمدحسین صیادی - محمود رمرودی
تبیین سنایوهای فراروی تاثیر تغییر اقلیم بر امنیت غذایی در جنوب استان کرمان
زکیه آفتابی - مراد کاویانی راد
پروبیوتیکها: پیوندی نوین در میکروبیوم روده و تعادل سلامت جسمی و روانی
شیما امیدی - سمیه سنجری - سحر سنجری - سارینا خواجه حیدری
امکان سنجی تولید شیر خشک جایگزین گوساله (شیر خشک دامی) غنی شده و پروبیوتیک
سید حسام حمیدی - مهدی قدرت - علی قاجار
نقش هوش مصنوعی در تأمین امنیت غذایی با تکیه بر شناسایی و تشخیص آفات، بیماریهای گیاهی و باقیمانده سموم کشاورزی در محصولات کشاورزی
سلمان امیری
تأثیر تنش شوری ناشی از تغییرات اقلیمی بر میزان کلروفیل برگ، هدایت روزنهای و کربوهیدراتهای محلول در ارقام مختلف گندم نان (Triticum aestivum L.)
میترا جباری - نفیسه مهدی نژاد - خالد سلیمی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4