0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
سيستم تجزيه و تحليل خطر و نقاط کنترل بحراني در ایمنی فرآیند سرخکردن
نویسندگان :
حسن صباغی
1
1- مجتمع آموزش عالی تربت جام
کلمات کلیدی :
کنترل کیفیت،صنایع غذایی،ایمنی غذایی،HACCP،سرخکردن
چکیده :
سيستم تجزيه و تحليل خطر و نقاط کنترل بحراني (HACCP) روشی برای کنترل کیفیت در صنایع غذایی است. هدف از اجرای این برنامه افزایش ایمنی غذایی برای مصرفکننده میباشد. در واقع، در HACCP کیفیت محصول در هر مرحله از تولید به صورت مجزا مورد ارزیابی قرار میگیرد. اجرای سیستم HACCP برای محصولات سرخشده میتواند از نظر ارتقای سلامت این کالاها برای مصرفکننده اهمیت داشته باشد، زیرا این محصولات ممکن است به طور بحرانی تحت تاثیر اثرات جانبی شیمیایی و افت کیفیت تغذیهای حین فرآیند باشند. در این بررسی، با اجرای سیستم HACCP خطرات بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی در مراحل مختلف فرآیند پایش گردید. سپس با استفاده از درخت تصمیم، نقاط کنترل بحرانی (CPPs) به صورت عملیات واحد سرخکردن و بستهبندی مشخص شدند. در نهایت، با یک رویکرد اجرایی برای هر نقطه کنترل بحراني به مواردی از جمله حدود بحراني، روش نظارت و پایش ماده غذایی و تعداد دفعات آن، اقدامات پيشگيرانه و اصلاحي و فرد مسئول اشاره گردید.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کارایی علفکشهای مختلف در کنترل سوروف (Echinochola cruss-galli L.) در روش خشکهکاری برنج
روح الله کاظمی راد - مهرو مجتبایی زمانی
ارزیابی تناسب بخشی از اراضی شهرستان هوراند برای گندم با رویکرد فازی-نقطهایدهآل
حسین رضائی - سمیرا رسولی - مسلم ثروتی - علی اصغر جعفرزاده
تولید ارگانیک بادام زمینی در مناطق بیابانی خشک و نیمه خشک: روشها، چالشها و چشم اندازهای آینده
امان الله سلیمانی - زهرا امیری قنات سامان
بررسی کاربرد باکتریهای مقاوم به شوری در کشاورزی
معصومه مقبلی گردینی - قباد جلالی - شکوفه السادات اعتمادزاده
همبستگی انرژی و کشاورزی: کاوش در آیندهی کاربردهای هوش مصنوعی
مرتضی ادیبیان - محمد جواد ادیبیان - محمد حسین تنورساز
بررسی خصوصیات جوانهزنی و خواب بذر گیاه دارویی کاکوتی (Ziziphora tenuior) در منطقه اشترانکوه استان لرستان
الهام فاریابی
بررسی حذف زیستی فلزات سنگین از محیطهای آبی توسط جنس باسیلوس
شکوفه السادات اعتمادزاده - نرگس بالاور
بررسي ویژگيهاي فيزيكوشيميايي نشاستهي حاصل از ارقام مختلف سيب زميني
آرش جعفرزاده شایان - اسمعیل نصیری - زهرا اسپرورینی
Effect of Postharvest Application of Salicylic Acid on Quality and Storage Life of Strawberry Fruit cv. Sabrina
Mohammad Salehi Sarbijan - Hossein Meighani - Mohammad Sadat Hosseini - Sediqeh Afsharipour
بهبود ویژگیهای انگور رقم تامپسون با کاربرد تیمار هورمون براسینواسترویید (Vitis vinifera L.)
حمیده محمدی - زهرا پاک کیش
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2