0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی نقش غنی‌سازی نان در بهبود کیفیت و ارزش غذایی: یک مرور سیستماتیک
محمدرضا رضائی - اسماعیل میرزایی قلعه - حامد کرمی - زینب رمدانی
مروری بر گیاه پالایی خاک‌های آلوده به فلزات سنگین
آمنه قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی اسفیانی - سوسن قاسمی مصرمی - محمد جعفر هدایتی
بررسي ویژگي‌هاي فيزيكوشيميايي نشاسته‌ي حاصل از ارقام مختلف سيب زميني
آرش جعفرزاده شایان - اسمعیل نصیری - زهرا اسپرورینی
امکان سنجی تولید شیر خشک جایگزین گوساله (شیر خشک دامی) غنی شده و پروبیوتیک
سید حسام حمیدی - مهدی قدرت - علی قاجار
جزایر بیماری‌زایی سالمونلا
فرزانه جلدی - سید مصطفی پیغمبری
سازگاری حشرات تحت استرس گرمایی
اعظم امیری
تولید ارگانیک بادام زمینی در مناطق بیابانی خشک و نیمه خشک: روشها، چالشها و چشم اندازهای آینده
امان الله سلیمانی - زهرا امیری قنات سامان
بررسی تاثیر تغییر اقلیم برآفات کشاورزی
محمدحسین ارسلانلو - وحید اعتماد - محمد ابراهیم فرآشیانی - شهرام خلیقی سیگارودی - پریسا اسحاقی
روش‌های فیزیکوشیمیایی تلخی‌زدایی از بادام وحشی
احسان شاهمرادی - سپیده خراسانی - کاظم جعفری نعیمی - حمید رضا اخوان
کاربرد پرتودهی گاما در صنایع غذایی
نسیم شاویسی - یاسر شهبازی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2