0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
فراوردههای گوشتی تخمیری عملگرا
نویسندگان :
مهلا الهی نیا
1
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
کلمات کلیدی :
تخمیری،پروبیوتیک،گوشت
چکیده :
محصولات غذایی پروبیوتیک در بازارهای داخلی و بین المللی بسیار محبوب هستند. غذاهای عملگرا گوشتی یکی از جدیدترین فناوری های غذایی بوده و با ارتقای کیفیت سالم تر و داشتن اثرات ضدمیکروبی هدف گذاری شده است. غذاهای فراسودمند از جمله پیشرفت های جامعه ی بشری بوده که در سلامت انسان وجلوگیری از بیماری ها نقش به سزایی داشته و امنیت غذایی را بهبود می بخشند. استفاده از پروبیوتیک ها در محصولات گوشتی کمتر رایج است و این فرآورده ها به دلیل استفاده از افزودنی هایی مانند نیتریت طرفداران زیادی نداشته و توقع سالم بودن آن نیازمند به مطالعات و تحقیقات بیشتری در این زمینه می باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مقایسه روشهای مختلف پیشبینی روند مصرف انرژیهای تجدیدناپذیر در ایران
فاطمه وزیری نسب
تحلیل همدیدی موج سرمایی ژانویه 2022 شمال شرق ایران¬ با تأکید بر پیامدهای آن بر کشاورزی
رقیه ملکی مرشت - برومند صلاحی
تحلیل عوامل موثر بر مشارکت جوامع محلی در مناطق حفاظت شده: مرور سیستماتیک
الهام احمدی فرد - اسماعیل کرمی دهکردی
Potential Use of Wastewater from the Synthesis of Quercetin-Selenium Nanoparticles in Wheat Growth and Bromus Weed Control
Azam Chahardoli - Ali Mostafaei
استخراج آنزیم از ضایعات غذایی
ستایش کرمعلی - محمدیار حسینی
کاربرد کربن داتها در بستهبندی مواد غذایی
مهتاب پشتکار
مسائل اخلاقی، حقوقی و اجتماعی بهکارگیری هوش مصنوعی: با تأکید بر بخش کشاورزی
زیبا سلیمانی - خدیجه سلیمانی - زینب مرادی یگانه
متاآنالیز در گیاهان روغنی کلزا و ذرت و برای شناسایی ژنهای فعال در بیوسنتز اسیدهای چرب و پاسخ به تنش خشکی
فاطمه محمودی خالدآبادی - علی مقدم - مرضیه مهری
Electrochemical Sensors for Detecting Sodium Benzoate in Food Industry
Zahra Izadi
پاسخهای عملکرد و اجزای عملکرد دانه گندم به کاربرد عناصر روی و گوگرد
مصطفی احمدی - صدیقه احمدی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2