0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
A Review of Gluten-Free Cereals, Pseudo-Cereal Processing, and Food Products
Reza Pourhassani - Azam Ayoubi
نانوریزپوشانی اسانس‌های گیاهی، خواص و کاربرد آن‌ها
کوثر دشتی سرمدی - محمدعلی نجفی
Lippia citriodora (lemon verbena): A Comprehensive Review of its Medicinal and Culinary Applications Accounting Phytochemistry
Mohammad-Reza Jalali - Mina Amani
تغییر برخی پارامترهای رشد گیاه بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.) در شرایط درون شیشه تحت کاهش فشار اتمسفری
مهسا سرداری - حلیمه حسن پور
بررسی خصوصیات چهار گونه جلبک قرمز با روش الکتروشیمیایی
اسماعیل تماری - هاجر صداقت
تعیین نیروی گسیختگی پسته
سید رسول راضی هشجین - منصور راسخ - سینا فیض اله زاده
مروری بر روش‌های ارزیابی کیفیت ماهی: تکنیک‌ها، چالش‌ها و نوآوری‌ها
پویا درویشی - غلامحسین شاهقلی
بررسی حذف زیستی فلزات سنگین از محیط‌های آبی توسط جنس باسیلوس
شکوفه السادات اعتمادزاده - نرگس بالاور
بررسی تأثیرات زیست محیطی تولید گندم در نظام‌های کشاورزی متنوع: چالش‌ها و راهکارها
احسان باقری - هیمن خودکام
نقش اطلاعات رقومی خاک در مدیریت خاک
زهره الویار - معصومه مصطفائی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2