0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
اینترنت اشیاء؛ رویکردی برای مدیریت کیفیت آب در مزرعه پرورش ماهی
نویسندگان :
زینب کاظمی
1
مریم عبدالرحمانی
2
1- دانشگاه تهران
2- دانشگاه تهران
کلمات کلیدی :
آبزی پروری،اینترنت اشیا،حسگر
چکیده :
صنعت آبزیپروری به عنوان یک منبع اصلی تامین غذا، با رشد چشمگیری در 50 سال اخیر مواجه بوده است و نقش مهمی در تامین تقاضای جهانی غذا ایفا میکند. افزایش مصرف غذاهای آبزی در دهههای اخیر و پیشبینی افزایش جمعیت جهان تا سال 2050، ضرورت توسعه این صنعت را برجستهتر میکند. آبزیپروری در حال حاضر نیمی از تولیدات آبزیان جهان را تامین میکند و انتظار میرود این میزان در سالهای آینده افزایش یابد. برای پاسخگویی به این تقاضا، استفاده از فناوریهای نوین مانند اینترنت اشیا (IoT) در آبزیپروری هوشمند میتواند به کاهش تلفات، استفاده بهینه از منابع، افزایش بهرهوری و کاهش آلودگیهای زیستمحیطی کمک کند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
امنیت غذایی، امنیت بذر و سیستمهای تامین بذر
فاطمه شریعتینیا - هرمزد نقوی - جلال قنبری - مهدی غضنفری
کشاورزی پیشرفته با هوش مصنوعی: طرحی برای امنیت غذایی و آینده پایدار
خدیجه سلیمانی - بهمن خسروی پور
مروری بر برخی از کاربردهای فناوری نانو در تشخیص بیماریهای گیاهی
نسرین سیدی
کاربرد هوش مصنوعی در بستهبندیهای نوین صنعت غذا
امیرحسین ابراهیمی - علیرضا بیعوض
متاآنالیز در گیاهان روغنی کلزا و ذرت و برای شناسایی ژنهای فعال در بیوسنتز اسیدهای چرب و پاسخ به تنش خشکی
فاطمه محمودی خالدآبادی - علی مقدم - مرضیه مهری
Life Cycle Assessment (LCA) – A Necessity for The Sustainable Food Systems
Mahta Samadi
بررسی تأثیر غلظتهای مختلف ملاتونین بر رنگیزههای گیاهی گل همیشه بهار در شرایط گلخانهای
بهار علینقی لنگری - وحیدرضا صفاری - علی اکبر مقصودی مود - صفورا سعادتی
کاربرد توابع مفصل در تحلیل ریسک عملکرد گندم دیم (مطالعه موردی: دشت اهر)
پویا اللهویردی پور - احمد فاخری فرد
اثر کودهاي زیستی بر قطر ساقه ریحان بنفش
شاهین مکری - حسن حیدری - فاطمه شیرزادی
مروری بر گیاه پالایی خاکهای آلوده به فلزات سنگین
آمنه قاسمی مصرمی - عنایت الله نیازی اسفیانی - سوسن قاسمی مصرمی - محمد جعفر هدایتی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2