0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
مطالعه و مروری بر تولید کیکهای رژیمی برای افراد دیابتی
نویسندگان :
سعیده امان الهی
1
سپیده خراسانی
2
اعظم ایوبی
3
محمد بلوردی
4
1- دانشگاه شهید باهنر کرمان
2- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3- دانشگاه شهید باهنر کرمان
4- دانشگاه شهید باهنر کرمان
کلمات کلیدی :
افزودنی های شیمیایی،افزودنی های طبیعی،چاقی،کیک
چکیده :
کیک یکی از محصولات نانوایی پرمصرف بهشمار میرود که به دلیل عمومیت مصرف آن مابین اقشار مختلف و منحصر نبودن مصرف آن به یک گروه سنی جایگاه بسیار خوبی برای مصرف دارا است. تغییر و دستکاری مواد اولیه جهت بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری محصول، ابزاری نیرومند در دستان تولیدکنندگان هستند. در سالهای اخیر، استفاده از ترکیبات مختلف به منظور افزایش کیفیت و خواص تغذیهای کیک، مورد توجه فراوان قرار گرفته است و میتوان برای بهبود کیک از افزودنیهای طبیعی استفاده کرد، که خواص عملکردی مشابه با افزودنیهای شیمیایی داشته و مقرون به صرفه نیز هستند. مصرف مداوم و طولانی مدت کیک، با توجه به میزان بالای چربی و قند در فرمولاسیون این محصول، بیماری چاقی و به دنبال آن مشکلاتی را برای سلامت افراد در پی دارد. تاکنون مطالعات بسیاری در زمینه اصلاح و تغییر ترکیبات تشکیلدهنده کیک صورت گرفتهاست، از جمله تغییر در شیرینکنندهها و جایگزینهای چربی که در این مقاله مروری، به تاثیر جایگزینی شکر با جایگزینهای طبیعی در کیک رژیمی و خصوصیات تغذیهای محصول پرداخته میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری سیستماتیک بر خصوصیات شیمیایی و درمانی بادام تلخ
احسان شاهمرادی - سپیده خراسانی - کاظم جعفری نعیمی - حمید رضا اخوان
اثر ملاتونین و گابا روی رشد و عملکرد توت فرنگی در شرایط مزرعه
ناصر عسکری - محمد امین چروگ گرگیچ
پروتئینهای تکسلولی: جایگزین پایدار برای منابع پروتئینی سنتی در آبزی پروری
محمدحسین خانجانی - سعید حاجی رضائی - احمد رفیعی پور - علیرضا قائدی
بررسی صفات رویشی ارقام جديد و ژنوتیپ¬های امیدبخش به روی دو پایه بذری به و زالزالک
مشهید هناره - حسن اکبری - حمید عبدالهی
مروری اصلاح خاکهای سدیمی به روش نانو
آمنه قاسمی مصرمی - محمد جعفر هدایتی - راضیه گزنی - سوسن قاسمی مصرمی - علی توکلی مهر - عنایت الله نیازی اسفیانی - محمد حسین جمال آبادی
سیستم آگروفارستری رهیافتی مؤثر در توسعه کشاورزی پایدار
محمد سعید وقار
پتانسیل گرمایش جهانی و انتشار گازهای گلخانهای ناشی از تولید پنبه در سیستمهای کشاورزی شهرستان نیشابور
علی اکبر میرزائی - مهدی بابائیان - قربانعلی رسام
مروری بر نقش هوش مصنوعی در ارتقای بهرهوری کشاورزی
مرجان حیدرزاده
کاربرد گیاهان دارویی در تولید نوشیدنیهای فراسودمند، تاثیر بر ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانها
عهدیه بهزادی - محمد بلوردی - اعظم ایوبی - مهدی کرامت جهرمی
ارزیابی تناسب بخشی از اراضی شهرستان هوراند برای گندم با رویکرد فازی-نقطهایدهآل
حسین رضائی - سمیرا رسولی - مسلم ثروتی - علی اصغر جعفرزاده
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2