0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
واکاوی هم بیانی شبکه‌های ژنی درگیر در پاسخ به تنش خشکی در Brassica rapa
شهلا اتابکی - هومن راضی - علی مقدم - مرضیه مُهری
بررسی و تعیین سهم عناصر ماکرو خاک بر خلأ عملکرد سویا (Glycin Max L.)
علی نخ زری مقدم - افشین سلطانی - علی منصوری راد - علی راحمی کایزکی - بنیامین ترابی - مهین پودینه
مولفه ها و عملکرد تمدنى سردار قاسم سلیمانی
میثم تارم - حسن علیدادی
مروری بر استفاده از عصاره پوست سبز پسته در صنعت مواد غذایی
سعیده امان الهی - سپیده‌ خراسانی - اعظم‌ ایوبی - محمد‌‌ بلوردی
ارزشگذاری سیب‌زمینی ارگانیک با نشان سیب ‌سلامت در شهر شیراز
صمد عرفانی فر
بخار فوق گرم: رویکردی جدید برای کاهش بار میکروبی و متابولیت‌ها در فرآوری مواد غذایی
هدیه صادق احمدی - هادی ابراهیم نژاد - فاطمه سرکوهی
تمدن نوین اسلامی و امپریالیسم
مینا نکوئیان
بررسی تقلب گونه‌ای در محصولات غذایی دریایی: یک نگرانی ایمنی مواد غذایی در جهان
هاشم خندان بارانی - نرجس سنچولی
Enhancing Microbial Efficiency through Genetic Modifications for Applications in the Food Industry
Hosein Samadieh - Majid Talebi - Badraldin Ebrahim Sayed Tabatabaei - Jahangir Khajehali - Mahin Samadieh
کاربرد نانوکیتوزان و اسانس‌های گیاهی در توسعه فیلم‌های خوراکی دارای خواص ضدمیکروبی و افزایش ماندگاری مواد غذایی
میلاد قاسم زاده - حمیدرضا اخوان - سپیده خراسانی - رضا حاجی محمدی فریمانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.0.2