0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
باکتری های همزیست درون قارچی و نقش آن ها در برهمکنش با قارچ و گیاه
نویسندگان :
زهرا بنیادی
1
مریم میرطالبی
2
1- بخش گیاه پزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
2- بخش گیاه پزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز
کلمات کلیدی :
باکتری های درون قارچی،قارچ ریشه،مدیریت آفات و بیمارگرها،مهار زیستی
چکیده :
باکتری های درون قارچی، همزیست های باکتریایی هستند که در داخل ریسه ها و اسپورهای قارچ ها زندگی می کنند. این باکتری ها می توانند تأثیر بهسزایی بر رابطه همزیستی بین قارچ ها و سایر موجودات داشته باشند. در یک همزیستی سه طرفه که شامل باکتریهای درون قارچی، قارچها و جانداران دیگری مانند گیاه میشود، برهمکنش بین این سه شریک میتواند پیچیده و برای دو طرف سودمند باشد. حضور باکتریهای درون قارچی میتواند بر رشد، متابولیسم و برهمکنش های بوم شناختی قارچها و سایر جانداران درگیر تأثیر بگذارد و منجر به ایجاد یک رابطه پویا و اغلب مفید برای همه طرفها شود. استفاده از باکتریهای درون قارچی برای مهار زیستی میتواند جایگزین امیدوارکنندهای برای آفتکشها و قارچکشهای شیمیایی باشد؛ زیرا میتواند به مدیریت آفات و بیمارگرها به روشی پایدارتر کمک کند. کشاورزی میتواند از چنین راهحلهای سازگار با محیط زیست، سود زیادی ببرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
روشهای تولید و کاربرد نانوذرات مس در بستهبندی مواد غذایی
صابر حیدرنژاد ماکویی - فرید عمیدی فضلی - ندا عمیدی فضلی
اثر سن و حذف برگ نشاء بر زنده¬مانی چغندر علوفهای
پروانه فتحی - حسن حیدری - محمود خرمی وفا
تأثیر محلولپاشی اسیدهای آمينه بر شاخصهای رشد و فعالیت آنزيمي گياه گشنيز (sativum L. Coriandrum)
محمدعلی شریف زاده - الهام دانائی
ارزیابی مقاومت و شناسایی لاین¬های گرده افشان جدید چغندرقند مقاوم به پوسیدگی ریزوکتونیایی
حامد منصوری - حمزه حمزه - مهدی حسنی - اکبر علی وردی
بررسی حضور و اثرات منفی میکروپلاستیکها بر گیاهان تالاب فرهنگ آباد، شهرستان انار، کرمان
سارا امامی - محمدحسین صیادی
کاربرد پسماندهای کشاورزی در حذف آلایندههای آبی
اعظم نیک بخت - محمد حسین صیادی - فاطمه محمدحسنی - فاطمه شریف پور
بررسی و مقایسه میزان انرژی مصرفی مدلهای مختلف دستگاههای وکیوم سیب در استان خوزستان
محمد مهران زاده
گزارش چند جنس نماتد انگل گیاهی از مزارع برنج شهرستان شوشتر
کورش عزیزی - فاطمه اسکندری - یونس علیزاده
اثر ال-کارنیتین و متیونین بر خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی
فاطمه آباریان - مژگان مظهری - امیدعلی اسماعیلی پور - زهرا رنجبری نسب
فناوریهای نوین افزایش دهنده کیفیت شیمیایی و ميکروبي مواد غذایی
زهرا نظیری - شهرزاد یونسیان
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 41.1.4